Termék kosárba került

CSI URINE Urine Dog Vizeletfolt eltávolító spray 500ml

Vizelet szag- és folteltávolító spray

CSI Urine Dog Vizeletfolt eltávolító spray – CSI Urine Dog szag- és folteltávolító spray enzimatikus úton, kíméletesen bontja le a vizelet és az egyéb fehérjetermészetű anyagokból eredő kellemetlen szagokat

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: CSI URINE
  • Cikkszám: WCSIU-D_290002
  • Kiszerelés: 500ml / Flakon
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 9 780 Ft / l
  • Nettó ár: 3 850 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

CSI Urine Dog Vizeletfolt eltávolító spray – CSI Urine Dog szag- és folteltávolító spray enzimatikus úton, kíméletesen bontja le a vizelet és az egyéb fehérjetermészetű anyagokból eredő kellemetlen szagokat

A CSI Urine szag- és folteltávolító spray enzimek és mikróbák egyedi kombinációjának segítségével hatékonyan bontja le a vizeletet ártalmatlan molekulákra – vízre és szén-dioxidra –  ezáltal szüntetve meg  a kellemetlen szagokat.

Használata egyszerű: praktikus és gazdaságos spray formátumának köszönhetően pontosan a kívánt területre juttatható, így dörzsölés nélkül oldja fel a foltokat és szünteti meg a kellemetlen szagokat.

SCI Urine Dog Vizeletfolt eltávolító spray használata ideális a lakásban, mivel nem károsítja a szöveteket (szőnyeg, kárpit, ágynemű) és a padlót sem, valamint kiválóan alkalmas a kisemlősök ketrecében a szagok eltávolítására és a szennyeződések feloldására is.

A háziállatok vizeletének legnagyobb része, kb. 95%-a víz. E mellett karbamid, kreatinin, ionok (pl. klorid, nátrium, kálium), valamint más szerves és szervetlen összetevők (pl. húgysav) alkotják. A karbamid a bakteriális bontást követően ammóniává alakul, ezáltal jellegzetes szagot áraszt, míg a húgysav, mely a többi alkotóelemmel ellentétben vízben nem oldható kristályokként visszamarad,  felelős az  ismerős szúrós szagért.

A CSI Urine szag- és folteltávolító az ún. „Smart Science” szerint működik: nem veszélyes, nincs maró hatása, nem korrozív, ígybiztonságosan alkalmazható emberek és állatok környezetében.

Használati utasítás:
Szőnyegen, kárpiton:
Itassa fel a friss vizeletet egy törlőkendővel. Fontos, hogy felitassa a szennyezett és a folt széle melletti területeket is. Fújja le a folt teljes területét a CSI Urine-nal. A CSI Urine folteltávolítót a teljes szennyezett területre vigye fel, mely a valódi folt 2-4-szerese is lehet. A CSI Urine folteltávolítónak érintkeznie kell a teljes szennyezett területtel, hogy kifejtse hatását.
Hagyja, hogy a CSI Urine kifejtse hatását: friss folt esetén ez csak néhány perc, de régi foltok esetén  borítsa le a területet valamilyen műanyagedénnyel és hagyja hatni egy éjszakán át. Majd távolítsa el a műanyagedénytt és hagyja megszáradni. Ezt követően asználja újra a CSI Urine folteltávolítót, majd hagyja hatni néhány percig. Végül öblítse le kevés vízzel és itassa fel egy kendővel, hogy eltávolítson minden maradványt és minimalizálja a vizes foltokat.
Régi foltok, rétegek többszörös kezelést igényelhetnek.

Alomtálcában vagy szilárd felületeken: dörzsölje meg kefével a foltot, mely segít a megszáradt vizeletet eltávolítani. Ezt követően használja az CSI Urine-t és hagyja hatni néhány percig.
Szőnyeg/kárpit: Mindig tisztítsa meg CSI Urine folteltávolítóval mosás előtt.

Figyelmeztetések:
A húgysav károsíthatja néhány anyag színét, mely sajnos maradandó lehet, független attól, hogy a vizelet el lett távolítva.
Használat előtt alaposan felrázandó! Ne keverje, ne higítsa más tisztítószerekkel. Mindig ellenőrizze a színtartóságot kevésbé látható helyen.

Vigyázat! Kerülje a termék szemmel, bőrrel és nyílt sebekkel való érintkezését! Ne fújja a légtérbe! GYERMEKEK ELŐL TARTSA TÁVOL! NE FÚJJA EMBERRE ÉS ÁLLATRA! Bőrre kerülés esetén öblítse le szappannal és vízzel! Amennyiben szembe kerül, öblítse ki 15 percig vízzel, irritáció esetén forduljon orvoshoz! Lenyelés esetén fogyasszon nagy mennyiségű tejet, forduljon orvoshoz! Belélegzés esetén menjen friss levegőre és forduljon orvoshoz!

Összetevők:
A termék tartalmaz enzimeket és nem patogén mikroorganizmusokat, felületaktív anyagok komplex vegyületében. Víz – több, mint 30%, nem ionos felületaktív anyag – kevesebb, mint 5%; tartósítószer: Benzisothiazolinone kevesebb, mint 1%; illatanyag kevesebb, mint 1%. Tartalmaz enzimeket és élő biológiai kultúrákat kevesebb, mint 1%.  Az OSHA 29 CFR § 1910.1200 rendeletek értelmében meghatározott veszélyes anyagokat nem tartalmaz. Tárolás: száraz, hűvös helyen, túlzott hőtől és hidegtől védve.

Kapható kiszerelések: CSI Urine Dog Vizeletfolt eltávolító spray 500ml, CSI Urine Cat Vizeletfolt eltávolító spray 500ml, CSI Urine Pet Vizeletfolt eltávolító spray 500ml

  • Gyártó: CSI URINE
  • Cikkszám: WCSIU-D_290002
  • Kiszerelés: 500ml / Flakon
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 9 780.00 Ft / l
  • Nettó ár: 3 850,39 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

5.0
2 értékelés
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
100% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
Timi
2024.03.22.
Nagyi jó, elégedett vagyok a termékkel. A kutyusom valamiért úgy döntött hogy megjelöli a területét a szőnyegen, ami eléggé kellemetlen szaggal járt. Próbáltuk mindenféle tisztítószerrel eltüntetni ezt a szagot a szőnyegböl, de nem sok sikerrel jártunk.
Ezért gondoltam hogy kipróbálom ezt a terméket és nagyon szuper, már a második használat után teljesen megszűnt a szag.
Ajánlaná ismerősének
Timoti
2023.03.03.
Jó termék Tökéletesen eltávolítja a szőnyegből a kaki okozta foltot is, szagot is.
Ajánlaná ismerősének

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb