Trixie Keserű Spray rágás ellen 175ml - Érdeklődjön

rágás elleni, távoltartó spray kutyáknak

A kép illusztráció.

Trixie Keserű Spray rágás ellen 175ml - Érdeklődjön

rágás elleni, távoltartó spray kutyáknak

Trixie Keserű Spray rágás ellen - Rágás elleni spray elsősorban kölyökkutyák és rágós felnőtt kutyák számára. Környezetbarát és illatanyag mentes.Apró kristályos hatóanyaga igen keserű ízű. A megóvni kívánt tárgyra permetezze a spray-t.

Tovább a termékleírásra

Gyártó: Trixie
Kiszerelés: 175ml / Flakon
Egységár:
Nettó ár:
Törékeny: Nem

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

  • Törékeny Áru Személyes Átvétele - Mindig ingyenes
  • GLS Házhozszállítás - 15 001 Ft felett
  • GLS Csomagpont - 10 001 Ft felett
  • MPL PostaPont - 10 001 Ft felett
  • MPL Postacsomag - 100 001 Ft felett
  • Törékeny Áru házhozszállítása - 100 001 Ft felett
Leírás

Trixie Keserű Spray rágás ellen  – Rágás elleni spray elsősorban kölyökkutyák és rágós felnőtt kutyák számára. Környezetbarát és illatanyag mentes.Apró kristályos hatóanyaga igen keserű ízű. A megóvni kívánt tárgyra permetezze a spray-t.

Alkalmazás és adagolás:
Használható minden olyan esetben, ha el akarjuk kerülni, hogy az állat nyaldossa, harapdálja, rágja magát vagy lakásunk különböző tárgyait is megvédhetjük kedvencünk általi megrágástól, amennyiben azt vékonyan befújjuk a szerrel. Főleg fiatal, kölyökkutyák fogváltása során fellépő rágási inger esetében lehet kifejezetten hasznos. A megvédendő felületet kb. 15 cm távolságból be kell permetezni.

Nemkívánatos hatása nem ismert. A szernek kellemetlen szaga nincs, nem károsít semmilyen anyagot, de érzékeny textíl, bőr vagy egyéb értékes felületen mindíg tegyen próbát egy nem látható helyen, majd csak ezt követően alkalmazza.

Kapható kiszerelések: 175ml

Ajánlott termékek