Hills - 247 termék

Összesen 247 db termék 21 oldalon

Hills PD Canine c/d Urinary Tract Health 2kg

diétás táp struvit-húgykövességre

Hills Prescription Diet Canine c/d Urinary Tract Health - A struvit-húgykövek nagy fájdalmat okozhatnak és folyamatosan kiújulhatnak. A Prescription Diet Canine c/d segít csökkenteni a struvit-húgykövek kialakulásának és kiújulásának kockázatát.

Kiszerelés: 2kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 2940 Ft / kg

Raktáron
6 917 Ft
5 880 Ft

Hills PD Canine h/d Cardiatic Health 5kg

diétás táp szívbetegségre

Hills Prescription Diet Canine h/d Cardiatic Health - Száraztáp amely a szívbetegségben szenvedő kutyák számára ajánlott.

Kiszerelés: 5kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 2607 Ft / kg

Raktáron
16 296 Ft
13 037 Ft

Hills PD Feline c/d Multicare Urinary Chicken 12x85g

konzerv struvit húgykövesség kezelésére

Hills Prescription Diet Feline c/d Multicare Urinary csirke - Nedves macskaeledel amely hatékonyan segíti az egészséges húgyutak megőrzését, és csökkenti a húgykövek kiújulásának esélyét. Előnyök: • Alacsony sótartalom az egészséges vesék megőrzéséért. • Magas antioxidáns tartalommal semlegesíti a szabadgyököket. Összetevők: Csirkehús (minimum 6%): sertéshús, sertésmáj, csirkehús, őrölt rizs, kukoricakeményítő, zabrost, állati zsiradék, kukoricaglutén liszt, halliszt, emésztési kivonat, kalcium-szulfát, halolaj, szárított élesztő, glükóz, DL-metionin, kálium-klorid, taurin, szárított tojássárgája, jódozott só, kálium-citrát, kalcium-karbonát, vitaminok és nyomelemek. Állatgyógyászati diétás tápot csak az állatorvossal történt előzetes egyeztetés után adjon kedvencének! Állatgyógyászati diétás táp etetése esetén rendszeresen keressék fel az állatorvost kontrollvizsgálat céljából! A diétás tápot kizárólag a kezelőorvos által meghatározott ideig etesse. A kiválasztott diétás táp megrendelésével ön igazolja, hogy a fentieket elolvasta és megértette. Kapható kiszerelések: 12x85g

Kiszerelés: 1020g / Karton
Gyártó: Hills
Egységár: 4568 Ft / kg

Raktáron
5 481 Ft
4 659 Ft

Hills SP Feline Kitten Multipack Chicken-Ocean fish 12x85g

nedvestáp kismacskáknak

Hills Science Plan Kitten Chunks in Gravy Chicken - Ocean Fish Multipack - Alutasakos eledel válogatás kölyök macskák számára, csirkés és óceáni halas ízesítésben

Kiszerelés: 1kg / Doboz
Gyártó: Hills
Egységár: 4134 Ft / kg

Raktáron
4 593 Ft
4 134 Ft

Hills PD Canine Metabolic Weight Loss 12kg

száraztáp túlsúlyos kutyáknak

Hills PD Canine Metabolic Weight Loss - A Prescription Diet Canine Metabolic kifejezetten a túlsúllyal küzdő kutyák számára fejlesztették ki.

Kiszerelés: 12kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 2343 Ft / kg

Raktáron
35 139 Ft
28 111 Ft

Hills SP Feline Kitten Multipack Chicken-Turkey 12x85g

nedvestáp kismacskáknak

Hills Science Plan Kitten Chunks in Gravy Chicken - Turkey Multipack - Alutasakos eledel válogatás kölyök macskák számára, csirkés és pulykás ízesítésben

Kiszerelés: 1.02kg / Doboz
Gyártó: Hills
Egységár: 4053 Ft / kg

Raktáron
4 593 Ft
4 134 Ft

Hills PD Feline c/d Multicare Urinary Chicken 10kg

száraztáp húgyutak védelmére

Hills Prescription Diet Feline c/d Multicare Urinary Tract Health - Száraz macskaeledel amely hatékonyan segíti az egészséges húgyutak megőrzését, és csökkenti a húgykövek kiújulásának esélyét. Előnyök: • Alacsony sótartalom az egészséges vesék megőrzéséért. • Magas antioxidáns tartalommal semlegesíti a szabadgyököket. Összetevők: Csirkehús(minimum 35%): Kukoricadara, csirke- és pulykaliszt, kukoricaglutén liszt, állati zsiradék, emésztési kivonat, lenmag, kálium-klorid, halolaj, só, kalcium-karbonát, kálium-citrát, taurin, DL-metionin, kalcium-szulfát, L-triptofán, vitaminok és nyomelemek. Az Európai Unióban engedélyezett antioxidánst tartalmaz. Állatgyógyászati diétás tápot csak az állatorvossal történt előzetes egyeztetés után adjon kedvencének! Állatgyógyászati diétás táp etetése esetén rendszeresen keressék fel az állatorvost kontrollvizsgálat céljából! A diétás tápot kizárólag a kezelőorvos által meghatározott ideig etesse. A kiválasztott diétás táp megrendelésével ön igazolja, hogy a fentieket elolvasta és megértette. Kapható kiszerelések: 400g, 1,5kg, 5kg, 10kg

Kiszerelés: 10kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 2426 Ft / kg

Raktáron
30 329 Ft
24 263 Ft

Hills PD Feline c/d Urinary Stress Reduced Calorie 1,5kg

száraztáp húgyutak védelmére

Hills Prescription Diet Feline c/d Multicare Urinary Tract Health Reduced Calorie - Száraz macskaeledel amely hatékonyan segíti az egészséges húgyutak megőrzését, és csökkenti a húgykövek kiújulásának esélyét, túlsúlyos és elhízott kedvencénél is Előnyök: • Alacsony sótartalom az egészséges vesék megőrzéséért. • Magas antioxidáns tartalommal semlegesíti a szabadgyököket. Összetevők: Csirkehús(minimum 35%): Kukoricadara, csirke- és pulykaliszt, kukoricaglutén liszt, állati zsiradék, emésztési kivonat, lenmag, kálium-klorid, halolaj, só, kalcium-karbonát, kálium-citrát, taurin, DL-metionin, kalcium-szulfát, L-triptofán, vitaminok és nyomelemek. Az Európai Unióban engedélyezett antioxidánst tartalmaz. Állatgyógyászati diétás tápot csak az állatorvossal történt előzetes egyeztetés után adjon kedvencének! Állatgyógyászati diétás táp etetése esetén rendszeresen keressék fel az állatorvost kontrollvizsgálat céljából! A diétás tápot kizárólag a kezelőorvos által meghatározott ideig etesse. A kiválasztott diétás táp megrendelésével ön igazolja, hogy a fentieket elolvasta és megértette. Kapható kiszerelések: 250g, 1,5 kg, 8kg

Kiszerelés: 1500g / Zacskó
Gyártó: Hills
Egységár: 3101 Ft / kg

Rendelhető
5 473 Ft
4 652 Ft

Hills PD Canine u/d Non Struvit Urinary Tract 12kg

száraztáp oxalat hugykövességre

Hills Prescription Diet Canine u/d Non Struvit Urinary Tract - Száraztáp amely a kutyák nem struvit típusú húgyhólyagköveinek kezelésére alkalmas.

Kiszerelés: 12kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 2056 Ft / kg

Raktáron
30 841 Ft
24 673 Ft

Hills PD Feline Metabolic Weight Loss 1,5kg

száraztáp túlsúlyos macskáknak

Hills Prescription Diet Feline Metabolic Advanced Weight Solution - Kifejezetten a túlsúllyal küzdő macskák számára fejlesztették ki.

Kiszerelés: 1500g / Zacskó
Gyártó: Hills
Egységár: 3920 Ft / kg

Raktáron
6 917 Ft
5 880 Ft

Hills PD Canine j/d Mobility 5kg

ízületi megbetegedés esetén

Hills Prescription Diet Canine j/d Mobility - Száraztáp amely klinikailag bizonyítottan akár három héten belül elősegíti a jobb mozgékonyságot az egészséges tápanyagok tökéletes egyensúlyával és különleges omega-3 zsírsavakkal.

Kiszerelés: 5kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 2466 Ft / kg

Raktáron
15 413 Ft
12 330 Ft

Hills PD Canine d/d Skin Support Duck 12kg

hypoallergén táp allergiás kutyáknak

Hills Prescription Diet Canine d/d Skin Support Duck - Kacsahús alapú száraztáp amely bőr- vagy emésztőszervi tünetekkel járó eleségallergia, illetve táplálék-intolerancia kezelésére alkalmas.

Kiszerelés: 12kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 1893 Ft / kg

Raktáron
28 392 Ft
22 713 Ft

A Hill's-et 1939-ben Dr. Mark L. Morris állatorvos alapította, amikor egyik betege arra kérte hogy mentse meg vakvezető kutyáját, aki veseelégtelenségben szenvedett. A kort jóval meghaladó elmélete, miszerint egyes betegségek kezelhetőek megfelelően összeállított táplálékkal, mára tudományosan is alátámasztott és alkalmazott tényként veszik alapul mind az állatorvosok, mind az eledelgyártók. Ma a Hill's csapatának minden tagja azon dolgozik, hogy tovább vigye ezt a hagyományt, amely több mint 50 évvel ezelőtt egy figyelemre méltó állatorvossal kezdődött. Nem csak a lehető legmagasabb minőségű állateledeleket gyártják, hanem különbséget tesznek kedvenc és kedvenc közt az állatokért és gazdáikért. Ezért választja 1948 óta több millió kutya és macska tulajdonos a termékeiket kedvence táplálására és az állatorvosok elsőszámú választása kedvenceik és betegeik táplálásában is. A Hill's kutyatáp és Hill's macskatáp kiváló minőséget képvisel, rengeteg elégedett gazdi választja minden nap.