Kutyaajtó

Összesen 3 db termék 1 oldalon

Trixie 2-Way Dog Flap kutyaajtó M–XL 31x38cm

műanyag kutyaajtó

Trixie 2-Way Dog Flap kutyaajtó M-XL - Kutyaajtó közepes és nagytestű kutyáknak 2 funkcióval (mindkét oldalára nyílik, zárt állapot)

(3)

1 Darab Trixie

Raktáron
27 475 Ft
20 606 Ft
KUTYA KUTYAFELSZERELÉS Kutyaajtó 2-Way Dog Flap kutyaajtó M–XL 31x38cm Trixie
-25% Trixie 2-Way Dog Flap kutyaajtó M–XL 31x38cm

Trixie 2-Way Dog Flap kutyaajtó M–XL 31x38cm

műanyag kutyaajtó

(3)
Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Trixie
20 606 Ft 27 475 Ft

Trixie 2-Way Dog Flap kutyaajtó S–M 23x30cm

műanyag kutyaajtó

Trixie 2-Way Dog Flap kutyaajtó XS-S - Kutyaajtó kis és közepestestű kutyáknak 2 funkcióval (mindkét oldalára nyílik, zárt állapot)

(1)

1 Darab Trixie

Raktáron
22 719 Ft
17 039 Ft
KUTYA KUTYAFELSZERELÉS Kutyaajtó 2-Way Dog Flap kutyaajtó S–M 23x30cm Trixie
-25% Trixie 2-Way Dog Flap kutyaajtó S–M 23x30cm

Trixie 2-Way Dog Flap kutyaajtó S–M 23x30cm

műanyag kutyaajtó

(1)
Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Trixie
17 039 Ft 22 719 Ft

Trixie 2-Way Dog Flap kutyaajtó XS–S 20x21cm

műanyag kutyaajtó

Trixie 2-Way Dog Flap kutyaajtó XS-S - Kutyaajtó mini és kistestű kutyáknak 2 funkcióval (mindkét oldalára nyílik, zárt állapot)

1 Darab Trixie

Raktáron
16 667 Ft
12 500 Ft
KUTYA KUTYAFELSZERELÉS Kutyaajtó 2-Way Dog Flap kutyaajtó XS–S 20x21cm Trixie
-25% Trixie 2-Way Dog Flap kutyaajtó XS–S 20x21cm

Trixie 2-Way Dog Flap kutyaajtó XS–S 20x21cm

műanyag kutyaajtó

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Trixie
12 500 Ft 16 667 Ft

A KUTYAAJTÓ TULAJDONSÁGA

A KUTYAAJTÓ ELŐNYEI

Abban megegyezhetünk, hogy minden kutyának, legyen az kicsi vagy nagy, szüksége van a sétára. Egyrészt a mozgás miatt, másrészt pedig a szükségét is el kell végeznie. Ez sokszor komoly logisztikát igénylő feladat, ha a gazdák dolgoznak egész nap, és csak reggel – este fér bele az idejükbe a séta. Kertes házban élő kutyások számára sokkal egyszerűbb a helyzet, a megoldás nem más, mint a kutyaajtó. Ez a szerkezet nagy szabadságot nyújt gazdának és kutyának egyaránt, hiszen nem kell a kedvenc tévéműsor közben felugrani, mert sürgős szükség hajtja az ebet, és garantált, hogy a hosszú egyedüllét során sem fogja lepisilni a szőnyeget. Igen praktikus megoldás akkor is, ha az eb unatkozik otthon, és esetleg hajlamos ilyenkor rosszalkodni. Ha biztosított a szabad járkálás, garantáltan nem fog unatkozni, hiszen ki tud menni a kertbe, „beszélgethet” a szomszéd ebekkel, vagy csak játszhat, futkározhat egyet odakinn.

EGY KUTYAAJTÓ ÉS SZABAD A KI-BE JÁRÁS

A ház valamelyik ajtajára szerelt ebajtó biztosítja a kutyánk számára a szabad ki- és bejárást, amikor annak szükségét érzi, akár ürítenie kell, akár csak mozogni, futkározni támad kedve. A felszerelés nagytestű és kistestű ebeknek is kapható, minden méretű eb gazdája meg tudja találni az ideális darabot. Sőt, amiatt sem kell aggódni, hogy a hideg, téli napokon az amúgy jól szigetelt házba áradni fog a hideg, ugyanis létezik szigetelt verzió is. A beszerelése sem egy ördöngös feladat, de érdemes mindenképpen szakemberre bízni, aki pontosan kiszámolja a méreteket és stabilan behelyezi az eb közlekedő alkalmatosságát. A berendezés emellett kerettel ellátott, mely biztonságos, lesimított éllel rendelkezik, így a lakás ajtaján vágott nyílás nem tudja felsérteni a bőrét. Persze házilag is készíthető, ám ezek közel sem annyira dekoratívak, mint a webáruházban kapható darabok. Ezen kívül a szigetelés, a csapóajtó zajszintje sem mellékes tényező, ahogy arra is ügyelni kell, se a keret, se pedig a csapóajtó ne okozzon sérülést az ebnek.

KUTYAAJTÓ EXTRÁKKAL? IGEN!

Ha a gazdi amiatt aggódik, hogy nyaraláskor, vagy egyéb távollétük alatt valaki vagy valami bemászhat a kedvenceink ajtaján, nem kell megijedni. hiszen ezek a szerkezetek szükség esetén zárhatók és rögzíthetők is. Sőt, létezik elektromos fejlesztésű is. Ennek nagy előnye, hogy az előre beprogramozott biztonsági kódok olvasásával csak kedvencét vagy kedvenceit engedi ki és be, minden idegen állat számára használhatatlan. Az elektromos berendezések használata egyszerű, hiszen csak be kell dugni az áramba, a beprogramozott kódot a kutya nyakörvére kell akasztani, és már használatra kész is. Ezen túlmenően azt is be tudja állítani, esetenként mennyi ideig maradjon nyitva az ajtó, illetve hogy csak ki vagy be, esetleg mindkét irányba engedje-e az állatot, de szükség esetén teljesen le is lehet zárni.

Az ilyen vagy akár az egyszerűbb felszerelések vásárlása bár nagyobb beruházást igényel, de csak egyszer kell megvenni, és nagy előnye, hogy több kutya tartása esetén is elegendő belőle egyetlen darab. Sőt, ha cicák is vannak a családban, ők is örömmel fogják használni a ki-be járkálásra. Érdemes okosan, megfontoltan választani, hiszen a jól megválasztott berendezés illeszkedik a ház dizájnjába, és stabil, biztonságos, kifejezetten hasznos kényelmi szerkezet lesz hosszú éveken át.