Termék kosárba került

Adaptil Feromonos Spray kutyáknak 60ml

feromon tartalmú nyugtató spray kutyáknak

Adaptil Spray kutyáknak – Az Adaptil egy olyan termék, amely a kutya ún. "appeasing" feromonjának mesterséges változatát tartalmazza, és ezáltal segít megoldani, illetve megelőzni a kölyök és felnőtt kutyák félelemmel és nyugtalansággal kapcsolatos vagy más stresszhelyzeti problémáit.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Adaptil
  • Cikkszám: CEVA70_117767
  • Kiszerelés: 60ml / Flakon
  • Státusz: Rendelhető
  • Egységár: 166 500 Ft / l
  • Nettó ár: 7 866 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Adaptil Spray kutyáknak – Az Adaptil egy olyan termék, amely a kutya ún. "appeasing" feromonjának mesterséges változatát tartalmazza, és ezáltal segít megoldani, illetve megelőzni a kölyök és felnőtt kutyák félelemmel és nyugtalansággal kapcsolatos vagy más stresszhelyzeti  problémáit.

Mi a feromon?
Az anyakutya természetes módon ún. kutya appeasing feromont, egy illatanyagot bocsát ki a kölykei számára, amelyet az ember nem képes érzékelni. Ez a feromon a biztonság és a megnyugvás erős üzenetét hordozza a kölyök számára egy olyan helyzetben, amikor épp felfedezni indul az őt körölvevő, kihívásokkal teli világot. Az Adaptil ennek a feromonnak a szintetikus másolata. Az Adaptil kölyök- és felnőtt kutyákban klinikailag bizonyítottan csökkenti a streszt, amely egyébként nemkívánatos viselkedésformákhoz vezethet, továbbá segít összpontosítani a tanulás során. Az Adaptil nem nyugtató vagy bódító hatású szer.

Az Adaptil spray megerősítőleg hat, segít a kutyáknak megbirkózni az új élmények és a félelmet keltő helyzetekből adódó stresszel.

Az Adaptil spray hatása 4-5 órán keresztül fennáll. Egy 60 ml-es tartály kb. 400 fújásnyi mennyiséget tartalmaz, amely kb. 50 alkalmazáshoz elég (8 fújás/alkalom).

Az Adaptil spray alkalmazása megfelelő és kényelmes módja a kutyák megnyugtatásának utazáskor vagy amikor állatorvoshoz mennek.
Használatakor egyszerűen fújja a kutya szállítóboxába vagy közvetlenül az autó belsejébe 15 perccel a kutya behelyezése előtt(a befújást követően lehetőleg ne szellőztessen!). A spray alkalmazható még a kutya fekhelyére, játékaira vagy a pórázra fújva is.

Használatával a kutya:
• megbirkozik még akár a félelmetes helyzetekkel is (pl. tűzijáték, mennydörgés),

• képes összpontosítani a tanulás során,

• magabiztosabban viselkedik a szocializáció időszakában,

• megnyukszik a kutyapanzióban.

A Adaptil spray alkalmazása:
A jármű légterébe fújva:
Fújjon kb. 8-10 nyomásnyi mennyiséget az autó, szállítóketrec, kennel légterébe, a várt hatás előtt negyedórával, még mielőtt a kutya megjelenne.

Nyakba köthető sálra permetezve:
Fújjon 4-6 nyomásnyit egy textilkendőre. Várjon kb. negyedórát, majd kösse a kendőt lazán a kutya nyakába. Kitűnően alkalmazható a pórázhoz való szoktatásra, félős kutya sétáltatásakor, vendégségben, állatorvosi vizit során, illetve bármilyen váratlan, és ezért feltehetően stresszel járó helyzetben.

A kutya helyére fújva:
A kutya fekhelyére (takaróra, matracra) fújt DAP Spray segítségével könnyebben szoktatható egyedüllétre a kutya. A felület méretétől függően 4-8 fújásnyit javaslunk, majd ebben az esetben is kb. negyedórát kell várni a kutya közel engedése előtt.

Hasznos tudnivalók:
Az Adaptil Spray nem hagy nyomot és nem színez, ugyanakkor érdemes próbát tenni egy kevésbé szem előtt lévő területen! A kutya jelenlétében ne használja az Adaptil Sprayt, mert a vivőanyagként használt izopropil-alkohol irritálhatja a nyálkahártyáit. Az alkohol rövid idő alatt elpárolog, ekkor már nyugodtan odaengedheti a kezelt felülethez.
Az Adaptil Spray nem alkalmas kellemetlen szagok enyhítésére. Az Adaptil Spray kitűnően kiegészítheti az Adaptil Párologtató hatását.

FIGYELEM:
Hőtől, szikrától, nyílt lángtól, forró felületektől távol tartandó!
 Fokozottan tűzveszélyes folyadék és permet
. Álmosságot vagy szédülést okozhat
, El kell kerülni a permet belégzését, szembe kerülés esetén: perceken keresztül vízzel alaposan ki kell öblíteni
, mert súlyos szemirritációt okozhat
.

GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!
 HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL A CÍMKÉN ÉS A TERMÉKISMERTETŐBEN KÖZÖLT INFORMÁCIÓKAT


A tartalom/tartály elhelyezése hulladékként és ártalmatlanítása: a veszélyes vagy különleges hulladékok gyűjtőpontjain, a helyi előírásoknak megfelelően.

Összetétel:
Kutya appeasing feromon analóg: 2%
- Izopropanol q.s: 60 ml

Kapható kiszerelések: 60ml
 

  • Gyártó: Adaptil
  • Cikkszám: CEVA70_117767
  • Kiszerelés: 60ml / Flakon
  • Státusz: Rendelhető
  • Egységár: 166 500.00 Ft / l
  • Nettó ár: 7 866,14 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Értékelések Írj értékelést!

5.0
2 értékelés
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
50% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
Szabó Tímea
2023.09.26.
Érdemes kipróbálni! Két tacsinknak különböző okok miatt kell. Az egyiknek a vihar közbeni dörgések, ég zengések, a másiknak utazás okozta stressz miatt. Mindkettőnél beválik. Köszönjük!
Ajánlaná ismerősének
Ferenc
2023.03.07.
Ajánlom minden stresszes kutyának. Bevált, kutyám nyakörvére szoktam fújni egy keveset, így a séta alatt is teljesen nyugodt.

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb