Termék kosárba került

Feliway Classic Utántöltő Párologtatóhoz 48ml

feromon párologtató utántöltő

CEVA Feliway Classic Párologtató készülék Utántöltő macskáknak - A boldog és kiegyensúlyozott cica titka! Amikor a macska biztonságban érzi magát, pofiját bútorokhoz, fal kiszögellésekhez, a függöny széléhez dörgöli, amely során ún. faciális feromonokat juttat azok felületére. Ezek a feromonok a jó közérzet, a meghittség, a biztonság üzenetét hordozzák. Amikor a macska környezetében változás következik be (állatorvosi vizsgálat, hazatérés a kórházból, költözés, új családtagok, állatok vagy bútorok) vagy a macska megijed, nyugtalanság lesz úrrá rajta. Mindez megnyilvánulhat pl. vizeletspriccelésben, függőleges irányú karmolásban, az étvágy csökkenésében vagy akár visszahúzódó viselkedésben is. Ezekben a helyzetekben a FELIWAY párologtató biztonsággal alkalmazható a viselkedés természetes egyensúlyának helyreállítására. A FELIWAY párologtató utánozza a macska bizonyos faciális feromonjait, megteremtve ezzel a jóközérzet, meghittség, biztonság érzését.

Tovább a részletes termékleírásra

 • Gyártó: Feliway
 • Cikkszám: 8409
 • Kiszerelés: 48ml / Flakon
 • Státusz: Rendelhető
 • Egységár: 166 688 Ft / l
 • Nettó ár: 6 300 Ft
 • Törékeny: Nem
 • Állatorvosi: Igen

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

CEVA Feliway Classic Párologtató készülék Utántöltő macskáknak – A boldog és kiegyensúlyozott cica titka! Amikor a macska biztonságban érzi magát, pofiját bútorokhoz, fal kiszögellésekhez, a függöny széléhez dörgöli, amely során ún. faciális feromonokat juttat azok felületére. Ezek a feromonok a jó közérzet, a meghittség, a biztonság üzenetét hordozzák. Amikor a macska környezetében változás következik be (állatorvosi vizsgálat, hazatérés a kórházból, költözés, új családtagok, állatok vagy bútorok) vagy a macska megijed, nyugtalanság lesz úrrá rajta. Mindez megnyilvánulhat pl. vizeletspriccelésben, függőleges irányú karmolásban, az étvágy csökkenésében vagy akár visszahúzódó viselkedésben is. Ezekben a helyzetekben a FELIWAY párologtató biztonsággal alkalmazható a viselkedés természetes egyensúlyának helyreállítására. A FELIWAY párologtató utánozza a macska bizonyos faciális feromonjait, megteremtve ezzel a jóközérzet, meghittség, biztonság érzését.

Alkalmazása:
A FELIWAY utántöltő folyadék kizárólag a termékhez tartozó elektromos párologtatóval üzemeltethet! A FELIWAY elektromos párologtató kizárólag zárt térben való használatra alkalmas. Vizeletspriccelés és /vagy karmolás eseténa párologtatót abban a helyiségben helyezze el, amelyben a macska jelölget. Amennyiben a macska több helyiségben is jelölget vagy a lakás összterülete meghaladja a 70m2-t, helyezzen el egy második készüléket egy másik, szintén érintett helyiségben. Csökkent étvágy és kedvetlenség eseténa párologtatót a macska által legyakrabban látogatott helyiségben használja. Akészítmény hatástartama átlagosan 4 hét, amely idő alatt a párologtatót folyamatosan kell mıködtetni. Nem várható hatás abban az esetben, ha csak alkalomszerıen helyezik üzembe a párologtatót. Az alkalmazás hossza állatonként különbözik, így ez ügyben forduljon állatorvosához. Egy párologtató kb.50-70m2–es terület légterére elegendő. Amennyiben ennél nagyobb a rendelkezésre álló terület, helyezzen el egy második készüléket egy másik helyiségben.

A flakon tartalma sosem ürül ki teljesen, mégis a feromonok illékonysága miatt havonta, de legkésőbb 6 hét múlva távolítsa el vagy cserélje ki újra.

Kapható kiszerelés: 48ml

 • Gyártó: Feliway
 • Cikkszám: 8409
 • Kiszerelés: 48ml / Flakon
 • Státusz: Rendelhető
 • Egységár: 166 687.50 Ft / l
 • Nettó ár: 6 300,00 Ft
 • Törékeny: Nem
 • Állatorvosi: Igen

Értékelések Írj értékelést!

4.7
3 értékelés
5
67%
4
33%
3
0%
2
0%
1
0%
67% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
Bianka
2023.05.30.
Érdemes kipróbálni Már többször újravettük, nem vagyunk benne biztosak, hogy használ, de mintha tényleg nyugodtabb lenne tőle
Ajánlaná ismerősének
Zsuzsi
2023.04.12.
Feliway a cica nyugtató Amikor a társasházban nagy a nyüzsgés, jönnek mennek a lakók, valaki épp lakást újíttat fel,akkor nagyon hasznos a párologtató. A Ilyenkor a faliway "illata" teremti meg a nyugodt,biztonságos otthont a cicák számára. Nem utoló sorban, több cica együttélése is zökkenőmentesen alakul.
Ajánlaná ismerősének
Dorina
2023.04.12.
Hasznos termék Évek óta használom. Még mind jó.

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb