Termék kosárba került

Rólunk

ISMERJEN MEG BENNÜNKET!
 

A PETNET.HU webáruház üzemeltetője a PETNET Kft.


Átvételi Pontunk címe: 1186, Budapest, Besence utca 1, (Bordó épület)


Adószám: 13926856-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-880267

Bejegyző hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank: 12020304-01580159-00100006
IBAN Szám: HU43-12020304-01580159-00100006

A PETNET webáruház ötlete 2006-ban született meg fejemben: Független, magyar tulajdonú "garázscégben" gondolkodtam. Gyakorlati állattartó és állattenyésztőként, –informatikus háttérrel– nem tűnt künnyű feladatnak, de kivitelezhetetlen vállalkozásnak sem. Tudtam mit akarok: Az egyértelmű célom az volt, hogy a számtalan átláthatatlan és karbantartás nélküli webáruház mellett létrehozzam az egyetlen igazi kényelmet biztosító és már megjelenésében, de szolgáltatásaiban is minőségi webáruházat. Így nyerjük el az internetező hobbiállattartók bizalmát.

Tudtam, hogy ez egy hosszú munka lesz, ezért 2006-os év az áruház szoftveres megtervezésére ment el. Majd 2007-ben megkezdődött szoftveres fejlesztés is, valamint a termékbemutatásokhoz nélkülözhetetlen fényképezés (a PETNET webáruházban található fotók közel 85%-a saját termékfotósátrunkban készült), retusálás, a pontos és informatív termékadatlapok elkészítése. 2007 decemberében jutottunk el abba az állapotba, hogy a magam számára állított magas minőségi elvárásokat teljesíteni tudtuk és így mindenki számára elérhetővé tettem a PETNET webáruházat.

A 2008 januári megnyitásunk óta a legfontosabb számunkra a vásárlóink megelégedettsége, így nem teszünk vállalhatatlan ígéreteket és nem magyarázkodunk. Az Önök legnagyobb megelégedésére általában a megrendelést követő 48 órán belül elküldjük Önökhöz a megrendelt termékeket, bár 3 munkanapot ígérünk. Ennek hátterében az áll, hogy raktárkészletünk véges és egyes termékek esetében beszállítóinkra vagyunk utalva. Mindezek tükrében Önök pillanatnyilag így értékelik munkánkat:
 
Elégedettség mérése Értékelés
Általános elégedettség 97%
Újra vásárlás valószínűsége 98%
Vásárlás menete Értékelés
Oldal design, grafika 94%
Kezelhetőség 95%
Keresési és szűrési funkciók 93%
Termékösszehasonlító 92%
Termékleírás érthetősége 93%
Árak más hasonló webáruházakhoz képest 92%
Válaszható szállítási módok 96%
Szállítási költség 91%
Teljesítés / kiszállítás Értékelés
Egyeztetés kiszállítás előtt 95%
Időben történő kiszállítás 95%
Futár ügyintézése 95%
Termék az elvárásoknak megfelelt 98%
Ügyfélszolgálat 97%


"Elhízott Golden Retriever kutyánkat állatorvostól állatorvosig hordtuk. Az állatorvosi tápok megvásárlásán túl, nem sikerült semmilyen eredményt sem felmutatnunk fél éven át. Amikor a PETNETet megkérdeztem erről, a NutraGold Weight Control tápját ajánlották. Nem hittem benne, de pénztárcám ekkor már szinte kiürült a méregdrága állatorvosi tápoktól, így belevágtunk. Most 3 hónappal később, jónéhány kilóval könnyebben és sokkal vidámabban rohangálunk! Köszönjük nektek a segítséget!"
Erzsébet és Ami


A PETNET csapata emellett igyekszik minden állattartói kérdésre szakmailag is megfelelően alátámasztott választ adni. Így alapvetően a kutyákkal és macskákkal kapcsolatos kérdéseken túl, segíthetünk a tengerimalaccal és egyéb rágcsálókkal, görényekkel, papagájokkal és egyéb madarakkal, terrarisztikával valamint édesvizi és tengeri akvarisztikával kapcsolatos kédréseiket is megválaszolni. Sőt ha Önnek kerti tava van, ez esetben is forduljon hozzánk bizalommal, mert e témában is komoly szakértő segíti munkánkat!
Persze kéréseiket nem minden esetben tudjuk azonnal megválaszolni, de a kíváló szakembergárdánknak köszönhetően a problémák 99%-át rövid időn belül maradéktalanul megoldjuk! Bízzon bennünk: szemünk előtt tartva az állatok igényeit is, mi gonoskodunk az Ön kényelméről!
 

Kellemes böngészést és vásárlást kívánok Önnek:


Kónya Krisztián
ügyvezető igazgató, tulajdonos


 

MINŐSÉG + KÉNYELEM = PETNET
A PETNET csapat főbb tagjai:


Zatykó Melinda
Ügyfélszolgálat vezető

Forduljon hozzá bizalommal: általános állattartási kérdésekkel, kutyatartással kapcsolatosan, macskatartási és nevelési kérdésekkel kapcsolatosan.

(Melinda Brit rövidszőrű macskák leg eredményesebb hazai tenyésztője és az egyetlen hazai saját tenyésztésű WCF világbajnok Brit rövidszőrű macska tulajdonosa is egyben)

Dr. Molnár Zsolt
Állatorvos


Forduljon hozzá bizalommal: írasban e-mail-ben, bármilyen állatorvosi kérdéssel kapcsolatosan.

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb