A kép illusztráció.

CSI Urine Cat Vizeletfolt eltávolító spray 500ml

Vizelet szag- és folteltávolító spray

CSI Urine Cat Vizeletfolt eltávolító spray – CSI Urine Cat szag- és folteltávolító spray enzimatikus úton, kíméletesen bontja le a vizelet és az egyéb fehérjetermészetű anyagokból eredő kellemetlen szagokat

Gyártó:

CSI

Státusz: Raktáron
Kiszerelés: 500ml / Flakon
Egységár: 7114 Ft / l
Nettó ár: 2 800,63 Ft + Áfa
Törékeny: Nem
Eredeti ár: 4 446 Ft Megtakarítás: 889 Ft Ár: 3 557 Ft
VÁLOGASSON HASONLÓ TERMÉKEINK KÖZÜL!
KUTYA KUTYAFELSZERELÉS Egyéb kutyafelszerelés Urine Dog Vizeletfolt eltávolító spray 500ml CSI Urine Dog Vizeletfolt eltávolító spray – CSI Urine Dog szag- és folteltávolító spray enzimatikus úton, kíméletesen bontja le a vizelet és az egyéb fehérjetermészetű anyagokból eredő kellemetlen szagokat CSI

CSI Urine Dog Vizeletfolt eltávolító spray 500ml


Kiszerelés: 500ml / Flakon
Egységár: 7114 Ft / l
MACSKA MACSKAFELSZERELÉS Egyéb Urine MultiPet Vizeletfolt eltávolító spray 500ml CSI Urine MultiPet Vizeletfolt eltávolító spray – CSI Urine MultiPet szag- és folteltávolító spray enzimatikus úton, kíméletesen bontja le a vizelet és az egyéb fehérjetermészetű anyagokból eredő kellemetlen szagokat CSI

CSI Urine MultiPet Vizeletfolt eltávolító spray 500ml


Kiszerelés: 500ml / Flakon
Egységár: 7114 Ft / l

CSI Urine Cat Vizeletfolt eltávolító spray – CSI Urine Cat szag- és folteltávolító spray enzimatikus úton, kíméletesen bontja le a vizelet és az egyéb fehérjetermészetű anyagokból eredő kellemetlen szagokat

A CSI Urine szag- és folteltávolító spray enzimek és mikróbák egyedi kombinációjának segítségével hatékonyan bontja le a vizeletet ártalmatlan molekulákra – vízre és szén-dioxidra –  ezáltal szüntetve meg  a kellemetlen szagokat.

Használata egyszerű: praktikus és gazdaságos spray formátumának köszönhetően pontosan a kívánt területre juttatható, így dörzsölés nélkül oldja fel a foltokat és szünteti meg a kellemetlen szagokat.

SCI Urine Cat Vizeletfolt eltávolító spray használata ideális a lakásban, mivel nem károsítja a szöveteket (szőnyeg, kárpit, ágynemű) és a padlót sem, valamint kiválóan alkalmas a kisemlősök ketrecében a szagok eltávolítására és a szennyeződések feloldására is.

A háziállatok vizeletének legnagyobb része, kb. 95%-a víz. E mellett karbamid, kreatinin, ionok (pl. klorid, nátrium, kálium), valamint más szerves és szervetlen összetevők (pl. húgysav) alkotják. A karbamid a bakteriális bontást követően ammóniává alakul, ezáltal jellegzetes szagot áraszt, míg a húgysav, mely a többi alkotóelemmel ellentétben vízben nem oldható kristályokként visszamarad,  felelős az  ismerős szúrós szagért.

A CSI Urine szag- és folteltávolító az ún. „Smart Science” szerint működik: nem veszélyes, nincs maró hatása, nem korrozív, ígybiztonságosan alkalmazható emberek és állatok környezetében.

Használati utasítás:
Szőnyegen, kárpiton:
Itassa fel a friss vizeletet egy törlőkendővel. Fontos, hogy felitassa a szennyezett és a folt széle melletti területeket is. Fújja le a folt teljes területét a CSI Urine-nal. A CSI Urine folteltávolítót a teljes szennyezett területre vigye fel, mely a valódi folt 2-4-szerese is lehet. A CSI Urine folteltávolítónak érintkeznie kell a teljes szennyezett területtel, hogy kifejtse hatását.
Hagyja, hogy a CSI Urine kifejtse hatását: friss folt esetén ez csak néhány perc, de régi foltok esetén  borítsa le a területet valamilyen műanyagedénnyel és hagyja hatni egy éjszakán át. Majd távolítsa el a műanyagedénytt és hagyja megszáradni. Ezt követően asználja újra a CSI Urine folteltávolítót, majd hagyja hatni néhány percig. Végül öblítse le kevés vízzel és itassa fel egy kendővel, hogy eltávolítson minden maradványt és minimalizálja a vizes foltokat.
Régi foltok, rétegek többszörös kezelést igényelhetnek.

Alomtálcában vagy szilárd felületeken: dörzsölje meg kefével a foltot, mely segít a megszáradt vizeletet eltávolítani. Ezt követően használja az CSI Urine-t és hagyja hatni néhány percig.
Szőnyeg/kárpit: Mindig tisztítsa meg CSI Urine folteltávolítóval mosás előtt.

Figyelmeztetések:
A húgysav károsíthatja néhány anyag színét, mely sajnos maradandó lehet, független attól, hogy a vizelet el lett távolítva.
Használat előtt alaposan felrázandó! Ne keverje, ne higítsa más tisztítószerekkel. Mindig ellenőrizze a színtartóságot kevésbé látható helyen.

Vigyázat! Kerülje a termék szemmel, bőrrel és nyílt sebekkel való érintkezését! Ne fújja a légtérbe! GYERMEKEK ELŐL TARTSA TÁVOL! NE FÚJJA EMBERRE ÉS ÁLLATRA! Bőrre kerülés esetén öblítse le szappannal és vízzel! Amennyiben szembe kerül, öblítse ki 15 percig vízzel, irritáció esetén forduljon orvoshoz! Lenyelés esetén fogyasszon nagy mennyiségű tejet, forduljon orvoshoz! Belélegzés esetén menjen friss levegőre és forduljon orvoshoz!

Összetevők:
A termék tartalmaz enzimeket és nem patogén mikroorganizmusokat, felületaktív anyagok komplex vegyületében. Víz – több, mint 30%, nem ionos felületaktív anyag – kevesebb, mint 5%; tartósítószer: Benzisothiazolinone kevesebb, mint 1%; illatanyag kevesebb, mint 1%. Tartalmaz enzimeket és élő biológiai kultúrákat kevesebb, mint 1%.  Az OSHA 29 CFR § 1910.1200 rendeletek értelmében meghatározott veszélyes anyagokat nem tartalmaz. Tárolás: száraz, hűvös helyen, túlzott hőtől és hidegtől védve.

Kapható kiszerelések: CSI Urine Dog Vizeletfolt eltávolító spray 500ml, CSI Urine Cat Vizeletfolt eltávolító spray 500ml, CSI Urine Pet Vizeletfolt eltávolító spray 500ml

Ajánlott termékek

3M Scotch Brite Roller L szőrfelszedő 4,6m 30db

3M Scotch Brite Roller - Ragasztós szőr/szöszfelszedő henger, mely segítségével a ruhákról bútorokról gyorsan feltakarítható a kedvenceink által elhullatott szőr.

Kiszerelés: 30db / Henger
Gyártó: 3M
Egységár:
Érdeklődjön

Trixie Flasher Small LED villogó

Trixie Flasher Small villogó - Sötétben a cica helyzetét jelző nyakörvre akasztható villogó

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Trixie
Egységár: 834 Ft / db
834 Ft 927 Ft

Trixie Protective Net macskaháló ablakra 2x3m

Trixie Protective Net macskaháló ablakra - Ablakokra vagy más nyílászáróra fixen felszerelhető, erősített poliethilén szálból készített macskaháló, kedvencünk esetleges szökését megakadályozandó, vagy a külső behatolók ellen védő UV álló macskaháló

Kiszerelés: 1 Csomag
Gyártó: Trixie
Egységár: 2623 Ft / db
2 623 Ft 3 497 Ft

Trixie Protective Net macskaháló ablakra 4x3m

Trixie Protective Net macskaháló ablakra - Ablakokra vagy más nyílászáróra fixen felszerelhető, erősített poliethilén szálból készített macskaháló, kedvencünk esetleges szökését megakadályozandó, vagy a külső behatolók ellen védő UV álló macskaháló

Kiszerelés: 1 Csomag
Gyártó: Trixie
Egységár: 4092 Ft / db
4 092 Ft 5 456 Ft

Trixie Protective Net macskaháló ablakra 8x3m

Trixie Protective Net macskaháló ablakra - Ablakokra vagy más nyílászáróra fixen felszerelhető, erősített poliethilén szálból készített macskaháló, kedvencünk esetleges szökését megakadályozandó, vagy a külső behatolók ellen védő UV álló macskaháló

Kiszerelés: 1 Csomag
Gyártó: Trixie
Egységár: 10170 Ft / db
10 170 Ft

Ferplast Adhesive Roll prémium szőrfelszedő 4,4m 48db

Ferplast Adhesive Roll szőrfelszedő henger - Ragasztós szőr/szöszfelszedő henger, melynek ragasztós felületével a ruhákról bútorokról gyorsan feltakarítható a kedvenceink által elhullatott szőr. Amenyiben a henger felülete már nem ragad megfelelően, úgy a legfelső lapot távolítsa el és az új ragasztós felületet használja.

Kiszerelés: 48db / Henger
Gyártó: Ferplast
Egységár:
Érdeklődjön