Termék kosárba került

Beaphar CatComfort nyugtató feromonos spray macskáknak 30ml

stresszoldó készítmény macskáknak

Beaphar CatComfort nyugtató feromonos spray – Klinikailag bizonyítottan megnyugtatja a macskákat, és komfortos érzetet biztosít a legtöbb stresszhelyzetben is. Ez a praktikus spray tökéletesen használható otthon, szállítóboxokban és autós utazások alkalmával is segíts stresszmentesen tartani a macskánkat.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Beaphar
  • Cikkszám: 17142
  • Kiszerelés: 30ml / Flakon
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 151 567 Ft / l
  • Nettó ár: 3 580 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Beaphar CatComfort nyugtató feromonos spray – Klinikailag bizonyítottan megnyugtatja a macskákat, és komfortos érzetet biztosít a legtöbb stresszhelyzetben is. Ez a praktikus spray tökéletesen használható otthon, szállítóboxokban és autós utazások alkalmával is segíts stresszmentesen tartani a macskánkat.

A Beaphar CatComfort termékekben használt feromonok klinikailag bizonyítottan egyszerű és hatékony megoldást nyújtanak macskája megnyugtatására és a nemkívánt viselkedés csökkentésére.

A CatComfort feromon tartalmú nyugtató hatású spray használható pl. utazás vagy állatorvoshoz való látogatás esetén. A CatComfort termékben alkalmazott feromon stresszes helyzetekben gyakorolt kedvező és a nem kívánt viselkedési formákat megelőző hatása klinikai tesztekkel igazolt. A macskák által érzékelt feromon erősíti a nyugalomérzetet.

A Beaphar CatComfort használatával az állat nyutató üzeneteket kap, úgy érzi, hogy minden rendben van.

Fújja a sprayt az autóba, a szállítóboxba vagy a fekhelyére, hogy csökkenjen a nemkívánt viselkedés (pl. nyugtalanság, általános szorongás) és egyszerűbbé váljon az állatorvosi látogatás vagy egy új élethelyzethez való hozzászokás.

A Beaphar CatComfort nyugtató hatású spray hatása kb. 5 órán át tart.

Összetétel:
F3 macska pofatájéki feromon mesterséges változata 10%, izopropil alkohol ad 30 ml
Egy 30 ml-es palack kb. 214 fújásra elegendő. Kezelésenként kb. 9 fújást alkalmazzon.

Alkalmazási javallat:
Használat előtt egy kevéssé látható helyen ellenőrizze, hogy a spray nem hagy-e nyomot a kezelni kívánt textílián. Használat előtt 15 perccel fújja be az autó belsejét vagy a szállítóboxot. A nemkívánt viselkedés csökkentése érdekében kezeljen minden olyan felületet (pl. fekhely, bútorok), melyekkel a macska kapcsolatba kerülhet. Ne fújja közvetlenül a macskára! Ne alkalmazza a készítményt, ha a macska már a szállítóboxban van. A Beaphar CatComfort™ nem szedálja kedvencét.

Figyelem!
Súlyos szemirritációt okozhat. A folyadék és annak gőze enyhén gyúlékony. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Gyermekektől távol tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. sználat közben ne egyen, ne igyon, ne dohányozzon. A palack szorosan lezárva tartandó. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ, orvoshoz. Ha a szemirritáció tartósan fennáll, kérjen orvosi ellátást.

Kapható kiszerelés: Beaphar CatComfort nyugtató feromonos spray macskáknak 30ml

  • Gyártó: Beaphar
  • Cikkszám: 17142
  • Kiszerelés: 30ml / Flakon
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 151 566.67 Ft / l
  • Nettó ár: 3 580,31 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

5.0
4 értékelés
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
75% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
Kata
2024.04.17.
Nyugis ejszaka Eleg budos a kifujt anyag, de szerencsere eleg hamar elillan a szaga. A cicam, amig erzodik az a szag, teljesen tavol tartja magat onnan, ahol befujtam. Kesobb ahogy a szag elillan, mar nem zavarja, es nyugodtan lefekszik. Az agyra, a lepedore fujok egy-kettot belole, igy nyugodtabb az ejszaka. Amikor hasznalom, atalusszuk az ejszakat, es mar csak kora reggel hisztizik, de akkor mar a reggeli miatt 😁 Most az elektromos parologtato valtozatat is beszerzem, azert az praktikusabb lesz, ez pedig marad a hordozo befujasara.
Ajánlaná ismerősének
Éva
2024.03.19.
Ajánlom a terméket minden stresszes cicáknak. Nem csalódtam, az én cicám nagyon öntörvényű, nem igazán szereti a simogatást. Sajnos húgyúti fertőzése lett, orvoshoz jártam vele. A termékkel befújtam a hordozót, nyugodt maradt. Hazajövet sem bújt rögtön el, mint máskor. Hagyta magát simogatni. Máskor napokig felém se jött, mindig elszaladt előlem. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagy segítség minden stresszes házi kedvencnek!
Ajánlaná ismerősének
Ildi
2024.01.29.
Stresszoldó szer cicáknak Stresszes cicák a hordozóban megnyugszanak tőle. Az enyém meg sem szólal. Hatása hosszú ideig kitart.
Ajánlaná ismerősének
Nagy Éva
Igazolt vásárlás 2023.07.02.
Valóban nyugtatja a cicát! Utazáskor fél a cicám, úgy vettem észre használ ez a spray. Jobban bírja a cica az utat, csak ha megáll a kocsi, akkor kezd el nyávogni már, mert ki akar szállni a szállítóból.

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb