Virbac - 4 termék

Összesen 4 db termék 1 oldalon

Az 1968-ban, a Nizza melletti Carros-ban dr. Pierre-Richard Dick állatorvos által alapított Virbac tevékenysége kizárólag az állatorvoslásra irányul. A cég nem egy human gyógyszereket előállító vállalat állatgyógyászati részlege. Kutatásaik, fejlesztéseik kizárólag a haszonállatok, és a kedvtelésből tartott állatok számára célzottan alkalmas készítmények kifejlesztésére irányulnak. 2005-ös 372,4 millió Euro értékű árbevételével a VIRBAC kilencedik az állatgyógyaszati termékeket előállító gyógyszercégek között világviszonylatban.
A vállalat gyógyszerkészítményeinek és vakcináinak széles választéka alkalmas a kedvtelésből tartott és haszonállatok szinte valamennyi betegségének megelőzésére és gyógykezelésére. A legnagyobb független nemzetközi gyógyszergyártóként a Virbac olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújt az állattartók és állatorvosok számára, melyekre a minőség, hatékonyság és kényelmes alkalmazhatóság egyaránt jellemző.
A 2230 munkatársat foglalkoztató Virbac több, mint 100 országban van jelen kereskedelmileg és 1985 óta a Párizsi Értéktőzsdén is szerepel. (Euronext) A Virbac mind a mai napig családi jellegű vállalkozás, — nem csupán részvényesei személyénél fogva — hanem a vállalatvezetésnek, a vállalati kultúrának és értékeknek köszönhetően is.

A Virbac Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete 2003-ban alakult. Mind kedvtelésből tartott állatok, mind haszonállatok részére széles termékpalettával állnak rendelkezésre a gyógyítás és a betegség-megelőzés területén.
Gyógyszereik között megtalálhatók a különböző kiszerelésű korszerű antibiotikumok, parazita-ellenes szerek, a legújabb generációs fájdalomcsillapítók, valamint hormon-készítmények. Gyógyhatású készítményeink közül az ásványi-anyag kiegészítőket, a kisállat fül- és fogápolási termékeket, izületregenerálókat és gyógysamponokat ajánljuk az állattartóknak. Világújdonság az első állatorvosi interferon injekció, amely a macska-AIDS (FIV), macskaleukémia (leukózis) betegségek leküzdésében, a tünetek enyhítésében segít, és javít az életminőségen.