Termék kosárba került

Skudo Allervia-B Poratka Elleni Ultrahangos készülék

ultrahangos kullancs és bolhariasztó

Skudo AllerVia-B Poratka Elleni Ultrahangos készülék - Új generációs, ultrahangos poratka elleni készülék lakásokba. Az allerVia-B egy ultrahangokat(18.000Hz felett kibocsátott akusztikus rezgés) kibocsátó elektromos készülék az allergiát okozó poratkák ellen. Eredeti olasz termék!

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Skudo
  • Cikkszám: OKZPC02BS01
  • Kiszerelés: 1 Darab
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 7 990 Ft / db
  • Nettó ár: 6 291 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Skudo AllerVia-B Poratka Elleni Ultrahangos készülék - Új generációs, , ultrahangos poratka elleni készülék lakásokba. Az allerVia-B egy ultrahangokat(18.000Hz felett kibocsátott akusztikus rezgés) kibocsátó elektromos készülék az allergiát okozó poratkák ellen. Eredeti olasz termék!

Az allerVia-B egy ultrahangokat kibocsátó elektromos készülék a poratkák okozta allergia ellen. Az ultrahangok a 18.000Hz felett kibocsátott akusztikus rezgések. Ez az ultrahangot kibocsátó készülék megzavarja az atkák életciklusát és gátolja szaporodásukat. A hatás néhány héten belül észlelhető, mind a klinikai tünetek csökkenésében, mind az anti-allergén szerek szedésének ritkulásában.

Az Olan kijelenti, hogy a termék a hatályos törvényeknek megfelelően készült:
a)\tegészség- és biztonságvédelem
b)\tpozitív vizsgálat az elektromágneses összeférhetőségre, helyes használat mellett nem károsítja az egészséget

Az allerVia-B egy 10-12 hónapon keresztül működő, nem cserélhető lítium akkumulátorral működő készülék.

Az allerVia-B egy természetes megoldás a poratka allergia elleni harcban. Ultrahangot kibocsátó elektromos készülék, mely emberek és állatok számára teljesen hallhatatlan, de az atkák életciklusát megzavarja, gátolja szaporodásukat és/vagy az allergiát okozó székletürítést. A hatás fokozatosan észlelhető körülbelül 6 heti használat után.

Használati utasítás:
Egyszerűen csak távolítsa el a piros nyelvet a készülékből. A készüléket helyezze el úgy, hogy ne gátolja semmi az ultrahangok terjedését. Az ultrahang gyorsan terjed, és könnyen elnyelődik a puha anyagokban, mint például bútorokban, függönyökben. Mind meleg és hideg levegőben jól terjed, viszont a páratartalom csökkentheti a magas frekvenciájú ultrahang terjedését. Jelentősen csökken a hang és ultrahang nyomás szintje, ha a páratartalom 85% felett van. A lefedettség 60-80m3. A magas frekvenciájú hangok nem tudnak áthatolni falakon, viszont a lefedettség nőhet a hang pattogásával, mely olyan visszaverő felületekről keletkezik, mint például a tükör.

Figyelem: Ne takarja le a készüléket!
1. A csomagolás felbontásakor győződjön meg róla, hogy a termék sérülésmentes.
2. Ne merítse vízbe a készüléket!
3. Használja a készüléket rendeltetésszerűen! A gyártó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákért.
4. Ne kezelje/tisztítsa vegyszerekkel vagy oldószerekkel a rács közelében.

Fontos!
Kisgyerekek esetében mindig szülői felügyelettel használjuk, úgyhogy a gyerek ne tudja a szájába venni vagy lenyelni! Nem játékszer!
A készülék nem öli az élősködőket, hanem távoltartja!
Erősen élősködök által fertőzött egyedeket először vegyszeresen parazitamentesíteni kell és utána alkalmazni a készüléket. Egyidejűleg a környezet vegyszeres parazitamentesítését is el kell végezni.

Garancia:
A gyártó csak a gyártási anyaghibára vállal garanciát.
A garancia nem terjed ki a megrágásra vagy egyéb mechanikai sérülésből eredő törésre, a víz okozta működésképtelenségre vagy a nyakörvre, hámra, pórázra helytelenül rögzített termék elvesztésére sem.

Kapható méretek: 2,8cm(átmérő)

  • Gyártó: Skudo
  • Cikkszám: OKZPC02BS01
  • Kiszerelés: 1 Darab
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 7 990.00 Ft / db
  • Nettó ár: 6 291,34 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

Ezt a terméket még nem értékelték, legyél te az első!

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb