Héry - 3 termék

Összesen 3 db termék 1 oldalon

Héry Parfüm Rózsa Aldehid illatú 50ml

Különlegesen finom parfüm kutyáknak

Héry Parfüm Rose-Aldéhide - Rózsa-Aldehid illatanyagú különleges kutyaparfüm kölyökkutyáknak és felnőtt kutyáknak egyaránt

Kiszerelés: 50ml / Flakon
Gyártó: Héry
Egységár:

Érdeklődjön!
3 721 Ft
KUTYA KUTYAKOZMETIKA Kutya Parfüm Parfüm Rózsa Aldehid illatú 50ml Héry

Héry Zero Puce Spot On kutya L 2x5ml

külső élősködők elleni természetes készítmény

Héry Zero Flea Spot On - Természetes hatóanyagokat, növényi illóolajokat tartalmazó külső élősködők elleni csepp nagytestű kutyák számára, 20kgos testsúlytól. Természetes megoldás a bolhák, kullancsok, atkák és egyéb külső paraziták ellen.

Kiszerelés: 2pipetta / Doboz
Gyártó: Héry
Egységár:

Kifutó
2 340 Ft
1 989 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Zero Puce Spot On kutya L 2x5ml Héry

Héry Zero Puce Spot On kutya S 2x2,5ml

külső élősködők elleni természetes készítmény

Héry Zero Flea Spot On - Természetes hatóanyagokat, növényi illóolajokat tartalmazó külső élősködők elleni csepp kistestű kutyák számára, 10kgos testsúlyig. Természetes megoldás a bolhák, kullancsok, atkák és egyéb külső paraziták ellen.

Kiszerelés: 2pipetta / Doboz
Gyártó: Héry
Egységár:

Kifutó
1 998 Ft
1 698 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Zero Puce Spot On kutya S 2x2,5ml Héry

 

A Héry kutyakozmetikumok gyártásával és forgalmazásával vált híres és népszerű céggé. A termékek mindegyike állatorvosi szakértelem és felügyelet mellett készült, így nem tartalmaznak olyan anyagokat, melyek a kisállátok számára egészségtelen vagy káros lehet.  A kozmetikumok természetes növényi eredetű összetevőkből készülnek!

A Héry kutyasampon termékeit minden típusú és szőrzetű kutyának egyedileg fejlesztették ki, külön van fekete vagy fehér szőrzetre, rövid vagy hosszú szőrzetre, így minden gazdi megtalálhatja azt a kutyasampont, mely a kutyája számára tökéletes lesz.

A Héry kutyasampon mellett több Héry termék is megtalálható webáruházunkban, ilyenek például a fül-, szem- és fog tisztító spray-k, a bolhairtók, de akár parfümöt is vásárolhat kedvencének. A parfüm biztosságos, bármikor használhatja kutyáján, eltűnteti a kellemetlen szagokat és csak a friss, finom illatfelhő marad! A kutyakozmetikai termékek között a kozmetikumok gyártása során kiemelkedő minőségű folyamatos ellenőrzés zajlik, a termékek megfelelnek a kozmetikai produktumok minőségi előírásainak.