Termék kosárba került

Farmina termékek jó áron! - HTTPS://WWW.PETNET.HU

Termék szűrés

Egy olasz sikertörténet, mely több mint
negyven évvel ezelőtt kezdődött…

A Farmina cég története 1965-re nyúlik vissza.
Ekkor alapította meg Dr. Francesco Russo a Russo Feed nevű céget, mely még csak takarmányokkal foglalkozott és főként Olaszország déli részén működött.
1999-ben Francesco fia, Dr. Angelo Russo, csatlakozott apja vállalkozásához. Ő gondolt elsőként az állateledel-gyártás lehetséges sikerére, és úgy döntött, ezzel kezd foglalkozni.
Ugyanebben az időszakban az angliai Ingatestone-ban lévő Farmina Pet Foods vállalatnál is dolgozott, mely értékes kutatásokkal járult hozzá a vállalat későbbi működéséhez.
Néhány éven belül a piacon elért sikereken felbuzdulva a vállalat 1,5 tonna/óráról 12 tonna/órára növelte termelési kapacitását.
Ezzel párhuzamosan új receptek alapján készült új termékcsaládok és termékek is piacra kerültek, hogy kielégítsék az időközben fellépő egyre sajátosabb igényeket. Végül, több éves együttműködés után a Russo Feed összeolvadt a Farmina Pet Foods vállalattal.
Napjainkban 10 termékcsaládot gyártunk és forgalmazunk, ötöt a kutyák és ötöt a macskák részére: Cibau, Team Breeder Dog és Cat, Ecopet, Fun Dog, Vet Life Formula Dog és Cat, Cimiao, Matisse és Fun Cat.
Termékeinket különböző összetétellel készítjük el figyelembe véve az állatok fajtáját, korát, méretét és életmódját.
Tápjaink többféle kiszerelésben szerezhetők be, 400 grammostól 20 kilogrammosig. Állateledeleink megtalálhatók Olaszországban, Európa csaknem minden országában, az arab országokban és Latin- Amerikában.
Gyártóüzemek számában is fejlődött vállalatunk. A megnövekedett gyártási igények miatt két új üzemet nyitottunk meg: az elsőt a brazil Sao Paulo-ban, a másodikat a szerb Indija városában.

Vállalkozásunk azonban nem csupán az állateledelek gyártásáról szól. Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, hogy az Ön négylábú kedvenceinek minden igényét kielégíthessük, és szakértő tanácsokkal segíthessük Önt. Ennek egy példája a www.farminachannel.com internetes oldal, melyet teljesen négylábú barátainknak szenteltünk.

A Farmina tehát egy sikertörténet, mely több mint negyven éve kezdődött. Egy ízig-vérig olasz történet, melyben a hagyomány és a tapasztalat mindennek az alapja. Termékeinket és szolgáltatásainkat mindig az állatok és befogadó családjaik igényeit figyelembe véve alakítjuk ki.

Farmina, egy történet, melyet nem elég egyszer hallani…

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb