Pro Pac - 0 termék

Összesen 0 db termék 0 oldalon

A szuper prémium kategóriájú PRO PAC kutyaeledelek emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokból, csirke és bárány színhúsból készülnek. Teljes egészében fedezik az állatok vitamin- és ásványianyag szükségletét. Kutyája igényeinek megfelelően 11 különböző fajtájú száraz kutyaeledelből választhat.

A PRO PAC kutyaeledelek kiemelkedő tulajdonságai:
- Csak természetes anyagokat tartalmaznak, mesterséges tartósítószert nem.
- A receptúrákhoz a legkiválóbb minőségű alkotórészeket, –mint a bőr és csont nélküli szín csirke- és bárányhús, rizs, baromfizsír– használnak fel.
- Tartalmazzák mindazokat az aminosavakat, zsírokat, szénhidrátokat, antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyre az állatnak szüksége van. Vitamin vagy kálcium kiegészítés így nem szükséges!
- A nagytestű kutyák tápjai, és az idős kutyák tápja glükozamint, és kondroitint, tartalmaznak így megelőzhetőek az izületi problémák.
- A száraztápok Biotin tartalma hozzájárul a bőr és szőrzet egészségéhez, szükséges a növekedéshez, az emésztés, és az izomfunkciók tökéletes működéséhez.
- A kutyák minden életszakaszára, élethelyzetére felülmúlhatatlanul tápláló és valóban teljesértékű eledelt biztosítanak.
- Az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak megfelelő szintje biztosítja az immunrendszer, az idegrendszer, az egészséges bőr, és a fényes szörzet kialakulását.
- A száraztápokat Tokoferol-keverékkel tartósítják, ami biztosítja a megfelelő E-vitamin ellátást.
- Karotin tartalmával kiváló hatással van az emésztésre, a szaporodásbiológiára, és a látásra.
- A kiváló fehérje emészthetőségnek és jó biológiai hasznosulásának köszönhetően kevesebb táplálékra van szükség ugyanazon munkamennyiség elvégzéséhez, és a keletkező ürülék mennyisége is minimális.
- A tápcsalád különleges tagja a Pro Pac Holistic, amely a legmodernebb természetgyógyászati ismereteknek megfelelően lett összeállítva, gyógynövényeket, zöldségeket, gyümölcsöket és probiotikumokat is tartalmaz.