Royal Canin Mini Indoor Adult 500g - Érdeklődjön

kutyatáp kistestű felnőtt kutyáknak

A kép illusztráció.

Royal Canin Mini Indoor Adult 500g - Érdeklődjön

kutyatáp kistestű felnőtt kutyáknak

Royal Canin Mini Indoor Adult kutyatáp – Speciális receptúrájú száraztáp, az emésztési gondok leküzdésére, a szükségletekhez igazított kalóriatartalommal a túlsúly elkerülésére nyugodt, otthon ülő életstílusú, kis méretű (

Tovább a termékleírásra

Gyártó: Royal Canin
Kiszerelés: 500g / Zacskó
Egységár:
Nettó ár:
Törékeny: Nem

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

  • Törékeny Áru Személyes Átvétele - Mindig ingyenes
  • GLS Házhozszállítás - 15 001 Ft felett
  • GLS Csomagpont - 10 001 Ft felett
  • MPL PostaPont - 10 001 Ft felett
  • MPL Postacsomag - 100 001 Ft felett
  • Törékeny Áru házhozszállítása - 100 001 Ft felett
Nagyobb Kiszerelésben olcsóbb!
Leírás

Royal Canin Mini Indoor Adult kutyatáp – Speciális receptúrájú száraztáp, az emésztési gondok leküzdésére, a szükségletekhez igazított kalóriatartalommal a túlsúly elkerülésére  nyugodt, otthon ülő életstílusú, kis méretű (<10 kg) felnőtt kutyáknak.

Aki az ellazulást, nyugalmat kedveli és a legtöbb időt kutyájával együtt, otthon szereti eltölteni, annak kedvence táplálását is ehhez kell igazítania. Hiszen a kutyákra is igaz: aki keveset mozog, annak érdekében, hogy fitt maradjon, óvatosan kell bánni a kalóriabevitellel. Emellett tanácsos könnyen emészthető ételeket felkínálni kedvencünknek, amelyek nem terhelik meg a bélrendszerét.

A Royal Canin Indoor Mini szárazeledelt speciálisan olyan kisebb méretű, max. 10 kg súlyú kutyák igényeire optimalizálva hozták létre, amelyek nagyon sok időt töltenek a házban, lakásban, s csupán kevés vagy rövid sétákat tesznek. Ez az eledel megfelelő rostanyag-tartalmával és kiválóan emészthető L.I.P.-fehérjéivel hozzájárulhat a széklet mennyiségének csökkentéséhez, szagának enyhítéséhez.  A kiváló minőségű szénhidrátok pedig az emésztés egészségét támogatják.

A Royal Canin Indoor Mini száraztápban lévő L-karnitin, melyet a köznyelv "zsírégetőnek" nevez, fel tudja gyorsítani kis testű kutyája anyagcseréjét, ezáltal szolgálva a benti környezet és mozgáshiány indukálta lecsökkent energiaigényt. A Royal Canin Indoor Mini Adult eledel omega-3 zsírsavakkal dúsított, ami pozitív hatást gyakorol a bőr egészségére és csillogó szőrzetről gondoskodik. Mindehhez társul még egy, kifejezetten a kisebb kutyafajták igényeihez szabott, speciális vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem-keverék - kedvence táp- és vitálanyagokkal történő, teljes körű ellátása érdekében.

Az ízletes, könnyen rágható tápszemcséket szívesen és magas arányban fogadják el a kutyák. Rágás közben a tápban lévő nátrium-foszfátok megkötik a nyál tartalmazta kalciumot, ami egyébként a nemkívánatos fogkőképződésért felelős.

A Royal Canin Indoor Mini egy modern szárazeledel - kicsi kutyáknak, nagy igényekkel!

• Teljes értékű száraztáp kisebb testű, max. 10 kg súlyú, 10 hónapnál idősebb felnőtt kutyáknak
• Olyan kisebb testű fajták kutyáinak életfeltételeihez igazított, melyek, nyugodtak, otthon ülősek, keveset mozognak
• Az emésztés egészségét a L.I.P.-fehérjék, ésszerűen adagolt rostanyagtartalom és kiváló minőségű szénhidrátok szolgálják; csökkenteni képesek a széklet mennyiségét és kellemetlen szagát
• Ideális testfelépítés: a mozgásszegény életmódhoz igazított kalóriatartalom; az L-karnitin serkenti az anyagcserét
• Egészséges bőr & csillogó szőrzet: az omega-3 zsírsavak pozitívan hatnak a bőrre és a szőrzetre
• Vitaminok & nyomelemek: A-és D3-vitamin, vas, jód, cink & szelén kis méretű kutyák szükségletei szerint optimalizált keveréke
• Egészséges fogak: a fogkőképződés csökkentése az eledel nátrium-foszfát-tartalmának köszönhetően, ami megköti a nyálban lévő kalciumot
 
Összetétele:
Rizs, szárnyasfehérje (szárított), kukorica, állati zsír, növényi fehérje-izolátum*, állati fehérje (hidrolizált), szárított répaszelet, ásványi anyagok, szójaolaj, lignocellulóz, élesztő, halolaj, frukto-oligo-szacharidok.
* L.I.P.: válogatott, könnyen emészthető, magas biológiai értékű fehérjék.

Kapható kiszerelések: 500g, 1,5kg

Ajánlott termékek