Trixie Rabbit Park textil hordozható nyúlkarám lakásba 90x40cm

Könnyen felállítható nyúlkifutó

A kép illusztráció.

Trixie Rabbit Park textil hordozható nyúlkarám lakásba 90x40cm

Könnyen felállítható nyúlkifutó

Trixie Rabbit Park Textil nyúlkarám - Lakásban, kertben vagy épp a vakáció idején használható, könnyen összeálítható, igen könnyű, gyöngyvászonból(víztaszító és nagy ellenállóképességű nylon) készült kifutó nyulaknak és más kisrágcsálónak. Lezippzárazható hálós tetővel, mely megakadályozza hogy az állat kiugorjon belőle, vagy épp megakadályozza hogy nem kívánatos ragadozók, madarak, esetleg macskák látogatást tegyenek a karámban.

Tovább a termékleírásra

Gyártó: Trixie
Kiszerelés: 1 Darab
Egységár:
Nettó ár:
Törékeny: Nem

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

  • Törékeny Áru Személyes Átvétele - Mindig ingyenes
  • GLS Házhozszállítás - 15 001 Ft felett
  • GLS Csomagpont - 10 001 Ft felett
  • MPL PostaPont - 10 001 Ft felett
  • MPL Postacsomag - 100 001 Ft felett
  • Törékeny Áru házhozszállítása - 100 001 Ft felett
Leírás

Trixie Rabbit Park Textil nyúlkarám – Lakásban, kertben vagy épp a vakáció idején használható, könnyen összeálítható, igen könnyű, gyöngyvászonból(víztaszító és nagy ellenállóképességű nylon) készült kifutó nyulaknak és más kisrágcsálónak. Lezippzárazható hálós tetővel, mely megakadályozza hogy  az állat kiugorjon belőle, vagy épp megakadályozza hogy nem kívánatos ragadozók, madarak, esetleg macskák látogatást tegyenek a karámban.


A Trixie Rabbit Park nyúlkarám 6db 55cm-es fémkeretre szerelt gyöngyvászon lapból áll, ebből adódóan igen könnyű ezért bárhová magunkkal vihetjük, és tetszőleges helyen, könnyedén összeállíthatunk kutyánk számára egy elzárt területet. Ezzel megvédhetjük a lakásunk többi részét, avagy megelőzhető, hogy a kölyökkutya elkóboroljon kertünkben vagy szabadságunk alatt. A Trixie Rabbit Park nyúlkarám két oldala 1-1 zipzárral könnyedén kinyitható, valamint tetején egy belső perem található mely meggátolja kutyánkat a kutyaoviból való kiugrástól. A készlet tartalmaz egy szintén gyöngyvászonból készült tartótáskát is a Rabbit Park nyúlkarám könyebb szállítása érdekében.

Ha a szabadban állítjuk fel, ügyeljünk arra, hogy a karám részben árnyékos helyre kerüljön, így védjük kedvencünk a túlzott felmelegedéstől. Bitosítsunk mindíg friss ivóvizet is számára!

Kapható méretek: 40cm/90cm (magasság/átmérő)

Ajánlott termékek