Cat Chow - 14 termék

Összesen 14 db termék 2 oldalon

Cat Chow Special Care Adult Sensitive 1,5kg

macskatáp érzékeny macskáknak

Purina Cat Chow Special Care Sensitive - Teljes értékű és kiegyensúlyozott éllateledel, normál aktivitású, különösen érzékeny emésztésű vagy válogatós macskáknak. A Purina Cat Chow Sensitive egyedülálló természetes gyógynövény-keveréket tartalmaz, hogy segítse az érzékeny bélrendszerű macskák emésztését.

Kiszerelés: 1.5kg / Zacskó
Gyártó: Cat Chow
Egységár: 1975 Ft / kg

Raktáron
2 963 Ft

Cat Chow Kitten Complete Csirkehússal 1,5kg

macskatáp kismacskáknak

Purina Cat Chow Kitten Complete Chicken - Teljes értékű állateledel kölyökmacskák számára. Vemhes és szoptatós macskák számára is alkalmas.

Kiszerelés: 1.5kg / Zacskó
Gyártó: Cat Chow
Egységár: 1910 Ft / kg

Raktáron
2 865 Ft

Cat Chow

A Purina Cat Chow macskaeledelei nagy népszerűségnek örvendenek egész Európában, tökéletes minőségű, teljes kiőrlésű gabonaféléket és fehérjéket tartalmaznak. A gyártó eledeleit táplálkozási szakértők fejlesztették ki. A termékek között találhatunk felnőtt és kölyök, vemhes, vagy szoptató cica számára kifejlesztett eledelt. A márka a macska minden életkornak megfelelő tápot alkot, ezzel megelőzve az adott korra jellemző betegségeket és problémákat. Ezek a száraztápok erősítik a macskák fogát és meggátolják a húgyúti betegségék kialakulását, ivartalanított macskák számára is tökéletes táplálék. Keresse a Cat Chow macska eledeleket webáruházunkban és válogasson a különféle ízesítések között.