Termék kosárba került

ACK Cooling Pet Jacket hűtőruha M 54-77/43cm

párolgással hűsítő kutya hűtőruha

ACK Cooling Pet Jacket Blue hűtőruha M 54-77/43cm – Kék színű szteppelt hűtőruha, mely Hydroquartz párologtató kristályok felhasználásával készült a testhő csökkentésére közepestestű kutyáknak. Autós utazások, nyári melegben való séta esetére ajánljuk a hősokk elkerülése érdekében.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: ACK
  • Cikkszám: 50AQPEJAPB07
  • Kiszerelés: 1 Darab
  • Státusz: Raktáron, utolsó darabok
  • Egységár:
  • Nettó ár:
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

ACK Cooling Pet Jacket Blue hűtőruha M 54-77/43cm – Kék színű szteppelt hűtőruha, mely Hydroquartz párologtató kristályok felhasználásával készült a testhő csökkentésére közepestestű kutyáknak. Autós utazások, nyári melegben való séta esetére ajánljuk a hősokk elkerülése érdekében.

Az ACK (Aqua CoolKeeper) termékek vízbe téve azonnal aktiválódnak és a vízből kivéve azonnal megkezdik a párologtatást és percek alatt lehűtik a kedvencünket.
A forradalmian új ACK Hydroquartz kristály technológiának köszönhetően használat megkezdése után pár perccel már kifejti az erőteljes párologtató hatást és megkezdődik a kutya biztonságos hűsítése.
A hűsítés hatására elkerülhető a hősokk illetve a túlmelegedés. Nyári melegben ez nélkülözhetetlen segítség kedvenceink számára! Tartsd a kutyádat biztonságosan hűvösen a nyári forróságban is!

Hűsítsd a kutyád az ACK Cooling Pet Jacket hűtőruhával:
– nyári melegben, vagy forró időjárás esetén
– autóval való utazáskor
– közös strandolások alkalmával, ha nem találsz árnyékot kedvenced számára
– sport és játék alkalmával
– hosszabb séták vagy kirándulások esetén
– bármikor nagy melegben

Az ACK Cooling Pet Jacket hűtőruha enyhíti
– a hőség okozta stresszt (hősokk)
– a magas testhőmérsékletet

Hogyan működik?
Mikor az Aqua CoolKeeper vízbe kerül, a speciálisan tervezett HydroQuartz kristályok aktiválódnak a termék belsejében és megkezdi a párologtatást mely hőelvonással jár. A HydroQuartz elnyeli a kutya testhőjét majd a párologtatás során felhasználja azt, így könnyen és folyamatosan képes hűteni az állat testét. Az Aqua CoolKeeper akár napokig is hűvös marad ha nem szárad ki.
Az Aqua CoolKeeper Cooling Pet Jacket újra és újra felhasználható. Kézzel, enyhe szappannal kimosva hideg vagy langyos vízben könnyedén újjá varázsolható. Mosógépbe ne tegye, szappanon kívül más mosószerrel ne tisztítsa.

Az Aqua CoolKeeper Cooling Pet Jacket-et vízbe téve azonnal megkezdi működését és percek alatt lehűti a kutyát, így nincs szükség hűtőbe vagy fagyasztóba helyezésre sem, ugyanakkor ha gyorsítani akarja hatását a hűtőbe helyezheti néhány percre.

Miért előnyös az ACK Cooling Pet Jacket a kutyáknak?
A kutyák rendkívül kevés verejtékmiriggyel rendelkeznek. Csak lihegéssel, vagy a mancsokon történő izzadással próbálhatják szabályozni testhőmérsékletüket, ez azonban sok esetben nem elég számukra. A túlhevülés szívrohamot és tartós szervkárosodás, kómát és egyes esetekben akár halált is okozhat. A rövid orrű fajták (pl. francia bulldog, angol bulldog, boxer) és a hosszú szőrű kutyák esetében a nyári melegben a használata kifejezetten ajánlott.
Az Aqua CoolKeeper egészséges és biztonságos módon hűsíti kedvencét.

Figyelem! Az ACK Cooling Pet Jacket hűtőruha  első használatakor legalább 10-15 percre helyezzük azt hideg/hűvös vízbe és hagyjuk állni benne. A HydroQuartz kristályok ekkor aktiválódnak. A ruha varrásai mellett ekkor megjelenhetnek az aktivált kristályok de ez nem hiba, pusztán a termék előállítása során az anyag varrása közben kerülnek a varrás szélére. Ezeket le kell törölni a ruháról, a későbbiekben ez a jelenség nem tapasztalható.

Figyelem! Mivel a termék felhelyezése a kedvencünkre érintkezéssel történik, így a terméket egészségügyi okok miatt nem cseréljük. Kérjük vásárlás előtt mérje meg kedvence mellkörfogatát a mellső lábak mögött, valamint a háthosszát is és ezen adatok alapján rendelje meg a terméket.

Figyelem! Az ACK Cooling Pet Jacket kutya hűtőruháknál az egyes méretek mellett szándékosan nincs megadva ajánlott kutyafajta, mivel ez sokszor félrevezető információ lehet. A megfelelő méret kiválasztásakor arra kell ügyelni, hogy a kutyánk mellkörfogata az adott méret magadott tartományába essen, a kutya hűtőruha háthossza másodlagos. A megfelelő háthossz miatt ne válasszon eggyel nagyobb méretű ruhát kedvencére, hiszen a hőleadás a mellkasnál történik. A hátban rövidebb, de mellméretben tökéletes ruhák is elvégzik feladatukat.

Kapható méretek:
ACK XSS 32-45cm mellkörméret/25cm háthossz, ACK XS 42-60cm mellkörméret/32cm háthossz, ACK S 48-68cm mellkörméret/38cm háthossz, ACK M 54-77cm mellkörméret/43cm háthossz, ACK L 61-87cm mellkörméret/49cm háthossz, ACK XL 67-95cm mellkörméret/54cm háthossz, ACK XXL 75-107cm mellkörméret/60cm háthossz

  • Gyártó: ACK
  • Cikkszám: 50AQPEJAPB07
  • Kiszerelés: 1 Darab
  • Státusz: Raktáron, utolsó darabok
  • Egységár:
  • Nettó ár:
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

Ezt a terméket még nem értékelték, legyél te az első!

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb