Termék kosárba került

Aptus Apto-Flex szirup kutyáknak és macskáknak 200ml

Ízületvédő készítmény kutyáknak

Aptus Apto-Flex szirup kutyáknak - Glükozamin(800mg) és Kondroitin(400mg) tartalmú, az ízületi porc és az inak táplálására, regenerálására szolgáló oldat kutyáknak és macskáknak.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Aptus
  • Cikkszám: 98052
  • Kiszerelés: 200ml / Üveg
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 26 245 Ft / l
  • Nettó ár: 4 133 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Aptus Apto-Flex szirup kutyáknak - Glükozamin(800mg) és Kondroitin(400mg) tartalmú, az ízületi porc és az inak táplálására, regenerálására szolgáló oldat kutyáknak és macskáknak.

Az Aptus Apto-Flex szirup a nagytestű, sportoló, elhízott vagy idősebb kutyában, valamint a gyors növekedésű fajták kölyökkutyáiban az ízületi porc és inak táplálására, védelmére és regenerálására, a mozgásképesség javítására, az ízületi gyulladás megelőzésére kifejlesztett porcerősítő oldat.

Az Aptus Apto-Flex szirup az ortopéd sebészeti beavatkozások, ízületi diszpláziák, oszteoartritisz, ortopéd eredetű fájdalom esetén könnyíti és gyorsítja a gyógyulást, könnyíti az ízületek mozgékonyságát, lassítja az artrózis folyamatát.


Összetétel (100ml tartalma):
Nátrium hyaluronát: 140mg, Glukozamin szulfát: 800mg, Kondroitin szulfát: 400mg, E-vitamin (alfa tokoferol): 120mg, Hidrolizált kollagén: 14000mg, MSM (metil-szulfonil-metán): 1000mg

Adagolása:
Minimum 90 napon át tartó, kúraszerű alkalmazása javasolt!
Általános adagja kutyáknak: 5ml/20ttkg, szájon át.
0-20 ttkg 5ml
20-40 ttkg 10ml
40-60 ttkg 15ml

Az Aptus Apto-Flex szirup gyógyhatású, oldott formában készült, új típusú, kondroprotektív készítmény. A porc és az inak egészségére ható tradicionális anyagok (glukozamin szulfát, kondroitin szulfát, MSM) ideális kombinációja hatékony hialuronsavval és kollagénnel került kiegészítésre.
A napi adagot több részre (2-3) osztva a szert közvetlenül a szájüregbe kell juttatni vagy az eleségbe kell keverni. Az alkalmazás időtartama függ az indikációtól és az Aptus Apto-Flex hatásától. Megelőzési célból 3 hónapos adagolást majd 1 hónapos kihagyást követően a ciklus ismételhető. Szükség esetén a készítmény élethosszig használandó.

Különleges tárolási előírások:
Gyermekektől elzárva tartandó! Használat előtt felrázandó!
Bontatlanul szobahőmérsékleten (25C), száraz helyen tárolandó.
Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.
Felbontást követően 3 hónapon belül fel kell használni. Ez éppen elegendő egy ajánlott kúraszerű alkalmazási ciklus időtartama mind macskánál mind kistestű, vagy növendék (20 ttkg-ig) kutyánál.
Fagytól és közvetlen napsugárzástól óvni kell.

Kapható kiszerelések: 200ml, 500ml

  • Gyártó: Aptus
  • Cikkszám: 98052
  • Kiszerelés: 200ml / Üveg
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 26 245.00 Ft / l
  • Nettó ár: 4 133,07 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

5.0
12 értékelés
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
100% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
Zsuzsi
2023.12.20.
Bevált megelőzésre a kutyánknál. Az egyik kutyánk megette a rágótablettát, a másik nem, neki alternatívaként ezt rendeltük. Régebben is használtuk már egy másik kutyánknál, bevált. Jelenleg megelőzésre, anno egészségügyi állapot szinten tartására kellett.
Ajánlaná ismerősének
SzNN
2023.12.04.
Patella ficam Évek óta kúraszerűen kapja a kutyusom patella ficam miatt, azóta sem kellett megműteni. Kiváló termék, csak ajánlani tudom.
Ajánlaná ismerősének
Kelemen Katalin
2023.11.05.
Jó ízű, hatásos készítmény. Kicsit idősödő kutyimnak(gerinc és láb műtött) vettem már sokadjára. Kúra szerűen adom neki, könnyebben mozog, jobb a közérzete amióta eszi.
Ajánlaná ismerősének
L. Erzsébet
2023.09.26.
Én cicának vásároltam. Azt még nem tudom, hogy hatásos e, de az íze valószínű nagyon jó lehet, mert hangos nyávogással követeli és tisztára nyalja a tányért. Két hónap múlva, ha könnyedén felszalad a lépcsőn, akkor hatásos is volt. Még nem tudom értékelni, de az íze finom lehet
Ajánlaná ismerősének

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb