Hills - 267 termék

Összesen 267 db termék 23 oldalon

Hills PD Canine w/d Low Fat 1,5kg

száraztáp túlsúlyos kutyáknak

Hills Prescription Diet Canine w/d Low Fat Glucose Management Gastrointestinal – Száraztáp az ideális testsúlyért, melyet a Hills PD súlykontrol termékeivel meg is tudja tartani azt

Kiszerelés: 1.5kg / Zacskó
Gyártó: Hills
Egységár: 3977 Ft / kg

Raktáron
7 017 Ft
5 965 Ft

Hills PD Canine w/d Low Fat 370g

nedvestáp túlsúlyos kutyáknak

Hills Prescription Diet Canine w/d Low Fat Glucose Management Gastrointestinal – Száraztáp az ideális testsúlyért, melyet a Hills PD súlykontrol termékeivel meg is tudja tartani azt

Kiszerelés: 370g / Konzerv
Gyártó: Hills
Egységár: 2765 Ft / kg

Raktáron
1 204 Ft
1 023 Ft

Hills PD Feline m/d Weight Loss Diabetic 1,5kg

száraztáp cukorbeteg macskáknak

Hills Prescription Diet Feline m/d Weight Loss Diabetic - Száraztáp a túlsúlyos vagy cukorbetegségben szenvedő macskák számára.

Kiszerelés: 1.5kg / Zacskó
Gyártó: Hills
Egységár: 3513 Ft / kg

Raktáron
6 200 Ft
5 270 Ft

Hills PD Feline c/d Urinary Stress Reduced Calorie 8kg

száraztáp húgyutak védelmére

Hills Prescription Diet Feline c/d Multicare Urinary Tract Health Reduced Calorie - Száraz macskaeledel amely hatékonyan segíti az egészséges húgyutak megőrzését, és csökkenti a húgykövek kiújulásának esélyét, túlsúlyos és elhízott kedvencénél is Előnyök: • Alacsony sótartalom az egészséges vesék megőrzéséért. • Magas antioxidáns tartalommal semlegesíti a szabadgyököket. Összetevők: Csirkehús(minimum 35%): Kukoricadara, csirke- és pulykaliszt, kukoricaglutén liszt, állati zsiradék, emésztési kivonat, lenmag, kálium-klorid, halolaj, só, kalcium-karbonát, kálium-citrát, taurin, DL-metionin, kalcium-szulfát, L-triptofán, vitaminok és nyomelemek. Az Európai Unióban engedélyezett antioxidánst tartalmaz. Állatgyógyászati diétás tápot csak az állatorvossal történt előzetes egyeztetés után adjon kedvencének! Állatgyógyászati diétás táp etetése esetén rendszeresen keressék fel az állatorvost kontrollvizsgálat céljából! A diétás tápot kizárólag a kezelőorvos által meghatározott ideig etesse. A kiválasztott diétás táp megrendelésével ön igazolja, hogy a fentieket elolvasta és megértette. Kapható kiszerelések: 250g, 1,5 kg, 8kg

Kiszerelés: 8kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 2570 Ft / kg

Raktáron
25 700 Ft
20 560 Ft

Hills PD Feline Metabolic Weight Loss 4kg

száraztáp túlsúlyos macskáknak

Hills Prescription Diet Feline Metabolic Advanced Weight Solution - Kifejezetten a túlsúllyal küzdő macskák számára fejlesztették ki.

Kiszerelés: 4kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 3148 Ft / kg

Raktáron
15 738 Ft
12 591 Ft

Hills PD Feline t/d Dental Health 5kg

Fog- és szájhigéniát javító macskatáp

Hills Prescription Diet Feline t/d Dental Health - A Prescription Diet Canine t/d az egészséges szájhigiénia fenntartását segíti elő.

Kiszerelés: 5kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 2740 Ft / kg

Raktáron
17 127 Ft
13 702 Ft

Hills PD Feline w/d Low Fat Diabetes 5kg

száraztáp cukorbeteg macskáknak

Hills Prescription Diet Feline w/d Low fat Diabetes - Száraztáp macskák számára az alábbi megbetegedés esetére: Diabetes, Colitis, és zsír-anyagcsere zavar esetén

Kiszerelés: 5kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 2740 Ft / kg

Raktáron
17 127 Ft
13 702 Ft

Hills PD Feline Metabolic Weight Loss 12x85g

nedvestáp túlsúlyos macskáknak

Hills Prescription Diet Feline Metabolic Advanced Weight Solution – Kifejezetten a túlsúllyal küzdő macskák számára fejlesztették ki.

Kiszerelés: 1020g / Doboz
Gyártó: Hills
Egységár: 4253 Ft / kg

Raktáron
5 104 Ft
4 338 Ft

Hills PD Feline Metabolic + Urinary 12x85g

száraztáp túlsúlyos macskáknak

Hills Prescription Diet Feline Metabolic Advanced Weight Solution – Kifejezetten a túlsúllyal és a húgyutak megbetegedéseivel küzdő, elhízott macskáknak fejlesztették ki, súlycsökkentése, a struvit-kövek feloldására és megelőzésére

Kiszerelés: 1020g / Karton
Gyártó: Hills
Egységár: 4367 Ft / kg

Raktáron
5 240 Ft
4 454 Ft

Hills PD Canine i/d Digestive Care Low Fat 12kg

Gyomor és bél megbetegedéseire

Hills Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Low Fat – A Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care száraz kutyatáp egy könnyen emészthető, alacsony zsírtartalmú táp, amely hosszú távon adható a gasztrointesztinális rendellenességek kezelésére és a kiújulás kockázatának minimalizálására. Klinikailag bizonyítottan segíti az emésztő traktus gyógyulását.

Kiszerelés: 12kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 1932 Ft / kg

Rendelhető
25 756 Ft
23 180 Ft

Hills PD Healthy Weight Treats 220g

jutalomfalat kutyáknak

Hills Prescription Diet Healthy Weight Treats – Felnőtt, túlsúlyos kutyáknak kifejlesztett ízletes, ám alacsony kalóriatartalmú jutalomfalat.

Kiszerelés: 220g / Zacskó
Gyártó: Hills
Egységár: 8632 Ft / kg

Rendelhető
1 899 Ft

Hills PD Canine c/d Multicare Urinary Care 12kg

diétás táp struvit-húgykövességre

Hills Prescription Diet Canine c/d Multicare Urinary Care – A Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care száraz kutyatáp struvit húgyköves kutyák étrendi kezelésére szolgál.

Kiszerelés: 12kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 1919 Ft / kg

Rendelhető
25 583 Ft
23 025 Ft

A Hill's-et 1939-ben Dr. Mark L. Morris állatorvos alapította, amikor egyik betege arra kérte hogy mentse meg vakvezető kutyáját, aki veseelégtelenségben szenvedett. A kort jóval meghaladó elmélete, miszerint egyes betegségek kezelhetőek megfelelően összeállított táplálékkal, mára tudományosan is alátámasztott és alkalmazott tényként veszik alapul mind az állatorvosok, mind az eledelgyártók. Ma a Hill's csapatának minden tagja azon dolgozik, hogy tovább vigye ezt a hagyományt, amely több mint 50 évvel ezelőtt egy figyelemre méltó állatorvossal kezdődött. Nem csak a lehető legmagasabb minőségű állateledeleket gyártják, hanem különbséget tesznek kedvenc és kedvenc közt az állatokért és gazdáikért. Ezért választja 1948 óta több millió kutya és macska tulajdonos a termékeiket kedvence táplálására és az állatorvosok elsőszámú választása kedvenceik és betegeik táplálásában is. A Hill's kutyatáp és Hill's macskatáp kiváló minőséget képvisel, rengeteg elégedett gazdi választja minden nap.