Hills - 244 termék

Összesen 244 db termék 21 oldalon

Hills SP Canine Adult Small Miniature 1,5kg

kutyatáp kistestű felnőtt kutyáknak

Hills Science Plan Canin Adult Small Miniature - Felnőtt mini termetű kutyáknak 1 és 6 év kor között.

Kiszerelés: 1.5kg / Zacskó
Gyártó: Hills
Egységár:

Érdeklődjön!
3 417 Ft
3 076 Ft

Hills SP Canine Adult Small Miniature Light 300g

kutyatáp kistestű idős kutyáknak

Hills Science Plan Canin Adult Small Miniature - Prémium minőségű száraztáp kistermetű felnőtt kutyáknak csökkentett energiatartalommal. Elhízásra hajlamos, vagy kevésbé aktív felnőtt kutyák számára ajánlott.

Kiszerelés: 300g / Zacskó
Gyártó: Hills
Egységár:

Érdeklődjön!
809 Ft
729 Ft

Hills PD Feline r/d Weight Loss Low Calorie 156g

nedvestáp túlsúlyos macskáknak

Hills Prescription Diet Feline r/d Weight Loss Low Calorie - Alacsony kalóriatartalmú nedvestáp a túlsúlyban szenvedő macskák számára.

Kiszerelés: 156g / Konzerv
Gyártó: Hills
Egységár:

Érdeklődjön!
484 Ft

Hills PD Feline z/d Allergy Management 5kg

száraztáp bőrbetegségek kezelésére

Hills Prescription Diet Feline z/d Allergy management - Száraztáp, ultra allergén mentes eledel felnőtt macskák számára.

Kiszerelés: 5000g / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár:

Érdeklődjön!
18 509 Ft
14 807 Ft

A Hill's-et 1939-ben Dr. Mark L. Morris állatorvos alapította, amikor egyik betege arra kérte hogy mentse meg vakvezető kutyáját, aki veseelégtelenségben szenvedett. A kort jóval meghaladó elmélete, miszerint egyes betegségek kezelhetőek megfelelően összeállított táplálékkal, mára tudományosan is alátámasztott és alkalmazott tényként veszik alapul mind az állatorvosok, mind az eledelgyártók. Ma a Hill's csapatának minden tagja azon dolgozik, hogy tovább vigye ezt a hagyományt, amely több mint 50 évvel ezelőtt egy figyelemre méltó állatorvossal kezdődött. Nem csak a lehető legmagasabb minőségű állateledeleket gyártják, hanem különbséget tesznek kedvenc és kedvenc közt az állatokért és gazdáikért. Ezért választja 1948 óta több millió kutya és macska tulajdonos a termékeiket kedvence táplálására és az állatorvosok elsőszámú választása kedvenceik és betegeik táplálásában is. A Hill's kutyatáp és Hill's macskatáp kiváló minőséget képvisel, rengeteg elégedett gazdi választja minden nap.