Primordial - 13 termék

Összesen 13 db termék 2 oldalon

Primordial GF Puppy Csirke tengeri hallal 2kg

gabonamentes táp kutyáknak

Primordial GF Puppy Csirke tengeri hallal – Biológia szükségleteknek megfelelő összetételű, teljesértékű, gabonamentes, holisztikus gondolkodásmód alapján kialakított száraz kutyatáp fiatal 12 hónapnál fiatalabb kutyák számára fajra való tekintet nélkül, különleges fehérjeforrással(csirkehús és tengerihal)

Kiszerelés: 2kg / Zsák
Gyártó: Primordial

Érdeklődjön!
4 290 Ft
KUTYA KUTYATÁP, KUTYAELEDEL Száraz kutyatáp GF Puppy Csirke tengeri hallal 2kg Primordial

Primordial kutyaeledelek

A Parma környéki dombokon, az Olasz élemiszer-völgy néven ismert térségben található a Primordial, ahol a természet és az ember ősi rituáléjai között mélyen györeredzik az élelmiszerkultúránk. Az Élelmiszer-völgyben minden a kiváló minőségről és azok jótékony hatásairól szól, amelyeket a világ minden tájáról elismernek. Ez az a hely, ahol mi is készítjük eledeleinket, a legtökéletesebb alapanyagok felhasználásával, az egész ellátó lánc mentén kiválasztva és nyomon követve olyan emberek tapasztalatával, amelyek elkötelezettek a minőségi élelmiszer előállításában. A Primordial termékekben a gőzzel főzött friss húsok valamint a természetes, kizárólag gyógynövényekkel, gyümölcsökkel és zöldségekkel dúsított összetevők biztosítják a kutyák szükségleteihez igazodó vitaminok megfelelő bevitelét.

Primordial húsokról

A felhasznált húsaink fenntartható hormonmentes gazdaságokból (azokból az országokból, amelyek tiltják a hormonok használatát) származnak.

35% friss hús

A kiváló minőségű friss húsok miatt tápunk nagyon könnyen emészthető, és ami a legfontosabb: megőrzi az összes ősi táplálkozási előnyt, lehetővé téve, hogy könnyen emészthetőek, energiadúsak legyenek, és kiemelkedően ízletesek legyenek.

Zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények a természetes kiegyensúlyozott étrendhez

Gondosan válogatott zöldségek, garantálják az konstans alacsony glikémiás indexet. A vitaminokban gazdag friss gyümölcsök, a biologialiag hozzáférhető ásványok, a természetes polifenolok és antioxidánsok bitosítják a Primordial kiemelkedő összetételét.
A felhasznált gyógynövények, májvédő és ártalmatlanító tulajdonságokkal rendelkező fitonutrienseket tartalmaznak.