A kép illusztráció.

Julius K-9 IDC Powerhám Mini-Mini Camouflage 40-53cm

hám mini és kistestű kutyáknak

Julius K-9 IDC Powerhám Mini-Mini Camouflage 40-53cm – Vízlepergető felső részből és lélegző bőrbarát bélésből készült, állítható méretű, fényvisszaverős mellövű, törésbiztos csattal és középkarikával ellátott a kutyák anatómiájának leginkább megfelelő kutyahám mini és kistestű kutyáknak.

Gyártó:

Julius K-9

Státusz: Rendelhető
Kiszerelés: 1 Darab
Egységár: 9252 Ft / db
Nettó ár: 7 285,42 Ft + Áfa
Törékeny: Nem
Ár: 9 252 Ft
VÁLOGASSON HASONLÓ TERMÉKEINK KÖZÜL!
KUTYA NYAKÖRV, PÓRÁZ, HÁM, BILÉTA Hám, textílhám IDC Powerhám 4 Camouflage 96-138cm Julius K-9 IDC Powerhám 4 Camouflage 96-138cm – Vízlepergető felső részből és lélegző bőrbarát bélésből készült, állítható méretű, fényvisszaverős mellövű, törésbiztos csattal és középkarikával ellátott a kutyák anatómiájának leginkább megfelelő kutyahám nagy és óriástestű kutyáknak. Julius K-9

Julius K-9 IDC Powerhám 4 Camouflage 96-138cm


Kiszerelés: 1 Darab
Egységár: 14173 Ft / db
KUTYA NYAKÖRV, PÓRÁZ, HÁM, BILÉTA Hám, textílhám IDC Powerhám 1 Camouflage 63-85cm Julius K-9 IDC Powerhám 1 Camouflage 63-85cm – Vízlepergető felső részből és lélegző bőrbarát bélésből készült, állítható méretű, fényvisszaverős mellövű, törésbiztos csattal és középkarikával ellátott a kutyák anatómiájának leginkább megfelelő kutyahám közepes és nagytestű kutyáknak. Julius K-9

Julius K-9 IDC Powerhám 1 Camouflage 63-85cm


Kiszerelés: 1 Darab
Egységár: 12401 Ft / db
KUTYA NYAKÖRV, PÓRÁZ, HÁM, BILÉTA Hám, textílhám IDC Powerhám 2 Camouflage 71-96cm Julius K-9 IDC Powerhám 2 Camouflage 71-96cm – Vízlepergető felső részből és lélegző bőrbarát bélésből készült, állítható méretű, fényvisszaverős mellövű, törésbiztos csattal és középkarikával ellátott a kutyák anatómiájának leginkább megfelelő kutyahám nagytestű kutyáknak. Julius K-9

Julius K-9 IDC Powerhám 2 Camouflage 71-96cm


Kiszerelés: 1 Darab
Egységár: 12401 Ft / db
KUTYA NYAKÖRV, PÓRÁZ, HÁM, BILÉTA Hám, textílhám IDC Powerhám 3 Camouflage 82-115cm Julius K-9 IDC Powerhám 3 Camouflage 82-115cm – Vízlepergető felső részből és lélegző bőrbarát bélésből készült, állítható méretű, fényvisszaverős mellövű, törésbiztos csattal és középkarikával ellátott a kutyák anatómiájának leginkább megfelelő kutyahám nagy és óriástestű kutyáknak. Julius K-9

Julius K-9 IDC Powerhám 3 Camouflage 82-115cm


Kiszerelés: 1 Darab
Egységár: 12401 Ft / db
KUTYA NYAKÖRV, PÓRÁZ, HÁM, BILÉTA Hám, textílhám IDC Powerhám 0 Camouflage 58-76cm Julius K-9 IDC Powerhám 0 Camouflage 58-76 – Vízlepergető felső részből és lélegző bőrbarát bélésből készült, állítható méretű, fényvisszaverős mellövű, törésbiztos csattal és középkarikával ellátott a kutyák anatómiájának leginkább megfelelő kutyahám közepestestű kutyáknak. Julius K-9

Julius K-9 IDC Powerhám 0 Camouflage 58-76cm


Kiszerelés: 1 Darab
Egységár: 11616 Ft / db
KUTYA NYAKÖRV, PÓRÁZ, HÁM, BILÉTA Hám, textílhám IDC Powerhám Mini Camouflage 49-67cm Julius K-9 IDC Powerhám Mini Camouflage 49-67cm – Vízlepergető felső részből és lélegző bőrbarát bélésből készült, állítható méretű, fényvisszaverős mellövű, törésbiztos csattal és középkarikával ellátott a kutyák anatómiájának leginkább megfelelő kutyahám kistestű kutyáknak. Julius K-9

Julius K-9 IDC Powerhám Mini Camouflage 49-67cm


Kiszerelés: 1 Darab
Egységár: 9844 Ft / db
KUTYA NYAKÖRV, PÓRÁZ, HÁM, BILÉTA Hám, textílhám IDC Powerhám Baby 2 Camouflage 33-45cm Julius K-9 IDC Powerhám Baby 2 Camouflage 33-45cm – Vízlepergető felső részből és lélegző bőrbarát bélésből készült, állítható méretű, fényvisszaverős mellövű, törésbiztos csattal és középkarikával ellátott a kutyák anatómiájának leginkább megfelelő kutyahám mini és kistestű kutyáknak. Julius K-9

Julius K-9 IDC Powerhám Baby 2 Camouflage 33-45cm


Kiszerelés: 1 Darab
Egységár: 6110 Ft / db
KUTYA NYAKÖRV, PÓRÁZ, HÁM, BILÉTA Hám, textílhám IDC Powerhám Baby 1 Camouflage 29-36cm Julius K-9 IDC Powerhám Baby 1 Camouflage 29-36cm – Vízlepergető felső részből és lélegző bőrbarát bélésből készült, állítható méretű, fényvisszaverős mellövű, törésbiztos csattal és középkarikával ellátott a kutyák anatómiájának leginkább megfelelő kutyahám mini és kistestű kutyáknak. Julius K-9

Julius K-9 IDC Powerhám Baby 1 Camouflage 29-36cm


Kiszerelés: 1 Darab
Egységár: 5320 Ft / db

Julius K-9 IDC Powerhám Mini-Mini Camouflage 40-53cm – Vízlepergető felső részből és lélegző bőrbarát bélésből készült, állítható méretű, fényvisszaverős mellövű, törésbiztos csattal és középkarikával ellátott a kutyák anatómiájának leginkább megfelelő kutyahám mini és kistestű kutyáknak.

A Julius K-9 IDC Powerhám egy európai gyártású kutyahám, mely átgondolt kialakításáról és a masszív felépítéséről ismerhető fel. A fényvisszaverő elemek gondoskodnak a biztonságról, a bőrbarát bélés a kényelemről, a hasznos tartozékok a sokoldalúságról. Minden Julius K-9 IDC Powerhám foszforeszkáló, tépőzáras, cserélhető felirattal rendelkezik. A megbízhatóságot és a tartósságot a törésbiztos csat, az első osztályú alapanyagok és a gondos kézi gyártás biztosítja.
A Julius K-9 IDC Powerhámok a Mini-Mini mérettől felfelé el vannak látva egy praktikus kézi fogóval, mely segítségével a kutyánk jól megtartható a póráz használata nélkül is.

Julius K-9 IDC Powerhám tulajdonságai:
• lélegző, bőrbarát bélés
• fényvisszaverő elemek
• cserélhető oldalfeliratok
• zárható fogó
• tesztelt alapanyagok
• törésbiztos csat
• bevizsgált német hevederek
• rögzítőelemek svájci alapanyagból
• praktikus kézifogóval is felszerelt

Helyes méretű Julius K-9 IDC Powerhám kiválasztása(első ábra):
A megfelelő méretű kutyahám kiválasztásához elengedhetetlen a pontos méretvétel. A kutya mellkasának körfogatát a mellső lábak mögött körülbelül négyujjnyi távolságra mérjük a 0, 1, 2, 3 és 4-es méreteknél, illetve két ujjnyira a Baby és Mini méretek esetén. A mellkaskörfogatot ott kell mérni, ahol a hevedernek helyesen futnia kell. Helyes méretválasztással biztosítható a nyak tehermentesítése és a vállak szabad mozgása.

A Julius K-9 IDC Powerhám felhelyezése(második ábra):
A kutyahám felhelyezésekor fokozottan figyelnünk kell a mellöv és a mellkas alatti heveder helyes beállítására. Ha túl lazára hagyjuk a hevedereket, akkor a kutya hátrafelé akár ki is bújhat belőle. Míg a túl szűkre állított mellkas alatti heveder “csupán” rendkívül kényelmetlen a kutyának, addig a szorosra állított mellöv következtében a csat a kutya hónalja alá kerül, és a bőrét fájdalmasan kidörzsöli.

A mellkas alatti heveder akkor megfelelő bőségű(harmadik ábra), ha a kutya hátán a hám alá be tudjuk csúsztatni az ujjainkat.

Figyelem!
A helytelen méretválasztás, hámbeállítás és pórázhasználat következménye lehet, hogy a kutya kiszabadul a hámból vagy a nyakörvből. Ha a kutyahám túl kicsi, akkor a mellöv a kutya nyakát szorítja. A helytelen méretválasztás sérülést okozhat. A mellöv a nyomást a nyakra helyezheti ahelyett, hogy a mellkason osztaná el.
A hám akkor megfelelő méretű, ha a váll résznél elég szabad hely marad, és a kutya lábai is szabadon mozoghatnak. Ha a kutyahám túl nagy, akkor a kutya a mellső lábaival átléphet a mellövön. A rossz méretválasztásból, illetve a rossz hámbeállításból eredő károkért sem a Petnet sem a Julius-K9 nem vállal felelősséget.
Kérjük figyelmesen olvassa el a fenti tájékoztatást, mert a helytelenül megválasztott méretezésű Julius K-9 IDC Powerhámot – a lélegző, bőrbarát bélésre tekintettel– egészségügyi okokból nem cseréljük!

Kapható méretek: Baby 1 29-36cm(mellkörfogat), Baby 2 33-45cm(mellkörfogat), Mini-Mini 40-53cm(mellkörfogat), Mini 49-67cm(mellkörfogat), Size 0 58-76cm(mellkörfogat), Size 1 63-85cm(mellkörfogat), Size 2 71-96cm(mellkörfogat), Size 3 82-115cm(mellkörfogat), Size 4 96-138cm(mellkörfogat)

Ajánlott termékek

Trixie Puppy Soft Hám pórázzal Fekete 26-34cm

Trixie Puppy Hám pórázzal - Puha, szivaccsal bélelt, kellemes tapintásű anyagból készült, igen kényelmes teljes test hám kistestű kutyáknak.

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Trixie
Egységár: 1699 Ft / db
1 699 Ft 2 265 Ft

Trixie Puppy Soft Hám pórázzal Piros 26-34cm

Trixie Puppy Soft Hám pórázzal - Puha, szivaccsal bélelt, kellemes tapintásű anyagból készült, igen kényelmes teljes test hám kistestű kutyáknak.

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Trixie
Egységár: 1699 Ft / db
1 699 Ft 2 265 Ft

Trixie Premium Step hám S piros 40-50cm

Trixie Premium Step hám - Belépős, háton összecsatolós, úgynevezett "Step" vagy Y hám kistermetű kutyáknak, szabályozható mérettel. Oldalán stabilan tartó fémelemmel, mely megakadályozza, hogy kedvencünkön elcsússzon a hám.

Kiszerelés: 1db / Darab
Gyártó: Trixie
Egységár: 1578 Ft / db
1 578 Ft 1 754 Ft

Trixie Modern Art Coffe Paws H Hám M-L 50-75cm

Trixie Modern Art Coffe Paws H hám - Barna alapon, tappancsmintás, álítható körméretű, bármely kutyára könnyedén feladható, klasszukus nyakon áthúzós, háton összecsatolható textílhám közepes és nagytestű kutyáknak.

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Trixie
Egységár: 2081 Ft / db
2 081 Ft 2 601 Ft

Trixie Softline Elegance Piros Y hám S 40-50cm

Trixie Softline extrapuha Step hám Piros-Bézs – Piros-Bézs színű, fényvisszaverő csíkokkal átszőtt, extrapuha, kellemes szivacsos tapintásű anyagból készült, belépős, háton összecsatolós, úgynevezett Step vagy Y hám kistestű kutyáknak, szabályozható mérettel. A hám különlegesen puha, anyagában szivacsos, így az érzékeny bőrű kutyáknak kifejezetten ajánlott.

Kiszerelés: 1db / Darab
Gyártó: Trixie
Egységár: 1866 Ft / db
1 866 Ft 2 333 Ft

Trixie Softline Elegance Piros Y hám M 50-65cm

Trixie Softline extrapuha Step hám Piros-Bézs – Piros-Bézs színű, fényvisszaverő csíkokkal átszőtt, extrapuha, kellemes szivacsos tapintásű anyagból készült, belépős, háton összecsatolós, úgynevezett Step vagy Y hám közepestestű kutyáknak, szabályozható mérettel. A hám különlegesen puha, anyagában szivacsos, így az érzékeny bőrű kutyáknak kifejezetten ajánlott.

Kiszerelés: 1db / Darab
Gyártó: Trixie
Egységár: 2174 Ft / db
2 174 Ft 2 718 Ft