Termék kosárba került

Feliway Classic Párologtató készülék utántöltővel

feromon párologtató készülék

Ceva Feliway Classic Párologtató készülék macskáknak - Nyugtató, kellemes és biztonságos érzetet keltő párologtató készülék macskáknak

Tovább a részletes termékleírásra

 • Gyártó: Feliway
 • Cikkszám: 8190
 • Kiszerelés: 1 Készlet
 • Státusz: Raktáron
 • Egységár: 10 504 Ft / db
 • Nettó ár: 8 271 Ft
 • Törékeny: Nem
 • Állatorvosi: Igen

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Ceva Feliway Classic Párologtató készülék macskáknak – Nyugtató, kellemes és biztonságos érzetet keltő párologtató készülék macskáknak

A FELIWAY egy olyan termék, amely a macskák pofajátéki, azaz faciális feromonjai F3-as frakciójának mesterséges változatát tartalmazza, és ezáltal fokozza a macskák biztonságérzetét, nyugalmát. A pofatájéki (faciális) feromonokkal történő jelölés egy olyan jellegzetes viselkedésforma, amelyet minden macskatulajdonos jól ismer. Amikor egy macska jól érzi magát valahol, pofáját finoman odadörgöli az ajtó széléhez, az Ön lábához vagy a kanapé oldalához. Ezzel a mozdulattal helyezi el a pofatájéki mirigyeiben termelődő feromonokat, azaz megjelöli környezetét. Ezek a vegyületek a kiegyensúlyozottság, meghittség, biztonság üzenetét hordozzák, ezért a macska a későbbiekben is kötődést, megnyugvást keresve közelít hozzájuk.
Amikor a macska környezetében változás következik be, úrrá lesz rajta az aggodalom, a stressz. Tipikus példa a költözés, lakásfelújítás, a bútorok átrendezése, látogatás az állatorvosnál, hazatérés a kórházból, vendégek, új családtag (ember és állat egyaránt). A nyugtalanság, az idegesség jeleként megváltozhat a macska viselkedése, amely leggyakrabban vizeletspriccelésben, függőleges karmolásban, étvágycsökkenésben, visszahúzódó vagy akár antiszociális magatartásban nyilvánul meg. Az ilyen helyzetekben a FELIWAY Spray vagy Párologtató biztonságosan alkalmazható az érzelmi egyensúly visszaállítására. 

Használata:
Helyezze el a párologtatót abban a helyiségben, amelyben a macskajelölget. Amennyiben a macska több helyiségben is jelölget és a lakás összterülete meghaladja a 70 m2-t, helyezzen el egy második készüléket egy másik, szintén érintett helyiségben. A FELIWAY Párologtató készülék kizárólag a párologtatóhoz mellékelt folyadékkal üzemeltethető, és fordítva: a folyadék kizárólag a FELIWAY elektromos párologtatóhoz használható. A termék tulajdonságai nem garantálhatóak, amennyiben más párologtatót alkalmaz, vagy ha párologtató nélkül használja a flakon tartalmát.

A flakon tartalma sosem ürül ki teljesen, mégis a feromonok illékonysága miatt havonta, de legkésőbb 6 hét múlva távolítsa el vagy cserélje ki újra. Az elektromos párologtató készülék cseréje hat hónap folyamatos alkalmazás, illetve 6 flakon utántöltő folyadék használatát követően javasolt. A működésben lévő készüléket ne takarja le, ne helyezze bútor alá vagy ajtó mögé! Működése során a párologtató belső része felmelegszik, ezzel is elősegítve az oldat párolgását, ezért működés közben vagy közvetlenül utána ne érintse meg!
Bizonyosodjon meg arról, hogy az átlagos feszültség megfelel a párologtatón feltüntetett értéknek! Működés közben a készülék áram alatt van, ezért ne nyúljon hozzá vizes kézzel, valamint ne érintse meg fémtárggyal! Ha a műanyag flakon kiürült, húzza ki a készüléket a csatlakozóból! Az utántöltő flakon cseréjét mindig áramtalanított készüléken végezze!

Kapható kiszerelés: 1db Feliway készülék, 1db utántöltővel

 • Gyártó: Feliway
 • Cikkszám: 8190
 • Kiszerelés: 1 Készlet
 • Státusz: Raktáron
 • Egységár: 10 504.00 Ft / db
 • Nettó ár: 8 270,87 Ft
 • Törékeny: Nem
 • Állatorvosi: Igen

Értékelések Írj értékelést!

5.0
3 értékelés
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
67% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
Dankó Tibor
2023.11.15.
A Jó hatással van a macskára!
Ajánlaná ismerősének
Mariann
2023.10.17.
A jàttszàst, együtt töltött időt ez nem fogja pótolni, de nekem bevàllt! Egy ève van nàlam egy 2 èves fiú, ès egy 5 èves làny cica, jól kijönnek egymàssal, nincs semmi gond velük. Kb 2 hete kezdtek nyugtalankodni, szerintem azèrt, mert megjelentek kóbor cicàk, s ivartalanítàsuk ellenère, azèrt az ösztön dolgozik bennük.
Nekünk bevàllt, megnyugodtak szerintem a feromon hatàsàra, de azt azèrt ne felejtse el senki, hogy a jàtszàst, törődèst ez nem fogja pótolni.
Ajánlaná ismerősének
Reich Anna
2023.10.05.
Csodás! Örökbe fogadott 2 éves kandúrunk nyugtalan, barátságtalan viselkedése egy nap alatt megváltozott, az összeszokás felgyorsult. Megváltás volt ez a párologtató!

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb