JBL - 378 termék

Összesen 378 db termék 32 oldalon

JBL Koi Delikat 1L

speciális díszhaltáp

100% selyemhernyóból álló eleség

Kiszerelés: 300g / Doboz
Gyártó: JBL
Egységár:

Érdeklődjön!
2 842 Ft

JBL Koi FunSnack 1L

speciális díszhaltáp

Az etetés öröme a koinak és a gazdájának Kiegészítő eleség nagyobb koiknak és más kerti tavi halaknak. A Koi FunSnack változatosságot visz a tavi halak királyának étrendjébe, ugyanakkor a kézből történő etetés élezetes elfoglaltság a tó tulajdonosának is. A halak hamar megtanulják, hogy közvetlenül a kézből vegyék el a finom falatokat. A félénkebb halaknak a vízbe is tehetjük a falatokat. A FunSnack vitaminjai és egyéb értékes összetevői a halak egészségét is megőrzik, és erősítik ellenállóképességüket. Etetési javaslat: 15 Celsius fok feletti vízhőmérsékletnél a 35 cm-nél nagyobb halaknak naponta több alkalommal 3-5 db tápot adhatunk. 10 és 15 fok között naponta egyszer adjuk. Napi rendszeres etetésre az egymásra épülő Koi Mini, Koi Midi, Koi Maxi sorozatot ajánljuk. 10 fokos vízhőmérséklet alatt a hűvös időre tervezett Pond Energil-t etessük.

Kiszerelés: 360g / Doboz
Gyártó: JBL
Egységár:

Érdeklődjön!
2 518 Ft

JBL Pond Flakes 1L

lemezes díszhaltáp

JBL Pond Flakes - Lemezes alapeleség a kerti tóban élő díszhalak számára

Kiszerelés: 140g / Doboz
Gyártó: JBL
Egységár:

Érdeklődjön!
1 067 Ft

JBL Pond Flakes 10,5L

lemezes díszhaltáp

Lemezes alapeleség a kerti tóban élő díszhalak számára

Kiszerelés: 1.7kg / Vödör
Gyártó: JBL
Egységár:

Érdeklődjön!
6 413 Ft

JBL Easy Test 6in1 akváriumi vízteszt készlet 50db

akváriumi vízteszt

JBL Easy Test 6in1 Vízteszt készlet - 50 mérésre elegendő akváriumi vízteszt készlet

Kiszerelés: 1 Doboz
Gyártó: JBL
Egységár:

Érdeklődjön!
4 746 Ft
3 797 Ft

JBL NanoStart Filter Starter vizelőkészítő 15ml

szűrőbaktérium indító készítmény

JBL NanoStart Bacterial Filter Starter vizelőkészítő - Nitrifikáló szűrőbaktérium-telep indító készítmény nano-akváriumokhoz

Kiszerelés: 15ml / Flakon
Gyártó: JBL
Egységár:

Kifutó
1 180 Ft

JBL - megbízható pertnere az akvarisztikában!  A cég története 1960-ra vezethető vissza, amikor is egy német úr, bizonyos Joachim Böhme kisállatboltot nyitott Ludwigshafen-ben. Első termékét saját fejlesztésének köszönhette, ez volt a Punktol, amely a mai napig megtalálható a piacon. További termékeit már a JBL márkajelzés alatt hozta létre, és így is kerültek be a köztudatba. Napjainkban 50 országban van jelen és közel 100 embert foglalkoztat, köztük kiváló kutató munkatársakat, így elmondható hogy a JBL névvel jelzett termékek, egytől egyig tudományos háttérrel rendelkeznek és csúcsminőségűek. Akvarisztikai termékei és kiegészítői mellett megtalálhatóak továbbá kertitavi termékek, valamint hüllőknek és kétéltűeknek előállított prémium termékek.