A kép illusztráció.

Velda Pond Clear Teichlar zöldalgairtó 1000ml

fonalas algairtó készítmény kertitavakba

Velda Pond Clear Teichlar zöldalgairtó - Vegyi adalékoktól mentes készítmény, mely adagolásával néhány óra alatt teljesen kitisztul a tó víze!

Gyártó:

Velda

Státusz: Raktáron
Kiszerelés: 1000ml / Flakon
Egységár: 5209 Ft / l
Nettó ár: 4 101,57 Ft + Áfa
Törékeny: Nem
Ár: 5 209 Ft
VÁLOGASSON HASONLÓ TERMÉKEINK KÖZÜL!
KERTITÓ FELSZERELÉS Algalölő, Vízkezelő szerek Pond Clear Teichlar zöldalgairtó 500ml Velda Pond Clear Teichlar zöldalgairtó - Vegyi adalékoktól mentes készítmény, mely adagolásával néhány óra alatt teljesen kitisztul a tó víze! Velda

Velda Pond Clear Teichlar zöldalgairtó 500ml


Kiszerelés: 500ml / Flakon
Egységár: 5558 Ft / l

Velda Pond Clear Teichlar zöldalgairtó – Vegyi adalékoktól mentes készítmény, mely adagolásával néhány óra alatt teljesen kitisztul a tó víze!

Gyors tisztító hatás érhető el a Velda Pond Clear Teichlar zöldalgairtó folyékony adalékkal. Ennek használata során a zavaros-algás víz azonnal kitisztul, így csak a szűőberendezés teljesítményétől függ a teljesen kristálytiszta víz. A termék összekapja a tó felszínén a szennyeződést, mely ezáltal könnyen eltávolítható.

A tóvíz megtisztításásra (vagy tavasszal megelőzésként), igen eredményesen alkalmazható a Pond Clear Teichlar zöldalgairtó adalék, amely nagyon hatásosan pusztítja, ill. –a mindenkori hőmérséklettől függően– néhány hetes időszakra megelőzi a zöldalgák képződését. Zöldagával erősen fertőzött, vagy napsütésnek folamatosan kitett tavakban használata folyamatosan havi rendszerességgel ajánlott!

Oldott állapotban kell eloszlatni a vízfelszínen, az oldáshoz a tóból merített vizet ajánlott használni! Tömény állapotban NE használja!

Alkalmazása oxigén elvonással jár, így pótolni kell az elvont oxigént pl.: csobogó, vízköpő beépítésével vagy tólevegőztető készülékkel.

Figyelem!:
Óvatosan használja az algaölő szert – használat előtt mindig olvassa el a címkét és a terméktájékoztatót!
A Velda Algae Away AlgenVeg fonalasalga elleni szerrel egyidőben nem alkalmazható!

Adagolás:
200ml 600l tóvízhez

Kapható kiszerelések: 500ml, 1000ml

Ajánlott termékek

Tetra Pond AlgoRem 250ml

TetraPond AlgoRem - azonnali hatású, erős algaírtó szer, természetes összetevőkből (nem tartlamaz mérgező, algicid, vagy herbicid anyagokat). Az algák tápanyagát , a foszfátot távolítja el, és a meglévő algákat biológiailag lebomló pelyhekké tömöríti, mely könnyen eltávolítható lesz a vízből.

Kiszerelés: 250ml / Flakon
Gyártó: Tetra
Egységár: 9476 Ft / l
2 369 Ft 2 633 Ft

Tetra Pond AlgoRem 1L

TetraPond AlgoRem - azonnali hatású, erős algaírtó szer, természetes összetevőkből (nem tartlamaz mérgező, algicid, vagy herbicid anyagokat). Az algák tápanyagát , a foszfátot távolítja el, és a meglévő algákat biológiailag lebomló pelyhekké tömöríti, mely könnyen eltávolítható lesz a vízből.

Kiszerelés: 1l / Flakon
Gyártó: Tetra
Egységár: 6884 Ft / l
6 884 Ft 8 099 Ft

JBL AlgoPond Forte 500ml

JBL AlgoPond Forte - Algairtó kerti tavi fonalas és más algák ellen. Az ajánlott adagolás mellett a halak és mikroorganizmusok számára veszélytelen.

Kiszerelés: 500ml / Flakon
Gyártó: JBL
Egységár: 7056 Ft / l
3 528 Ft 4 410 Ft

Velda VT Strobinol Zöld és fonalasalga ellen 1500g

Velda VT Strobinol Zöld és fonalasalga ellen – A Velda VT Strobinol egy zöldalga elleni 100%-os biológiai termék. Természetes anyagból, döntő hányadában formára préselt árpaszalmából készült, "algafaló" adalékkal. Hatását úgy fejti ki, hogy vízbe helyezve mikroszkopikus méretű algafaló planktonok fejlődnek ki belőle. Nem csak kipusztítják a vízből a zöld és/vagy fonalas algákat, hanem jó ideig meg is akadályozzák ezek újrafejlődését.

Kiszerelés: 3000ml / Csomag
Gyártó: Velda
Egységár: 1232 Ft / l
3 697 Ft 4 108 Ft

JBL FilterStart Pond 250g

JBL FilterStart szűrőbaktérium indító készítmény – A tavi szűrő gyors, garantált aktivizálása

Kiszerelés: 250g / Doboz
Gyártó: JBL
Egységár: 12568 Ft / kg
3 142 Ft 3 696 Ft

Panzi Neptun Pond Line Blue tavi árnyékoló 250ml

Panzi Neptun Pond Line Blue tavi árnyékoló – Folyékony árnyékoló oldat kerti tavakhoz Hatóanyagai a növények (algák) fotoszintéziséhez szükséges, megfelelő hullámhosszúságú fényt szûri ki a tó vizébõl, így az gyakorlatilag egy speciális "árnyékolóként" mûködik.

Kiszerelés: 250ml / Flakon
Gyártó: Panzi
Egységár:
Érdeklődjön