Az Ön által keresett termék átmenetileg nem elérhető!

Amennyiben a keresett terméket szeretné megvásárolni, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségünk bármelyikén:

TERMÉK SZŰRÉS
Ár:
Gyártó:
Állat:
VET-PET:
Életkor:
+ További opciók
Testméret:
Specialitás:
+ További opciók
Típus:
Minőség:
skype

Gyakran ismételt kérdések

  • A PETNET budapesti telephelyű?
  • Személyesen vásárolhatok Önöknél?
  • Hány nap a kiszállítás?

KUTYA - KUTYAEGÉSZSÉGÜGY - Vitamin - 22 termék 1 / 2 oldal

KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Vitamin Doggy’s Junior Multivitamin Biotinnal 150db

Beaphar Doggy’s Junior Multivitamin – Doggy’s junior táplálékkiegészítő tabletták kölyökkutyáknak 6 hetes kortól 1 éves korig

A Beaphar Doggy’s Junior Multivitamin valamennyi vitamint és ásványi anyagot tartalmazza, ami a kutyák egészséges fejlődéséhez alapvetően szükséges 6 hetes kortól. Répacukrot nem tartalmaz, egészséges és ízletes.

Napi adagja:
6-8 tabletta már elegendő a kívánt hatás eléréséhez, többet adagolni fölösleges, de akár dupla mennyiség sem jár megbetegedés kockázatával. Szobahőmérsékleten tárolandó.

Összetevők:
tej és tejszármazékok, különféle cukrok, ásványi anyagok, kagylók és csigák, élesztő


Kapható kiszerelése: 150db
 

Beaphar Doggy’s Junior Multivitamin Biotinnal 150db

vitaminkészítmény kutyáknak
Doggy’s Junior Multivitamin Biotinnal 150db
vitaminkészítmény kutyáknaknewin_stock
803 Ft643 Ft
Gyártó: Beaphar
Kiszerelés: 150db / Doboz
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Vitamin TOP10 Multivitamin kutyáknak 180db

Beaphar TOP10 Multivitamin kutyáknak – Esszenciális vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmazó multivitamin készítmény kutyáknak, fiatal- felnőtt és idős korban egyaránt

A Beaphar TOP10 Multivitamin kutyáknak alapvető fontosságú vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, melyek jó hatásúak az életfolyamatokra és erősítik a kutyák fizikai állapotát.

A Beaphar TOP10 Multivitamin kutyáknak támogatást nyújt a fiatal kutyák csontjainak és a fogainak természetes fejlődéséhez, valamint biztosítja kedvenceink fényes szőrzetét és élénk, csillogó szemeit. Idősebb kutyák esetén a TOP10 segít a mozgékonyság és az élénkség megtartásában. A tabletták L-karnitint is tartalmaznak az erős izmokért.


Kapható kiszerelése: 180db
 

Beaphar TOP10 Multivitamin kutyáknak 180db

prémium multivitamin kutyáknak
TOP10 Multivitamin kutyáknak 180db
prémium multivitamin kutyáknaknewin_stock
1 905 Ft1 715 Ft
Gyártó: Beaphar
Kiszerelés: 180db / Doboz
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Vitamin HD Tabletts táplálékkiegészítő 100db

Beaphar HD Tabletts táplálékkiegészítő – Csípőízületi diszplázia tüneti kezelésére javasolt MSM tartalmú táplálékkiegészítő kutyáknak

A HD (Hip Dysplasia = csípőízületi diszplázia) tünetei az izomfájdalom és merevség. A MSM* tartalmú HD tabletták nem gyógyítják meg a betegséget, de segíthetnek a sajgó izmok és ízületek fájdalmának enyhítésében. A Beaphar HD tabs tabletták fokozzák az ízületi folyadék termelődését, aminek erdményeképpen –az ízületi gyulladások állapota javul (öregkori merevség esetén)– a fájdalom esetenként teljesen megszűnhet

*Az MSM (metil szulfonil metán) egy probiotikum, amelynek természetes forrásai a tejtermékek, zöldségek és gyümölcsök. Segítenek az immunrendszer erősítésében és közreműködnek a sejtek megújulási és gyógyulási folyamatában.

