Kutyaovi, kennel

Összesen 13 db termék 2 oldalon

Ferplast Dog Cage Pen Training kiegészítő elemek 2x80x62cm

könnyen felállítható fémrácsos kutyaovi

Ferplast Cage Pen Dog Training Kutyaovi kiegészítő elemek – Lakásban vagy kertben, könnyen összeálítható négyoldalas Ferplast Cage Pen Dog Training Kutyaovi kiegészítő elemei. A termékkel a 4 oldalas kutyaovi könnyedén kibővíthető, így a Cage Pen Dog Training Kutyaovi alapterülete megduplázható.

1.00 Darab Ferplast

Raktáron
11 016 Ft
8 262 Ft
KUTYA KUTYAFELSZERELÉS Kutyaovi Dog Cage Pen Training kiegészítő elemek 2x80x62cm Ferplast
-25% Ferplast Dog Cage Pen Training kiegészítő elemek 2x80x62cm

Ferplast Dog Cage Pen Training kiegészítő elemek 2x80x62cm

könnyen felállítható fémrácsos kutyaovi

Kiszerelés: 1.00 Darab
Gyártó: Ferplast
8 262 Ft 11 016 Ft

Hova tegyem?

Kiskutya kerül a házhoz – nagy az öröm. Ideálisan a gazdi elkezdi nevelgetni, szocializálni. Előbb-utóbb szobatiszta lesz, és nagyjából tudja a szabályokat is. Ám eljön a nap, amikor a közösen töltött, boldog napok után a család tagjai visszatérnek a munkába, a gyerekek az iskolába. A kölyök egyedül marad, hiszen nincs kutyaovi, ahová napközben beadhatná!

Romboló szőrcsomó

Valljuk be őszintén, nem egy leányálom arra hazaérkezni akár a munkahelyről, akár egy bevásárlásról, hogy az eb lebontotta a lakást. Hiába szobatiszta, bosszúból, hogy egyedül hagyták és unatkozik, szép, nagy tócsákat és kaki-aknákat helyezett el, és persze a gazdasszony legdrágább Prada cipőjét szemelte ki fogai élesítésére. A nyitva hagyott vécé ajtó arra sarkallta, hogy a lakást beborítsa a legurigázott papírral, a szemetes pedig kiborítva hever a konyhában. Még jó, ha a hűtő és a kamra ajtaját nem tudja kinyitni, és nem az elektromos vezetékeken élesíti tűfogait.

Mindez persze bosszantó, de nem kevésbé veszélyes is a kiskutya számára. Márpedig az ő élete és egészsége is fontos a saját idegrendszerünk épségének védelme mellett. Azonban a legtöbb gazdi ódzkodik attól, hogy a kis csintalant bezárja.  Már a szó, hogy „bezárás” is kellemetlen érzetet vált ki belőlünk, azonnal a börtönre asszociálunk. Pedig létezik egy megoldás, ami jó a kutyának és megnyugtató a gazdának, ez pedig a kutyaovi. No nem az, ahová reggel beadja, délután meg érte megy. A kutyaovi valami egészen más, ráadásul egyszerűen nagyszerű megoldás!

Biztonságban, oviban

Pontosan a harmonikus együttélés elősegítésére találták ki a kutyaovit, ami nem keverendő össze a kutyaiskolák szabadidős programjával, a játékosan oktató ovival. Ez a kutyaovi nem más, mint egy kutyáknak való járóka. Ugye, a gyermeke is boldogan eljátszott a járókában, amíg főzött vagy vasalt? Biztonságban tudta, és a lurkó még jól is érezte magát.

Nos, a kiskutya is szereti a kutyaovit. Persze hozzá kell szoktatni, hogy nem garázdálkodhat mindig és mindenhol a lakásban, lehetőleg már attól a perctől kezdve, hogy a családba kerül.  Éppen ezért egyre több tenyésztő ajánlja, hogy a kutyaovi is kerüljön fel a leendő gazdi bevásárló listájára, még a kölyök hazaszállítása előtt. Jó eséllyel már a tenyésztőnél hozzászokott a saját kutyabirodalomhoz, ám ha nem, rövid ideig tartó, határozott neveléssel az apró eb megtanulja, hogy a kutyaovi az ő háza, az ő vára, az ő biztonságos kuckója. Egy klassz hely, ahol van pihepuha ágy, vizestálka, kutyapelenka (ha még szükséges) és sok játék. Olyan hely, ahová akár magától is elvonulhat pihenni, ha arra van szüksége. És olyan hely, ahova megtanulja, hogy a gazdi utasítására be kell mennie, de ott csak jó dolog történhet vele. Alhat, játszhat, és még jutalomfalatot is kap. A gazdi nyugodtan mehet dolgozni, vásárolni, ügyet intézni, és nem kell aggódnia, hogy a tapétát leszaggatva, a szemetest kiborogatva, a cipőket szétrágva találja egy összepiszkolt házban. Nem kell aggódnia, hogy kedvence mérgező anyagot eszik, a szemetesből kikapott csont megakad a torkán, vagy éppen áramütést kap egy szétrágott vezetéktől. A kutyaovi nem csak kellemes kuckó, de biztonságos, védő hely is az eb számára.

Mennyi az annyi?

Ráadásul a webáruházban a kutyaovi árak is a földön járnak. Ha összeszámolja, milyen károkat tud okozni a kis kajla eb, akárcsak a cipők szétrágásával, a tapéta megtépázásával, máris láthatja, mennyi haszonnal jár egy kutyaovi beszerzése. És akkor még nem is beszéltünk a pénzben nem mérhető idegeskedésről, hogy nem rágja-e meg a vezetéket, a növényeket, no és persze arról az érzésről, amikor hazaérve tócsákba és lerakott, büdi csomagokba lépkedünk.

Tehát a kutyaovi nem börtön, hanem igenis klassz hely, és nem utolsó sorban a kiskutya szocializációjának elengedhetetlen kelléke, biztonságának záloga, a család nyugalmának őrzője.