Héry - 1 termék

Összesen 1 db termék 1 oldalon

Héry Parfüm Rózsa Aldehid illatú 50ml

Különlegesen finom parfüm kutyáknak

Héry Parfüm Rose-Aldéhide - Rózsa-Aldehid illatanyagú különleges kutyaparfüm kölyökkutyáknak és felnőtt kutyáknak egyaránt

50.00ml / Flakon Héry

Érdeklődjön!
3 721 Ft
KUTYA KUTYAKOZMETIKA Kutya Parfüm Parfüm Rózsa Aldehid illatú 50ml Héry

 

A Héry kutyakozmetikumok gyártásával és forgalmazásával vált híres és népszerű céggé. A termékek mindegyike állatorvosi szakértelem és felügyelet mellett készült, így nem tartalmaznak olyan anyagokat, melyek a kisállátok számára egészségtelen vagy káros lehet.  A kozmetikumok természetes növényi eredetű összetevőkből készülnek!

A Héry kutyasampon termékeit minden típusú és szőrzetű kutyának egyedileg fejlesztették ki, külön van fekete vagy fehér szőrzetre, rövid vagy hosszú szőrzetre, így minden gazdi megtalálhatja azt a kutyasampont, mely a kutyája számára tökéletes lesz.

A Héry kutyasampon mellett több Héry termék is megtalálható webáruházunkban, ilyenek például a fül-, szem- és fog tisztító spray-k, a bolhairtók, de akár parfümöt is vásárolhat kedvencének. A parfüm biztosságos, bármikor használhatja kutyáján, eltűnteti a kellemetlen szagokat és csak a friss, finom illatfelhő marad! A kutyakozmetikai termékek között a kozmetikumok gyártása során kiemelkedő minőségű folyamatos ellenőrzés zajlik, a termékek megfelelnek a kozmetikai produktumok minőségi előírásainak.