Termék kosárba került

Szállítás

Házhozszállítás

Kedvező szállítási feltételek, rövid szállítási idővel az ország egész területére!

Személyes átvétel telephelyünkön

Fontos! Amennyiben Ön a Személyes átvételt választotta, kérjük várja meg Rendelésének összekészítését jelző második emailünket (“Értesítés telephelyünkön átvehető megrendelésről” ), mert csak ezt követően tudja átvenni a termékeket telephelyünkön. Amennyiben Ön telephelyünkre ezt megelőzően érkezik, úgy előfordulhat, hogy a megrendelésében szereplő termékeket nem tudjuk maradéktalanul átadni Önnek, vagy annak összeállítására várnia kell! Átvételi pontunk címe: 1182 Budapest, Besence utca 1 Bordó épület Ezt az átvételi mód ajánlott a fénycsövek, az akváriumok, terráriumok valamint nagyméretű kutyaszállító boxok vásárlása esetére.

Csomag értéke Szállítási díj
MINDIG INGYENES
Törékeny Áru Személyes Átvétele

Átvételi pontunk címe: 1186 Budapest, Besence utca 1, Bordó épület Figyelem! Ezt az átvételi mód csak akváriumok, terráriumok valamint nagyméretű kutyaszállító boxok vásárlása esetén elérhető. Ezen termékek személyes átvételének fontos kitétele még, hogy a megrendelt termékek ára előre legyen kiegyenlítve (azaz átutalással vagy Barion-on keresztül előre fizesd ki). Fontos! Kérjük, hogy a megrendelt termékekért csak az után indulj el, hogy e-mailben értesítettünk, hogy a csomag készen áll az átvételre! Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a csomagod nem tudod átvenni vagy annak összeállítására várnod kell!

Csomag értéke Szállítási díj
MINDIG INGYENES
GLS Házhozszállítás

Figyelem! Az GLS üzletszabályának megfelelően informáljuk Önt, hogy a GLS Házhozszállítás szolgáltatás igénybevétele esetén Önnek be kell tartania a GLS által meghatározott GLS Házhozszállítás súlyhatárt, mely jelen esetben 32kg+csomagolás. Így tehát figyelnie kell arra, hogy a megrendelt termékeinek összsúlya ne haladhatja meg a 32kg + csomagolás összsúlyt. Amennyiben pl. 1 zsák 15kgos és 1 zsák 20kgos kutyatápot szeretne GLS Házhozszállítással rendelni, úgy megrendelését, kérjük bontsa szét és adja fel zsákonként külön külön. Köszönjük megértését.

Csomag értéke Szállítási díj
0 Ft - 15.990 Ft 1.490 Ft
15.991 Ft - 100.000 Ft INGYENES
GLS Csomagpont

Figyelem! Az GLS üzletszabályának megfelelően informáljuk Önt, hogy a GLS CsomagPont szolgáltatás igénybevétele esetén Önnek be kell tartania a GLS által meghatározott GLS CsomagPont súlyhatárt, mely jelen esetben 18kg+csomagolás. Így tehát figyelnie kell arra, hogy a megrendelt termékeinek összsúlya ne haladhatja meg a 18kg + csomagolás összsúlyt. Amennyiben pl. 2 zsák 15kgos kutyatápot szeretne CsomagPontra rendelni, úgy megrendelését, kérjük bontsa szét és adja fel 15kgos zsákonként külön külön. Köszönjük megértését.

Csomag értéke Szállítási díj
0 Ft - 13.990 Ft 1.290 Ft
13.991 Ft - 100.000 Ft INGYENES
MPL PostaPont

Figyelem! Az MPL üzletszabályának megfelelően informáljuk Önt, hogy az MPL PostaPont szolgáltatás igénybevétele esetén Önnek be kell tartania az MPL által meghatározott MPL PostaPont súlyhatárt, mely jelen esetben 18kg+csomagolás. Így tehát figyelnie kell arra, hogy a megrendelt termékeinek összsúlya ne haladhatja meg a 18kg + csomagolás összsúlyt. Amennyiben pl. 2 zsák 15kgos kutyatápot szeretne PostaPontra rendelni, úgy megrendelését, kérjük bontsa szét és adja fel 15kgos zsákonként külön külön. Köszönjük megértését.

Csomag értéke Szállítási díj
0 Ft - 13.990 Ft 1.490 Ft
13.991 Ft - 100.000 Ft INGYENES
MPL Postacsomag

Figyelem! Az MPL üzletszabályának megfelelően informáljuk Önt, hogy az MPL Házhozszállítás szolgáltatás igénybevétele esetén Önnek be kell tartania az MPL által meghatározott MPL Házhozszállítás súlyhatárt, mely jelen esetben 30kg+csomagolás. Így tehát figyelnie kell arra, hogy a megrendelt termékeinek összsúlya ne haladhatja meg a 30kg + csomagolás összsúlyt. Amennyiben pl. 1 zsák 15kgos és 1 zsák 20kgos kutyatápot szeretne MPL Házhozszállítással rendelni, úgy megrendelését, kérjük bontsa szét és adja fel zsákonként külön külön. Köszönjük megértését.

Csomag értéke Szállítási díj
0 Ft - 15.990 Ft 1.690 Ft
15.991 Ft - 100.000 Ft INGYENES

KISZÁLLÍTÁS ÉS MEGRENDELÉS ÁTVÉTELESZÁLLÍTÁS HATÁRIDEJE

A termékek általános kiszállítási határideje 2-4 munkanap.
Kivételt képez ez alól, ha olyan terméket rendel, amelyek úgymond „Rendelhető“ státusú termékek vagy olyan rendelések melyek során egy terméket Szolgáltató azonnal biztosítani nem tud, mert nem áll rendelkezésére. Ebben az esetben a várható szállítási időpontról kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon telefonon vagy e-mailben.KISZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Szolgáltató köteles futárszolgálat útján az Ön által a megrendelésben kiválasztott termékeket, az azon megjelölt szállítási címre a vállalt határidőn belül eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szolgáltató köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni Önnel a kapcsolatot az újabb kiszállítási időpont egyeztetése érdekében. Amennyiben az Ön hibájából hiúsul meg az átvétel, úgy Szolgáltató által megbízott futárszolgálat a következő munkanap újra megpróbálja a kiszállítást, de ezen esetben Szolgáltató nem vállal kötelezettséget a kiszállításra vállalt határidők betartására.

• Az adott munkanapon, a reggel 9 óráig leadott rendeléseket Szolgáltató ügyfélszolgálata feldolgozza és a lehető legrövidebb időn belül átadja a logisztikának, ahol a megrendelések összekészítése és csomagolása is zajlik. A logisztika az összekészített és becsomagolt megrendeléseket esténként átadja a futárszolgálatnak akik a következő nap reggel 9.00 és 17.00 közötti időintervallumban végzik a kiszállítást.
• A megrendelés feladásától számítva 92%-ban 2-4 munkanap a kiszállítás ideje (5%-ban 4-7 munkanap és 3%-ban 7-30 munkanap is lehet, ezen esetben Szolgáltató ügyfélszolgálata értesíti az ügyfelet a várható szállítási időről.).
• Amennyiben Ön az adott nap reggel 9 órás összesítése után adja le megrendelését, úgy csak az azt következő munkanap reggel 9 órás időponttól számítva kezdődik meg a vállalt kiszállítási idő számítása.

A futárszolgálat a kiszállítás napján a reggeli órákban emailben tájékoztatja Önt a csomag kiszállításának várható időpontjáról. Amennyiben a szállítási időpont Önnek nem megfelelő, úgy a futárszolgálat által küldött emailben található futár telefonszámon egyeztessen a futárral egy Önnek megfelelő időpontról.
Figyelem! A Petnet webáruház adatvédelmi okok miatt NEM kapja meg a kiszállítást végző futár telefonszámát, így kizárólag a futárszolgálat által kiküldött email-ben szereplő adatok alapján a megrendelő tud egyeztetni a kiszállítást végző futárral!

Amennyiben az első és a második kiszállítás is az Ön hibájából meghiúsul és a helyszínen nem történik meg a termék átvétele, akkor 3. alkalommal a szállításra csak akkor kerül sor, ha Ön a termék vételárát átutalja (utánvétes fizetés választása esetén) a Szolgáltató 1. pontban meghatározott bankszámlaszámára. Ebben az esetben a szállítás minden költsége Önt terheli.
Ha Szolgáltató a fent vállalt szállítási időt előreláthatóan nem tudja teljesíteni (pl. egy termék nem áll rendelkezésékre a raktárában), Szolgáltató ügyfélszolgálata felveszi Önnel a kapcsolatot.

A kiszállításra vállalt határidők, kizárólag egymást követő munkanapok esetében érvényesek. Amennyiben megrendelése leadását követően hétvége, vagy ünnepnap(ok) következik, értelemszerűen a kiszállítási idő a hétvége vagy az ünnepnap(ok) hosszával meghosszabodik.

Kiszállítás esetén ajánlott a futár jelenlétében leellenőrizni a csomagolást, és annak sértetlenségét, és ha sérülést észlel (pl. elszakadt a fólia, megsérült a kartondoboz, más a termék színe vagy nem azt a terméket kapta, amit megrendelt stb.), azonnal jelezze ezt a futár felé, aki a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni és hívja Ügyfélszolgálatunk a további teendőkről. A jegyzőkönyv két példányban készül és csak a kiszállítást végző futár aláírásával együtt érvényes.

Amennyiben Ön az átvételt követő 24 órán belül elmulasztja ellenőrizni az átvett csomag tartalmát, avagy ellenőrzi azt, de elmulasztja a hibás teljesítésről a írásban értesíteni ügyfélszolgálatunk, úgy a bekövetkezett károkért a Szolgáltatót nem terheli felelősség.
Figyelem! A vásárlói visszaélések miatt a csomagolás során a csomagba tett árukról videofelvételt készítünk, hogy az esetleges reklamációk kellő bizonyító erejű videófelvétellel vagy fényképekkel is alátámaszthatóak legyenek. Amennyiben a felvételeken látható a reklamált termék, úgy a reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A Szolgáltató minden esetben sérülésmentes terméket értékesít, ugyanakkor szállítás során keletkezhetnek károk az egyes termékekben. A futárszolgálat hibájából eredő károk esetén, az esetlegesen sérült termék vagy elem cseréjét, kárjegyzőkönyv felvétele után Szolgáltató díjtalanul végzi.

Előfordulhat, hogy egyes esetekben hibás teljesítés történik, amennyiben ügyfél jelezte a hibás teljesítést, a  Szolgáltató azonnal megkezdi a hiba kijavítását. Természetesen ezen esetben is Szolgáltató díjtalanul végzi a termékek vagy csomagok cseréjét.A vállalt kiszállítási idő nem időgarantált szolgáltatás. A bár a futár minden esetben igyekszik a vevőnek megfelelő időintervallumban kiszállítani a csomagot, NEM garantálja a megrendelő által kért pontos időpontban történő kiszállítást. Ha Ön Budapesten időgarantált csomagkiszállítást kér azt felár ellenében, az ügyfélszolgálattal kell előre egyeztetnie, vidéken időgarantált szolgáltatást nem nyújtunk.FONTOS TUDNIVALÓK A KISZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

• Ferplast termékek szállítási ideje az általánosan vállalt 2 napos szállítási időtől eltérhet, kérjük minden esetben egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal!
• A feladásra szánt csomag súlya 36kg-ban maximalizált. Ez azt jelenti, hogy Ön egy kiszállításban kérhet akár két 15kgos kutyatápot, vagy két 18kgos kutyatápot, ugyanakkor egy 15kg és két 18kgos száraztápot Szolgáltató már nem egy csomagban heylez el (az európai uniós jogszabályok, a szállítómunkát végző dolgozók egészségügyi állapotának megőrzéséről szóló törvénykezése miatt, például ez vonatkozik a reptéri csomagok súlyhatárának megszabására is). Ezért a Szolgáltató fenntartja magának azon jogát, hogy az egy megrendelésben leadott, de a 36kg-ot meghaladó súlyú csomagokat az Önnel való egyeztetés után pótdíjazza. Ezen esetek általában 3 vagy több 15kgos száraztáp vagy nagymértű/nagysúlyú tófóliák, egyéb kertitavi felszerelések megrendelése esetén fordulnak elő.


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A SZOLGÁLTATÓ ÁTVÉTELI PONTJÁN
Személyes átvétel céljából kérjük csak  akkor fáradjon el telephelyünkre, amikor megrendelése „Átvehető” státuszba kerül, - melyet személyes fiókjában is láthat, és emailt is küld róla a Szolgáltató. Ilyen esetben Ön a megrendelt termékeket személyesen veszi át a Szolgáltató 1186 Budapest, Besence utca 1 szám alatt található átvételi pontján. A termék átvételének legkorábbi időpontjáról a Szolgáltató telefonon vagy emailen keresztül értesíti Önt. A személyes átvételre hétfőtől - csütörtökig 10:00 - 16:00 között, pénteken 10:00-14:00 között van lehetőség.

Személyes átvétel esetén is kötelessége leellenőrizni a csomagolást, a terméket, annak sértetlenségét, és ha sérülést észlel (pl. elszakadt a fólia, sérült a termék, más a termék színe vagy nem azt a terméket kapta, amit megrendelt stb.), ne vegye át a terméket és jelezze ezt a Szolgáltató munkatársának, aki helyben orvosolja az Ön problémájáti. Erre azért van szükség, hiszen a termék elszállítását Ön végzi saját felelősségére, saját szállítóeszközén, ezért a Szolgáltató nem vállal felelősséget az Ön által végzett szállításból eredő sérülések, törések tekintetében. A szállítólevél átvételével a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik.KISZÁLLÍTÁS DÍJA GLS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL


Budapesti és vidéki szállítási díjak egységesen (32kg csomagsúlyig):

0-15.990 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén: 1490 Ft

15.991-100.000 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén: 0 FtKISZÁLLÍTÁS DÍJA GLS CSOMAGPONTRA


Budapesti és vidéki szállítási díjak egységesen (18kg csomagsúlyig):

0-13.990 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén: 1290 Ft

13.991-100.000 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén: 0 Ft
KISZÁLLÍTÁS DÍJA POSTACSOMAG HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL (POSTÁN MARADÁS OPCIÓVAL)


Budapesti és vidéki szállítási díjak egységesen (18kg(!) csomagsúlyig):

0-15.990 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén: 1490 Ft

15.991-100.000 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén: 0 FtKISZÁLLÍTÁS DÍJA POSTAPONTRA ÉS POSTA CSOMAGAUTOMATÁBA


Budapesti és vidéki szállítási díjak egységesen (18kg(!) csomagsúlyig):

0-13.990 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén: 1290 Ft

13.991-100.000 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén:  0 Ft
TÖRÉKENY ÁRÚ KISZÁLLÍTÁS DÍJA MAGYAR POSTÁVAL


Budapesti és vidéki szállítási díjak egységesen (30kg csomagsúlyig, a rendelés összegétől függetlenül):

A MEGNÖVEKEDETT REKLAMÁCIÓK SZÁMA MIATT SZÜNETEL.

Sajnos túl gyakori volt, hogy a legnagyobb igyekezet ellenére is törötten érkeztek a törékeny rendelések. Ezért törékeny árut kizárólag személyes átvétellel lehet rendelni.
FIZETÉSI MÓDOKA kiszállított árú ellenértékét háromféle módon egyenlítheti ki:

• Utánvét esetében, a kiszállításkor az áru átvétele előtt KÉSZPÉNZZEL vagy BANKKÁRTYÁVAL fizethet a futárnak
.
• Barion biztonságos rendszerén keresztül fizethet egyszerűen saját Barion tárcájával vagy BANKKÁRTYÁVAL (Kérjük, hogy a megjegyzés rovatában e-mail címét és a megrendelés számát mindenképpen tüntesse fel!)

• Előre történő BANKI ÁTUTALÁSSAL (Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatában e-mail címét és a megrendelés számát mindenképpen tüntesse fel!)Az utólagos, készpénzes és bankkártyás fizetés  esetében a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni a rendelés ellenértékét(utánvét).
Utánvétes fizetési módnál Webáruházunk kezelési költséget számíthat fel, amelyről a megrendelés leadása során, a weboldalon tájékoztatja a vásárlót. Webáruházunk utánvét-kezelési költsége bruttó 290,-Ft, amelyről a rendelés feladása közben tájékoztatjuk.

Bankkártyás fizetés vagy előre történő utalás esetén, amennyiben a kiszállított áru értéke kisebb, mint a megrendeléskor fizetett összeg (pl. valamelyik tételt nem tudtuk biztosítani és a felajánlott csereterméket nem fogadja el), úgy azt visszautaljuk Önnek.

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb