Vetmed - 2 termék

Összesen 2 db termék 1 oldalon

Vetmed Cal-D-Phos csonterősítő 75db

Kalciumtartalmú csonterősítő tabletta

Vetmed Cal-D-Phos - Kutyák, macskák normális csont- és fogfejlődéséhez szükséges anyagokat tartalmazó, közvetlenül szájon át adandó táplálékkiegészítő tabletta.

Kiszerelés: 75db / Doboz
Gyártó: Vetmed
Egységár: 48 Ft / db

Raktáron
4 233 Ft
3 598 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Csonterősítő Cal-D-Phos csonterősítő 75db Vetmed

Vetmed Pro-Vite multivitamin 50db

Vitamin- és ásványianyag kiegészítő

Vetmed Pro-Vite - Multivitamin és ásványi anyag tartalmú, közvetlenül szájon át adandó táplálékkiegészítő tabletta. Kutyáknak és macskáknak egyaránt, minden életkorban adható.

Kiszerelés: 50db / Doboz
Gyártó: Vetmed
Egységár:

Érdeklődjön!
2 685 Ft
2 282 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Vitamin Pro-Vite multivitamin 50db Vetmed

VetMed

A kalcium elengedhetetlen, ahhoz, hogy a csontok megfelelően és egészségesen fejlődjenek. A kalcium bevitel nemcsak az embereknek, de az állatoknak is legalább annyira fontos. A Vetmed kalcium tabletta kölyök és felnőtt macska, illetve kutyák számára ajánlott készítmény, mely elősegíti a csontok és a fogak fejlődését. Mielőtt elkezdi adagolni kedvencének a Vetmed által gyártott kalcium tartalmú csonterősítő tablettát, mindenképp olvassa el az útmutatót és tartsa be az előírásoknak megfelelő adagmennyiséget. A Vetmed kalcium tartalmú készítményei több kiszerelésben is megrendelhetőek webáruházunkból! Keresse a Vetmedet, figyeljen oda kedvence kalciumbevitelére!