• Enyhíti a fájdalmat az izmokban és ízületekben
• Növeli az ízületi folyadék termelését az ízületekben

Napi adagja:
Első 3 hét: 1 tabletta 5 ttkg
3 hét múlva: 1 tabletta 10 ttkg
Szobahőmérsékleten tárolandó.

Összetevők(1 tablettában):
Dimetil-szulfon 45 mg, Aszkorbinsav 30 mg, Citromsav E 330 6 mg, Kálium-klorid 6 mg, E-vitamin 0,75 mg, A taurin 0.60 mg, L-karnitin-klorid 0,60 mg, Cink-klorid 0,30 mg, Magnézium-oxid 0,12 mg


Kapható kiszerelése: 100db
 

Beaphar HD Tabletts táplálékkiegészítő 100db

vitaminkészítmény kutyáknak
HD Tabletts táplálékkiegészítő 100db
vitaminkészítmény kutyáknaknewin_stock
6 285 Ft4 400 Ft
Gyártó: Beaphar
Kiszerelés: 100db / Doboz
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Vitamin Tick Test kullancs Lyme kór teszt

Beaphar Beaphar Tick Test kullancs Lyme kór teszt – Lyme kór gyorsteszt kutyáknak, macskáknak és embereknek

A Lyme-kórt a Borrelia fajok egyik alcsoportjába tartozó baktériumok okozzák. A Lyme-kór az állatokat és az embereket egyaránt érintheti. A kórt a Borrelia baktériummal fertőzött kullancsok terjesztik azáltal, hogy különféle gazdaállatokon és embereken tapadnak meg és táplálkoznak rajtuk. A Lyme-kór tünetei nem mindig egyformák, ami megnehezíti felismerését.
 Ezért fontos, hogy a Beaphar Tick-test használatával kimutassuk a Borrelia-t a kullancsokban. Amennyiben fertőzött kullancs csípte meg Önt, vagy kedvencét, keresse fel orvosát / állatorvosát és tájékozódjon a kezelés szükségességéről.


A Beaphar Tick Test gyorsan kimutatja a kullancsokban a Borrelia baktériumokat. A teszt kizárólag kullancsok vizsgálatára lett kifejlesztve. A teszt pozitív eredménye jelzi a Borrelia jelenlétét a kullancsban.Figyelmeztetések
:
• Kizárólag kullancsokon alkalmazható

• A kullancsot alaposan össze kell zúzni, mert a Borrelia a kullancs tápcsatornájában található.
• Próbálja meg a mintázó mezőt kullancs daraboktól mentesen tartani.
• Az itt leírt célra csak a bambusz pálcikát használja

• A tesztet, annak felnyitása után a lehető leghamarabb használja fel.
• Kérjük, figyeljen a megadott értékelési időkre

• Ne helyezzen minta-cseppeket az eredmény mezőbe.
• Ne érintse meg az eredmény mezőt

• Egyszeri vizsgálatra.
• Ne használja a tesztet a lejárati időt követően.
• Ne használja a tesztet, ha annak csomagolása megsérült.

• Tárolni és szállítani csak a megadott hőmérsékleten szabad (2 Celsius fok és 30 Celsius fok között).Mintavétel:

Megfelelő kullancskiszedő eszközzel (mint pl. a Beaphar Tick Boy), óvatosan távolítsa el a kullancsot. Győződjön meg róla, hogy a kullancs fejét is kihúzta. Semmilyen irritáló anyagot, mint pl. alkohol, szappan ne alkalmazzon a kullancs eltávolításához, mert ez megnöveli annak az esélyét, hogy a kullancsból a baktérium átkerüljön a gazdaszervezetbe!


1. Helyezze a kullancsot a reagens folyadékot tartalmazó mintázó kémcsőbe. Tanács: kb. 30 percnyi áztatás után egyszerűbb a kullancsot összezúzni.

2. A bambusz pálcikával zúzza össze a kullancsot, amíg a folyadék el nem színeződik. A bambusz pálcika hegyes és lapos végét is használja erre. Figyelem: az alapos összezúzás nagyon fontos a megfelelő vizsgálathoz. A kimutatandó Borrelia a kullancs tápcsatornájában található.

3. A kullancs alapos összezúzása után jól keverje meg a kémcső tartalmát a bambusz pálcikával, majd vegye ki a pálcikát a kémcsőből.

4. Szívjon fel a pipettával a kullancsból származó anyagokkal elegyített reagens folyadékot.

5. Helyezzen ebből a folyadékból 2-3 cseppet a kullancs gyorsteszt mintázó mezejére. Kerülje el kullancsdarabkák felszívását, mert azok eltömíthetik a mintázó mezőt.
A folyadék futni kezd a tesztcsíkon.


Tanácsok arra vonatkozóan, ha a folyadék nem futna megfelelően
- Helyezzen még egy csepp folyadékot a mintázó mezőre.
- Amennyiben nagyobb darabok kerültek a mintázó mezőre, nyomja rá a pipetta hegyét a mezőre, hogy a folyadék fusson.Teszt értékelése:

Amennyiben a folyadék megfelelően futott, az ellenőrző mezőben (C) egy csík jelenik meg néhány perc múlva. Ezután legalább 10 percig kell várni.

Tanács:
Tartsa a tesztet erős fény felé és figyelje meg az értékelő mezőt több irányból, hogy a halványabb csíkokat is lássa. Amennyiben a teszt eredménye pozitív, jegyezze fel azt a dátummal együtt és keresse fel orvosát / állatorvosát. Emberek esetén figyelje meg, hogy a csípés helyén jelentkezik-e néhány héten belül növekvő piros folt a bőrön. Állatoknál figyelje a betegség általános tüneteit (sántítás, láz, anorexia) a csípést követő néhány hónapon át.Tárolási körülmények:

Szobahőmérsékleten, 2-30 Celsius fok között tárolandó. Ne fagyassza meg!


Érzékenység és specifikusság (2011-es vizsgálatok szerint).
Érzékenység 93,3%, specifikusság 95,0%.

Immunokromatográfiás diagnosztikai eszköz Borrelia kimutatására kullancsokból. Házi használatra készült, tájékoztató teszt.
 

Beaphar Tick Test kullancs Lyme kór teszt

Lyme kór gyorsteszt
Tick Test kullancs Lyme kór teszt
Lyme kór gyorstesztnewin_stock
1 680 Ft1 512 Ft
Gyártó: Beaphar
Kiszerelés: 1db / Doboz
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Vitamin Sörélesztő tabletta fokhagymával 250db

Beaphar Sörélesztő tabletta fokhagymával táplálékkiegészítő – Sörélesztő tabletták fokhagymával kutyáknak és macskáknak

A Beaphar Sörélesztő tabletta fokhagymával táplálékkiegészítő készítmény extra vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, hogy segítsen a kedvencednek fenntartani az egészséges bőrt és ragyogó szőrt.

Napi 1 tabletta ajánlott 5 testsúlykilógrammonként.
Dupla adagolás ajánlott vemhes vagy szoptató nőstényeknek. 250 tabletta


Kapható kiszerelése: 250db
 

Beaphar Sörélesztő tabletta fokhagymával 250db

vitaminkészítmény kutyáknak
Sörélesztő tabletta fokhagymával 250db
vitaminkészítmény kutyáknaknewin_stock
2 858 Ft
Gyártó: Beaphar
Kiszerelés: 250db / Doboz
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Vitamin Multivitamin Mineral 1kg

Happy Dog Multivitamin Mineral  -  Vitaminokat és ásványianyagokat, nyomelemeket tartalmazó tápllálékkiegészítő por alakú készítmény kutyáknak

A Multivitamin Mineral a húsadagok célzott kiegészítésére szolgál az összes szükséges vitaminnal, ásványi anyaggal és a létfontosságú nyomelemekkel. A hús viszonylag kevés kalciumot tartalmaz, amelyet a Multivitamin Mineral hatékonyan egészít ki. A nagy mennyiségben hozzáadott nyomelemek eközben jelentősen hozzájárulnak az aktív anyagcseréhez. A Multivitamin Mineral célzottan alkalmazható a megnövekedett vitaminszükséglet esetén, például vemhesség és szoptatás idején, valamint minden munkakutya esetében. Magas ásványianyag-tartalmával a Multivitamin Mineral jelentosen hozzájárul a sav-bázis háztartás szabályozásához

Összetétel:
Ásványi dikalciumfoszfát, búzacsíra, sörélesztő, lenpogácsa, kukoricacsíra, tengerialga-mész, zabdara, maláta, búzaliszt, cukorrépamelasz, hidegen sajtolt lenolaj, szőlőcukor, tengeri só
Adagolás: 1g/ testtömegkilogram


Kapható kiszerelések: 1kg

Happy Dog Multivitamin Mineral 1kg

Vitamin és ásványianyag komplexum
Multivitamin Mineral 1kg
Vitamin és ásványianyag komplexumnewin_stock
5 249 Ft4 724 Ft
Gyártó: Happy Dog
Kiszerelés: 1kg / Doboz
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Vitamin Power Plus izomtömegnövelő 900g

Happy Dog Power Plus - A napi táplálék kúraszerû kiegészítõje minden sportot űző, tenyész- és nagyobb teljesítménynek kitett, valamint lábadozó kutyák részére.

Elősegíti az izomzat felépítését- , nagyobb sprotteljesítmények utáni regenerációhoz-, tenyészkutyák optimális fejlődéséhez emelt teljesítmény esetén. Súlyos betegségek vagy műtétek utáni lábadozáshoz is ajánlott.
Hatásmódja : A Power Plus a kutya szervezetére tökéletesen ráhangolt tojáspor, szárnyas, máj és tejsav bázisú protein alkotóelemeket tartalmaz az izomzat optimális felépítéséhez, valamint részben hidrolizált szénhidrátokat, amelyek sportolás során azonnali energiafelszabadításról gondoskodnak. Gazdagítottuk még telítetlen olajokkal, sok fontos vitaminnal, ásványi anyaggal és egy sor különös kínai gyógynövénnyel, amelyek gondoskodnak a sportban, tenyésztésben és emelt teljesítményben résztvevõ kutyák regeneráló táplálásáról. A speciálisan jól emészthetõség és ízletesség ezt a terméket fogyasztásra alkalmassá teszi a súlyos betegségek vagy műtéti beavatkozások után lábadozó kutyák számára is.
Fontos anyagtartalom Maltodextrin, tojáspor, hidrolizált, porított szárnyashús, hidrolizált, máj, hidrolizált, tejsavó por, bogáncsolaj, szójaolj, lenolaj, vetõlen, ásványianyag elõkeverék, tengeri alga lisztje, nyomelem előkeverék, gyógynövény előkeverék, kagylókivonat, szőlőmagolaj, vitamin előkeverék

Összetevők:
Maltodextrin, tojáspor, hidrolizált, porított szárnyashús, hidrolizált, máj, hidrolizált, tejsavó por, bogáncsolaj, szójaolj, lenolaj, vetőlen, ásványianyag előkeverék, tengeri alga lisztje, nyomelemek előkeveréke, gyógynövény előkeveréke, kagylókivonat, szőlőmagolaj, vitaminok előkeveréke
Beltartalmi értékek:
Nyersprotein 23,0%, Nyerszsír 23,0%, Nyersrost 3,0 %, Nyershamu 6,0%

Adagolás és alkalmazás: Teljesítmény szerint kis és közepes kutyák esetén a Happy Dog Power Plus-ból egy gyengén púpozott evõkanálnyit, nagy kutyák esetén 2 gyengén púpozott evõkanálnyit etetünk hozzá, optimális esetben 20 perccel a teljesítmény után. Javasoljuk előtte kevés vízzel elkeverni. A Power Plust kevés vízzel felpuhított szárazeledelhez is hozzáadhatjuk. Intenzív edzés esetén a hozzáadott mennyiséget megduplázhatjuk. A vemhes kutyának a vemhesség harmadik szakaszában kell hozzákeverni a Power Plust az ételükhöz, egészen a kutyakölykök leválasztásáig.
Ajánljuk még súlyos betegségek és mûtétek utáni lábadozáshoz is.


Kapható kiszerelések: 900g, 1,8kg

Happy Dog Power Plus izomtömegnövelő 900g

táplálékkiegészítő felnőtt kutyáknak
Power Plus izomtömegnövelő 900g
táplálékkiegészítő felnőtt kutyáknaknewin_stock
16 030 Ft14 427 Ft
Gyártó: Happy Dog
Kiszerelés: 900g / Doboz
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Vitamin Power Plus izomtömegnövelő 1,8kg

Happy Dog Power Plus - A napi táplálék kúraszerû kiegészítõje minden sportot űző, tenyész- és nagyobb teljesítménynek kitett, valamint lábadozó kutyák részére.

Elősegíti az izomzat felépítését- , nagyobb sprotteljesítmények utáni regenerációhoz-, tenyészkutyák optimális fejlődéséhez emelt teljesítmény esetén. Súlyos betegségek vagy műtétek utáni lábadozáshoz is ajánlott.
Hatásmódja : A Power Plus a kutya szervezetére tökéletesen ráhangolt tojáspor, szárnyas, máj és tejsav bázisú protein alkotóelemeket tartalmaz az izomzat optimális felépítéséhez, valamint részben hidrolizált szénhidrátokat, amelyek sportolás során azonnali energiafelszabadításról gondoskodnak. Gazdagítottuk még telítetlen olajokkal, sok fontos vitaminnal, ásványi anyaggal és egy sor különös kínai gyógynövénnyel, amelyek gondoskodnak a sportban, tenyésztésben és emelt teljesítményben résztvevõ kutyák regeneráló táplálásáról. A speciálisan jól emészthetõség és ízletesség ezt a terméket fogyasztásra alkalmassá teszi a súlyos betegségek vagy műtéti beavatkozások után lábadozó kutyák számára is.
Fontos anyagtartalom Maltodextrin, tojáspor, hidrolizált, porított szárnyashús, hidrolizált, máj, hidrolizált, tejsavó por, bogáncsolaj, szójaolj, lenolaj, vetõlen, ásványianyag elõkeverék, tengeri alga lisztje, nyomelem előkeverék, gyógynövény előkeverék, kagylókivonat, szőlőmagolaj, vitamin előkeverék

Összetevők:
Maltodextrin, tojáspor, hidrolizált, porított szárnyashús, hidrolizált, máj, hidrolizált, tejsavó por, bogáncsolaj, szójaolj, lenolaj, vetőlen, ásványianyag előkeverék, tengeri alga lisztje, nyomelemek előkeveréke, gyógynövény előkeveréke, kagylókivonat, szőlőmagolaj, vitaminok előkeveréke
Beltartalmi értékek:
Nyersprotein 23,0%, Nyerszsír 23,0%, Nyersrost 3,0 %, Nyershamu 6,0%

Adagolás és alkalmazás: Teljesítmény szerint kis és közepes kutyák esetén a Happy Dog Power Plus-ból egy gyengén púpozott evõkanálnyit, nagy kutyák esetén 2 gyengén púpozott evõkanálnyit etetünk hozzá, optimális esetben 20 perccel a teljesítmény után. Javasoljuk előtte kevés vízzel elkeverni. A Power Plust kevés vízzel felpuhított szárazeledelhez is hozzáadhatjuk. Intenzív edzés esetén a hozzáadott mennyiséget megduplázhatjuk. A vemhes kutyának a vemhesség harmadik szakaszában kell hozzákeverni a Power Plust az ételükhöz, egészen a kutyakölykök leválasztásáig.
Ajánljuk még súlyos betegségek és mûtétek utáni lábadozáshoz is.


Kapható kiszerelések: 900g, 1,8kg

Happy Dog Power Plus izomtömegnövelő 1,8kg

táplálékkiegészítő felnőtt kutyáknak
Power Plus izomtömegnövelő 1,8kg
táplálékkiegészítő felnőtt kutyáknaknewin_stock
29 093 Ft26 183 Ft
Gyártó: Happy Dog
Kiszerelés: 1800g / Doboz
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Vitamin Algás Multivitamin tabletta kutyáknak 50db

Lavet Algás Multivitamin tabletta kutyáknak – Fiatal kutyák fejlődésének elősegítésére, az általános ellenállóképeség fokozására valamint a szőr fényesebbé tételére ajánlott multivitamin készítmény.

Az ízesített Algás Multivitamin életfontosságú vitaminjai, mikroelemei és a készítményben található nagyértékű alga- és élesztőfehérje elősegítik a fiatal állatok fejlődését, fokozzák a betegségekkel szembeni ellenállóképességet, a vitalitást valamint a szőr fényességét. A klorofilban gazdag zöldalga egyúttal csökkenti a kellemetlen vizelet-, bőr- és szájszagot.

A legújabb takarmányozástani és farmakológiai ismeretek alapján optimalizált összetétel:
- zöldalga: több mint 20-féle aminosav, 60-féle makro- és mikroelem, nagyszámú vitamin, enzimek, klorofill,
- cinkkel dúsított élesztő: nagy biológiai értékű fehérjék, vitaminok, jól értékesülő ásványi anyagok,
- 11-féle hozzáadott vitamin, az állatok igényeinek megfelelő mennyiségben és arányban,
- ásványi anyagok, májvédő faktorok, kellemes sonka ízesítés.

Összetétel:
Zöldalga, cinkkel dúsított élesztő, tejpor, vitaminok, makro- és mikro-elemek, aroma.

Beltartalom tablettánként:
A-vitamin 450 NE, D3-vitamin 15 NE, E-vitamin 1 NE, B1-vitamin 206 μg, B2-vitamin 209 μg, B6-vitamin 203 μg, Ca-pantotenát 520 μg, niacin 1.030 μg, biotin 10 μg, folsav 11 μg, vas 2,0 mg, réz 0,05 mg, cink 0,7 mg

Adagolás: 1 tabletta/10 ttkg/nap
Kistestű kutyáknál(1-10kg): 0,5-1 tabletta/nap
Közepes testű kutyáknál(10-30kg): 1-3 tabletta/nap
Nagytestű kutyáknál(30kg fölött): 3-6 tabletta/nap
Kölyökkutyák esetében 1 tabletta/nap
A tablettát kúraszerűen, több héten át adjuk, de folyamatosan is etethető.

Kiszerelés: 50db tabletta dobozonként

Kapható készítények: Multivitamin tabletta, Algás Multivitamin tabletta, Csonterősítő tabletta, Carnivit tabletta, Bőrtápláló tabletta, Senior tabletta

Lavet Algás Multivitamin tabletta kutyáknak 50db

vitaminkészítmény kutyáknak
Algás Multivitamin tabletta kutyáknak 50db
vitaminkészítmény kutyáknaknewin_stock
763 Ft611 Ft
Gyártó: Lavet
Kiszerelés: 50 Tabletta
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Vitamin Multivitamin tabletta kutyáknak 50db

Lavet Multivitamin tabletta kutyáknak – Általános ellenállóképesség fokozására, fiatal állatok fejlődésének elősegítésére, a kifejlett kutyák közérzetének javítására, stressz­helyzetekben (dresszírozás, vadászat, kiállítás, utazás stb.) a terhelhetőség növelésére, betegségek utáni felépülés gyorsítására ajánlott.

A Multivitamin életfontosságú vitaminjai, mikroelemei és a készítményben található nagyértékű élesztőfehérje elősegíti a fiatal állatok fejlődését, fokozza a betegségekkel szembeni ellenállóképességet, a vitalitást valamint a szőr fényességét. Így ideális étrendkiegészítője minden fajtájú és korú kutyának.

Összetétel:
Élesztő, tejpor, vitaminok, mikroelemek, májvédő és emésztést javító anyagok, tablettázási segédanyagok, aromaanyag.

Beltartalom tablettánként:
Nyersfehérje 14,6%, nyerszsír 0,4%, A-vitamin 450NE, D3-vitamin 15NE, E-vitamin 1NE, B1-vitamin 206μg, B2-vitamin 209μg, Ca-d-pantotenát 518μg, B6-vitamin 203μg, niacin 1.028μg, biotin 10μg, folsav 11μg, vas 2mg, réz 0,05mg, cink 0,5mg

Adagolás: 1 tabletta/10 ttkg/nap
Kistestű kutyáknál(1-10kg): 0,5-1 tabletta/nap
Közepes testű kutyáknál(10-30kg): 1-3 tabletta/nap
Nagytestű kutyáknál(30kg fölött): 3-6 tabletta/nap
Kölyökkutyák esetében 1 tabletta/nap
A tablettát kúraszerűen, több héten át adjuk, de folyamatosan is etethető.

Kiszerelés: 50db tabletta dobozonként

Kapható készítények: Multivitamin tabletta, Algás Multivitamin tabletta, Csonterősítő tabletta, Carnivit tabletta, Bőrtápláló tabletta, Senior tabletta

Lavet Multivitamin tabletta kutyáknak 50db

vitaminkészítmény kutyáknak
Multivitamin tabletta kutyáknak 50db
vitaminkészítmény kutyáknaknewin_stock
627 Ft502 Ft
Gyártó: Lavet
Kiszerelés: 50 Tabletta
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Vitamin Calcium Csonterősítő tabletta kutyáknak 50db

Lavet Calcium Csonterősítő tabletta kutyáknak – A fogak a csontok szilárdságának fokozására és a kálciumhiányból eredő betegségek megelőzésére ajánlott készítmény.

A Calcium Csonterősítő tabletta a kutyák igényeinek megfelelő arányban tartalmaz kalciumot, foszfort valamint az ezek beépülését elősegítő D3-vitamint és nagyértékű fehérjékben és vitaminokban gazdag élesztőt tartalmaz.

Összetétel:
Élesztő, tejpor, dikalcium-foszfát. kalcium-karbonát, D3-vitamin, tablettázási segédanyagok, aromaanyagok.

Beltartalom kg-ként:
Nyersfehérje 11,2%, nyerszsír 0,3%, nyersrost 0,2%, kalcium 18,5%, foszfor 11,1%, D3-vitamin 16.666 NE, E-vitamin 2,5mg, B1-vitamin 6,5mg, B2-vitamin 7,0mg, Ca-d-pantotenát 15,8mg, B6-vitamin 3,3mg, niacin 29,7mg, biotin 0,2mg, folsav 0,7mg, kolin 590,0mg

Adagolás: 1 tabletta/5 ttkg/nap
Kistestű kutyáknál(1-10kg): 1-2 tabletta/nap
Közepes testű kutyáknál(10-30kg): 2-6 tabletta/nap
Nagytestű kutyáknál(30kg fölött): 6-12 tabletta/nap
Kölyökkutyák esetében 1 tabletta/nap 2,5 ttkg-onként

Kiszerelés: 50db tabletta dobozonként

Kapható készítények: Multivitamin tabletta, Algás Multivitamin tabletta, Csonterősítő tabletta, Carnivit tabletta, Bőrtápláló tabletta, Senior tabletta

Lavet Calcium Csonterősítő tabletta kutyáknak 50db

vitaminkészítmény kutyáknak
Calcium Csonterősítő tabletta kutyáknak 50db
vitaminkészítmény kutyáknaknewin_stock
611 Ft489 Ft
Gyártó: Lavet
Kiszerelés: 50 Tabletta
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Vitamin Carnivit tabletta kutyáknak 50db

Lavet Carnivit tabletta sport és munkakutyáknak – Fizikai teljesítőképesség növelése, szívizombántalmak megelőzése, kimerí­tő izommunka utáni regenerálódás gyorsítása, be­tegségekkel szembeni ellenállóképesség fokozására kifejlesztett készítmény.

Elsősorban sport- és munkakutyák számá­ra kifejlesztett készítmény. A legújabb takarmá­nyozástani és farmakológiai ismeretek alapján optimalizált összetétel:
- L-karnitin: az optimális szív- és vázizom műkö­déshez nélkülözhetetlen, hiánya az izomsejtek működészavarát és következményes izombán­talmak kialakulását okozhatja,
- szárított élesztő: nagy biológiai értékű fehérjék, vitaminok, jól értékesülő ásványi anyagok,
- 11-féle hozzáadott vitamin, az állatok igénye­inek megfelelő mennyiségben és arányban,
- ásványi anyagok, májvédő faktorok, kellemes sonka ízesítés.

Beltartalom tablettánként:
L-karnitin: 40 mg, A-vitamin: 4 50 NE, D3-vitamin: 15 NE, E-vitamin: 2 NE, B1-vitamin: 206 μg, B2-vitamin: 209 μg, B6-vitamin: 203 μg, Ca-pantotenát: 520 μg, niacin: 1.030 μg, biotin: 10 μg, folsav: 11 μg, vas: 2 μg, réz: 0,05 μg, cink: 0,7 μg

Adagolás: 1 tabletta/10 ttkg/nap
Erős fizikai igénybevétel esetén (sport és munkakutyáknál): 2 tabletta/10 ttkg/nap
Kölyökkutyák esetében 1 tabletta/nap
A tablettát kúraszerűen, több héten át alkalmazzuk.

Kiszerelés: 50db tabletta dobozonként

Kapható készítények: Multivitamin tabletta, Algás Multivitamin tabletta, Csonterősítő tabletta, Carnivit tabletta, Bőrtápláló tabletta, Senior tabletta

Lavet Carnivit tabletta kutyáknak 50db

vitaminkészítmény kutyáknak
Carnivit tabletta kutyáknak 50db
vitaminkészítmény kutyáknaknewin_stock
851 Ft681 Ft
Gyártó: Lavet
Kiszerelés: 50 Tabletta

Kutya vitamin

Ha a kedvencük egészséges az kívülről is felismerhető. A bőr és a szőrzet ragyog és az állat szinte mosolyog. A felnőtt kutyák számára kifejlesztett táplálék kiegészítők vitaminokban és nyomelemekben gazdag termékek, melyeket állatorvosok közreműködésével fejlesztettek ki. Az idős kutyáknak készült kutya vitamin kapszula megfelelő mennyiségű kalciumot tartalmaz, mely erősíti a csontokat és javítja az állat étvágyát. Ha pedig azt szeretné, hogy állata szőre fényesebb és egészségesebb legyen, akkor válassza a külön erre a célra kifejlesztett kutya vitamin tablettát!