Termék kosárba került

Kerti tó világítás KEDVEZŐ áron | Petnet.hu


Kerti tó világítás – avagy elegancia a kertben

Amint az ember megépíti kerti tavát, elkezdi szépítgetni. Ez az a folyamat, aminek soha nincs vége. Mindig van valami újdonság, egy még szebb hal, valamilyen dísznövény, egyéb dekoráció. A rendezett és kellően karbantartott, rendszeresen takarított kerti tó igazi éke lehet otthonunknak és kertünknek.

Hát még milyen csodás látványt tud nyújtani, ha mindezt az általunk épített szépséget megvilágítjuk!  Nappal is mesés látványt nyújthat a szépen rendezett tó látványa, a kerti tó világítás esti fényben is csodálatos élmény, ahogy a lemenő nap fénye megcsillan a vizén. De gondoljon arra, hogy mekkora élmény lehet este, sötétben, a kertben ülve lesni, figyelni  a vízben úszkáló halakat, teknősöket, rákokat, vagy békákat.

A tóvilágítás kiemeli a növények csodálatos színét, a nappali fénytől eltérően világítja meg a halak pikkelyét. Ha még vízesést, vagy szökőkutat is tervezett a tóba, ezek eltérő fénnyel történő megvilágítása meseszerű, vagy éppen romantikus látványt nyújthat.

Hol legyen a tóvilágítás?

A tóvilágítás elhelyezésének csak a képzelet szabhat határt. A tó partjára akár a bokrok, sövények alól érkező, célzott vagy akár sejtelmes fényt árasztó fénytestek is helyezhetők. De magába a tóba is helyezhető tó világítás, ezt víz alatti lámpatestek elhelyezésével kell megoldani. Ez utóbbi termékek szerelésével szakembert kell megbízni, ugyanis erre a célra speciális kivitelű termékek kaphatók.

Helyezhető tóvilágítás a szökőkutakba, vízesésekbe is. Ezek megvilágítása kertünkbe varázsolhatja Európa legszebb városainak csodás szökőkút-csodáit, a megfelelő szökőkút tóvilágítás segít felidézni nyaralásaink emlékét.

 
Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb