Termék kosárba került

Protector Outdoor ultrahangos hordozható bel és kültéri szúnyogriasztó

cserélhető elemes szúnyogriasztó készülék

Protektor Outdoor ultrahangos hordozható bel és kültéri szúnyogriasztó készülék – Kiváló hatásfokkal működő ultrahangos hordozható szúnyogriasztó készülék, mely ideális megoldást kínál szúnyogok távoltartására otthonában, zárt térben, valamint kirándulások és kertipartik alkalmával kültéren. Környezetbarát módon és ellenjavallatok nélkül mindenkinek ajánlott.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Protector
  • Cikkszám: 520560
  • Kiszerelés: 1 Darab
  • Státusz: Raktáron, utolsó darabok
  • Egységár: 8 998 Ft / db
  • Nettó ár: 7 085 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Protektor Outdoor ultrahangos hordozható bel és kültéri szúnyogriasztó készülék – Kiváló hatásfokkal működő ultrahangos hordozható szúnyogriasztó készülék, mely ideális megoldást kínál szúnyogok távoltartására otthonában, zárt térben, valamint kirándulások és kertipartik alkalmával kültéren.

Környezetbarát módon és ellenjavallatok nélkül mindenkinek ajánlott:
A Protektor Outdoor szúnyogriasztó vegyszer- és illatanyagmentes. Emberre és állatra ártalmatlan. Használhatja bármilyen korú személy, sport és egyéb szabadtéri tevékenységhez. Ideális otthonra vagy nyaraláshoz. Hordható a ruházatra csíptetve. Hordozható, tartós, környezetbarát és vegyszermentes

A Protektor Outdoor a legújabb, olasz fejlesztés és tervezés elektronikus eszköz,
amely a szúnyogot távol tartja és elriasztja a készülék közelében tartózkodó embertől.
Kicsi és elegáns megjelenése korszerű technológiai szerkezetet rejt magában, amely a
változó frekvenciájú hang kibocsátásának köszönhetően hatásos a szúnyogok elleni
küzdelemben.
A készülék kül- (nem vízálló!) és beltéri használata során folyamatosan irritálja –nagy frekvenciájú, a hím szúnyog zümmögését utánzó hang kibocsátásával zavarja a csípésekért felelős nőstény szűnyogokat, aminek következtében azok távol maradnak az eszközt használó személytől illetve elhagyják azt a területet ahol az ultrahang hallható.
A változó frekvenciájú hangnak köszönhetően többféle szúnyoggal szemben is hatékonyan véd.

Használati utasítás:
A Protektor Outdoor készüléket egy szabványos CR2032-es ajándék elemmel szállítjuk, mely annak kicsomagolásáig nem üzemel. Az elem alatt lévő pirossal színezett fület kihúzva az elem érintkezik a készülék elektronikájával és így megkezdhető annak használata. A hátoldalán lévő ruhára vagy övre csíptető fül vége alatt található nyomógomb segítségével bekapcsolhatjuk a készüléket illetve beállíthatjuk a 4 fokozatú hangjelzés erősségét.

Amennyiben a használat során az elem lemerül, úgy a készüléket két oldalról finoman szétpattintva az elemcsere házilag is könnyedén elvégezhető.
Figyelem! A termékkel csomagolt elem ajándék, amennyiben az –akár már a kiszállításkor–  nem üzemel annak cseréjét a felhasználónak kell végeznie.

Az alacsonyabb fokozatokat beltéren illetve csendes helyeken, a magasabbakat kültéren
illetve nagyobb háttérzaj esetén javasoljuk beállítani. A kiválasztott hangerősséget a készülék elején felvillanó kék LED fény felvillanásának száma jelzi.

Egész évben használható, különösképpen a májustól októberig tartó szezonban.

Figyelmem: A kibocsátott hanghullámokat ne fojtsa el azzal, hogy a készüléket zsebben vagy táskában hordja, így a készülék hatástalan. Kerülje a készülék nedvességgel vagy vízzel való érintkezését. A készülék nem cseppálló ill vízálló! Csak az esetleges elemcsere idejére nyissa fel, majd pontosan és jól zárja le a készüléket.
Használat után minden esetben kapcsolja ki a készüléket!

Kapható méretek: Protektor Outdoor ultrahangos hordozható szúnyogriasztó készülék 7,5x4x1,5cm(hosszxszélességxvastagság)

  • Gyártó: Protector
  • Cikkszám: 520560
  • Kiszerelés: 1 Darab
  • Státusz: Raktáron, utolsó darabok
  • Egységár: 8 998.00 Ft / db
  • Nettó ár: 7 085,04 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

Ezt a terméket még nem értékelték, legyél te az első!

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb