Termék kosárba került

N&D Grain Free Quinoa Skin and Coat Szarvas Mini 800g

bőrt és szőrzetet támogató gabonamentes táp

Natural & Delicious Grain Free Quinoa Skin and Coat Adult Mini Szarvas – Teljes értékű, bőrt és az egészséges szőrzetet támogató, friss szarvashúsból készített, gabonamentes, aprószemű kutyatáp - quinoával, kókuszal és kurkumával dúsítva - kistestű felnőtt kutyák részére.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: N&D
  • Cikkszám: PND0080083
  • Kiszerelés: 800g / Zacskó
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 5 113 Ft / kg
  • Nettó ár: 3 220 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Nagyobb Kiszerelésben olcsóbb!

Leírás

Natural & Delicious Grain Free Quinoa Skin and Coat Adult Mini Szarvas – Teljes értékű, bőrt és az egészséges szőrzetet támogató, friss szarvashúsból készített, gabonamentes, aprószemű kutyatáp - quinoával, kókuszal és kurkumával dúsítva - kistestű felnőtt kutyák részére.

A „Natural & Delicious” egy olasz termékcsalád, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy a macskák és kutyák természetes anyagcseréjét és ízlését vették figyelembe.

A „Natural & Delicious” Quinoa termékcsaládja egy páratlan receptúra, mely az inkák aranyának is nevezett Quinoa gyümölcs felhasználásával készül, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy a macskák és kutyák természetes anyagcseréjét és ízlését vették figyelembe.


A Quinoa - amellett, hogy nagyon jóízű - rendkívül tápláló, számos betegség megelőzésében és gyógyításában vállal szerepet. Rendszertanilag nem gabona, hanem a Chenopodium növénycsalád gyümölcse – gluténmentes, nagyon könnyen emészthető, magas a fehérje tartalma, tartalmazza mind a 9 esszenciális aminosavat. Ezen kívül gazdag káliumban, mangánban, kalciumban, magnéziumban, vasban, rézben és foszforban, valamint nagyobb mennyiségű B-, C- és E-vitamint tartalmaz.

Farmina gyártói nyilatkozat:
• Előfordulhat, hogy eledeleink külső megjelenése kicsit eltérő gyártásonként, mivel termékeinkhez kizárólag természetes alapanyagokat használunk, amik színe olykor változhat, és ez a tápszemek színében is megmutatkozik.
Ugyanazon állatfajok húsának színe eltérő lehet, sötétebb vagy világosabb, ez pedig a tápszemcsék színében is meglátszik.
A Farmina nem használ mesterséges színezéket a különböző tételek egységesítéséhez.
Ezért az eltérő színárnyalatok előfordulása a tápszemekben normális, és nem befolyásolja az eledel minőségét, illetve tápértékét.
• A táplálék megfelelő feldarabolódásának biztosítása érdekében minden szemcsének van egy mérettartománya.
Bár ritkán fordul elő, néha minimális eltérések előfordulhatnak ugyanazon a zacskón belül.
Amíg a tápszemek az ellenőrzési tartományon belül vannak, addig minden normális és úgy van, ahogyan lennie kell.

Összetevők:
szarvashús (20%), dehidratált szarvasfehérje (20%), borsó keményítő, halolaj (heringből), quinoamag extrahált (8%), lenmag, szárított kókusz (2.5%), kurkuma (2.5%), inulin, frukto-oligoszacharidok, élesztő kivonat (manno-oligoszacharidok forrása), kalcium-karbonát, dikalcium foszfát, útifűmaghéj, kálium-klorid, nátrium-klorid, szárított sörélesztő, aloe vera kivonat, glükozamin, kondroitin-szulfát. Fehérje forrás: szarvashús dehidratált bélfehérje. Szénhidrát forrás: borsó keményítő, quinoamag extrahált.

Beltartalmi értékek:
nyersfehérje 23.00%; nyerszsír 12.00%; nyersrost 2.80%; nedvesség 9.00%; nyershamu 7.90%; kalcium 1.10%; foszfor 0.90%; Omega-3 zsírsavak 0.40%; Omega-6 zsírsavak 2.20%; DHA 0.20%; EPA 0.10%; glükozamin 1200mg/kg; kondroitin-szulfát 900mg/kg.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin 15000NE; D3-vitamin 1500NE; E-vitamin 600mg; C-vitamin 150mg; niacin 37.5mg; Kalcium-D-pantotenát 15mg; B2-vitamin 7.5mg; B6-vitamin 6mg; B1-vitamin 4.5mg; Biotin 0.38mg; Folsav 0.45mg; B12-vitamin 0.1mg; Kolin-klorid 2500mg; Béta-karotin 1.5mg; Cink (metionin-hidroxi-analóg cinkkelátja): 163.8mg; Mangan (metionin-hidroxi-analóg mangánkelátja): 64.6mg; Vas (glicin-hidrát vas (II)-kelátja): 58.3mg; Réz (metionin-hidroxi-analóg rézkelátja): 15.8mg; Szelén (szeléntartalmú inaktivált élesztő): 0.00088mg; DL-metionin ipari tisztaságú 4000mg; Taurin 1000mg; L-karnitin 300mg.
Érzékszervi tulajdonságokat javító adalékanyagok: zöldtea kivonat 100mg; rozmaring kivonat.
Antioxidánsok: növényi olajokból származó tokoferol kivonatok.

Energia érték:
EM Kcal/Kg 3665 - Mj/Kg 15,33

Kapható kiszerelések: Natural & Delicious Grain Free Quinoa Skin and Coat Adult Mini Szarvas 800g

  • Gyártó: N&D
  • Cikkszám: PND0080083
  • Kiszerelés: 800g / Zacskó
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 5 112.50 Ft / kg
  • Nettó ár: 3 220,47 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

5.0
3 értékelés
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
100% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
Mónika
2024.03.27.
Csak pozitív véleményt tudok mondani. Csivavás csoportokban olvastam az N&D tápokról. Legtöbben ezt adják a kedvencüknek. Meggyőzött a mások által pozitív leírás, ezért mi is váltottunk. Jó ízűen eszik a kutyám, a széklete normalizálódott a korábbi hasmenés teljesen megszünt. Eddig 2 ízt próbáltunk, de kifogjuk a többit is próbálni majd.
Ajánlaná ismerősének
Mariann
2023.12.11.
Szuper minőségű, csirkezsír mentes táp Nagyon nehéz olyan tápot találni, amiben nincs csirkezsír és jó minőségű. Amióta rátaláltunk erre a tápra, a mopszom csak ezt eszi. Megszűnt az allergiája, nem vakarózik és nem is hízik el tőle. Kár, hogy nagyobb kiszerelésben nem kapható ez az apró szemű változat. Így sajnos nem gazdaságis és mindig lesem, jol tudom akciósan megszerezni.
Ajánlaná ismerősének
B. Maya
2023.11.23.
Elégedett vagyok Csirkementes tápot kerestem amiben csirkezsír sincs ill. alacsony fehérje tartalmú legyen. Nehéz jó minőségű tápot találni úgy, hogy ezek megfeleljenek s elsősorban a kutyám is szeresse, neki bevált ☺viszont nagy kár, hogy nincs vagyis van nagyobb kiszerelésbe, de az jóval nagyobb szemű így a kistestű kutyám nem tudja elrágni hiába próbálta, pedig árban azért gazdaságosabb lenne, talán egyszer gyártásba kerül.
Ajánlaná ismerősének

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb