SaniDog - 0 termék

Összesen 0 db termék 0 oldalon

A SANIDOG jutalomfalatokat úgy fejlesztették ki, hogy összetételük révén azon kutyák részére is lehetővé teszik a jutalomfalatok adását, amelyek valamely gyakori egészségügyi problémával küzdenek és ezért diétás eledelek fogyasztására kényszerülnek. Emellett a SANIDOG jutalomfalatok speciális összetevőiknek köszönhetően az egészséges állatok esetében is jótékony hatást fejthetnek ki a kutyák és macskák leggyakoribb egészségügyi problémáinak megelőzésében.

Természetes eredetű finom falatok kutyáknak és macskáknak, amelyek kiegészítik a megszokott étrendet, ezáltal segítenek, hogy kedvence a lehető legjobb egészségnek örvendjen. Természetes, állatorvosok által válogatott alapanyagokból készültek. Javítják a kutyák és macskák élettani funkcióit, ezáltal csökkentik a kockázati tényezőket a betegségekkel szemben.

A Sanidog Snack termékek speciálisak, kényelmes és természetes módon segítenek vigyázni kedvence egészségére. A széles körű választék által lefedik a leggyakoribb betegségeket, melyek a kutyákat érinthetik, és amelyek esetén állatorvoshoz kell fordulni.