Macska alagút és macskabújó, akár 35% kedvezménnyel | Petnet.hu

Összesen 6 db termék 1 oldalon

Trixie 3 Ágú játszóalagút cicáknak 3x22x50cm

macska bújó alagút

Trixie 3 Ágú játszóalagút cicáknak - Impegrált textílből készült játszóalagút macskáknak.

(1)

1 Darab Trixie

Raktáron
6 864 Ft
5 148 Ft
MACSKA MACSKAFELSZERELÉS Macskabújó, Macskaalagút 3 Ágú játszóalagút cicáknak 3x22x50cm Trixie
-25% Trixie 3 Ágú játszóalagút cicáknak 3x22x50cm

Trixie 3 Ágú játszóalagút cicáknak 3x22x50cm

macska bújó alagút

(1)
Kiszerelés: 1 Darab
Raktáron
5 148 Ft 6 864 Ft

Trixie Játszóalagút cicáknak aqua szürke 30x115cm

macska bújó alagút

Trixie Extra hosszú játszóalagút cicáknak - Impegrált textílből készült játszóalagút macskáknak, oldalsó bújócsővel. Kielégíti kedvence játékos énjét, egyben előhozza a felfedező vadmacskát is. Fekete-szürke és pink-szürke színekben kapható.

1 Darab Trixie

Raktáron
5 239 Ft
3 929 Ft
MACSKA MACSKAFELSZERELÉS Macskabújó, Macskaalagút Játszóalagút cicáknak aqua szürke 30x115cm Trixie
-25% Trixie Játszóalagút cicáknak aqua szürke 30x115cm

Trixie Játszóalagút cicáknak aqua szürke 30x115cm

macska bújó alagút

Kiszerelés: 1 Darab
Raktáron
3 929 Ft 5 239 Ft

Trixie Crunch plüssalagút Bézs 60x22cm

macska bújó alagút

Trixie Cunch plüssalagút – Bézs színű puha plüssel borított plüssalagút cicáknak. Felkelti a cicák ösztönös játékosságát, így ideális a szoba cicák számára búvóhelynek, bújóhelynek valamint alvóhelynek is.

1 Darab Trixie

Raktáron
9 559 Ft
7 169 Ft
MACSKA MACSKAFELSZERELÉS Macskabújó, Macskaalagút Crunch plüssalagút Bézs 60x22cm Trixie
-25% Trixie Crunch plüssalagút Bézs 60x22cm

Trixie Crunch plüssalagút Bézs 60x22cm

macska bújó alagút

Kiszerelés: 1 Darab
Raktáron
7 169 Ft 9 559 Ft

Trixie Crunch nylonalagút 50x25cm

macska bújó alagút

Trixie Mintás Neylon alagút – Beltéren és kültéren egyaránt használható erős kiképzésű neylon anyagból készült alagút cicáknak. Felkelti a cicák ösztönös játékosságát, így ideális a szoba cicák számára búvóhelynek, bújóhelynek valamint alvóhelynek is. Kék és szürke szinekben.

1 Darab Trixie

Raktáron
4 019 Ft
3 014 Ft
MACSKA MACSKAFELSZERELÉS Macskabújó, Macskaalagút Crunch nylonalagút 50x25cm Trixie
-25% Trixie Crunch nylonalagút 50x25cm

Trixie Crunch nylonalagút 50x25cm

macska bújó alagút

Kiszerelés: 1 Darab
Raktáron
3 014 Ft 4 019 Ft

Trixie Kimy Cave Búvóhely Világosszürke 72x40x40cm

macska bújós alvóhely

Trixie Kimy Cave Búvóhely - Beltéri búvóhely kistestű kutyák részére, szövet borítással, divatos világosszürke színben. Ideális kutyáknak napközbeni és éjszakai alvóhelynek.

1 Darab Trixie

Raktáron
Ingyenes házhozszállítás
24 404 Ft
18 303 Ft
MACSKA MACSKAFELSZERELÉS Macskabújó, Macskaalagút Kimy Cave Búvóhely Világosszürke 72x40x40cm Trixie
-25% Trixie Kimy Cave Búvóhely Világosszürke 72x40x40cm

Trixie Kimy Cave Búvóhely Világosszürke 72x40x40cm

macska bújós alvóhely

Kiszerelés: 1 Darab
Raktáron
Ingyenes házhozszállítás
18 303 Ft 24 404 Ft

Trixie Crunch plüssalagút Grey 60x22cm

macska bújó alagút

Trixie Cunch plüssalagút Grey – Szürkeszínű puha plüssel borított plüssalagút cicáknak. Felkelti a cicák ösztönös játékosságát, így ideális a szoba cicák számára búvóhelynek, bújóhelynek valamint alvóhelynek is.

1 Darab Trixie

Érdeklődjön!
9 559 Ft
7 169 Ft
MACSKA MACSKAFELSZERELÉS Macskabújó, Macskaalagút Crunch plüssalagút Grey 60x22cm Trixie

Játék az egész világ!

A cicák számára játék az egész világ, az egész élet. A játék nagyon fontos része kölyökkori fejlődésüknek, szocializációjuknak, felnőtt korban pedig mozgásban tartja agyuk fogaskerekeit, élénkek, elevenek lesznek, és nem mellesleg vonalaiknak sem árt a játékkal járó mozgás. A macskák képesek bármivel elmélyülten játszani, akár órákig, legyen az egy falevél, egy termés, egy bot a kertben. A szabadban temérdek természetes macska alagút van, amely egyrészt része játékuknak, másrészt a természetes, ösztönös szerepjáték (pl. amikor a vadászatot imitálják) fontos kelléke.

A lakásban tartott macskák képesek unatkozni, ha nem találnak maguknak megfelelő játékot, vagy a készleten levők már nem annyira érdekesek. Ilyenkor akár keményen rombolni is tudnak, csimpaszkodnak a függönyön, szétszedik a vécépapír gurigát, és más huncutságokra is képesek. Lehet, hogy első olvasásra ez vicces, ám nap, mint nap erre hazatérni nem éppen mókás. Rosszabb esetben a naphosszat unatkozó cica amint a gazdi fáradtan hazaér, annak kezein, lábain gyakorolja a játékot, így akarja őt egy kis közös tevékenységre ösztönözni. Mások előszeretettel támadnak éjjel, hiszen éjszakai vadászként jobb híján a gazdi takaró alól kilógó lába is tökéletes zsákmány lehet.

Bújócska vagy macskabújó?

Ha szeretné úgy berendezni lakását, hogy ott a cica is jól érezze magát, ki tudja élni játékszenvedélyét, eleget tudjon mozogni, ugyanakkor ne kapjon sírógörcsöt bútorai és testrészei folyamatos amortizálódása láttán, akkor bizony kell egy tökéletes macskabútor, ahol heverészhet, pihenhet, és nem árt egy jó macska alagút, vagy más néven macskabújó.

A cicák szeretnek néha egyszerűen visszahúzódni, pihenni, de ha stressz éri őket, akkor is elvonulnak. Ha a macskabútoron nincs erre lehetőség, vagy csak egy nyitott fekvőhely akad rajta, akkor a cica előszeretettel keres más helyet a visszahúzódásra. Ha ezt kombinálni szeretné a játéklehetőséggel, akkor valóban a macskaalagút a megoldás. Ezt készítheti akár saját kezűleg is, de a webáruház kínálatában kiválaszthatja a céljának, lakása stílusának és macskája igényeinek legmegfelelőbbet.

A macskák egyébként is mindenhová bebújnak, ahová csak tudnak. Elég letennie pár percre egy kartondobozt, garantált, hogy a cica két percen belül belemászik és felfedezi, hogy a legkényelmesebb elhelyezkedni benne. Ugyanez a helyzet a nyitva hagyott fiókokkal, szekrényajtókkal, de mosásindítás előtt a mosógépbe sem árt benézni.

A profi macska bújó általában mind a két oldalán nyitott, ám belekucorodva a cica biztonságban érzi magát. Ám ha játékra szeretné ösztönözni, akkor elég kedvenc labdáját begurítani neki, és élvezettel fogja kivadászni onnan. Csalogassa kedvenc tollas játékával vagy a felhúzható egérrel, át a macskaalagút izgalmas görbületein – cicája garantáltan imádni fogja.

Az ideális macska alagút

Az ideális macska alagút kellően hosszú, hogy elbújásra és játékra is alkalmas legyen, illeszkedik a cica méretéhez úgy hosszában, mint átmérőjében. Akár oldalsó búvó nyílással felszerelt is lehet, hogy minél több lehetősége nyíljon a cicának kihasználni. Van, amelyik impregnált anyagból készül, ez akár a teraszon is használható, mások plüssből, de mindegyikük könnyen tisztítható.

Egy biztos: az ideális, kedvence számára legmegfelelőbb macska alagút az, amely képes kielégíteni kedvence játékos énjét, és előcsalogatni belőle a felfedező, vadászó, zsákmányt ejtő, kalandozó vadmacskát.