Kutyaparfüm

Összesen 1 db termék 1 oldalon

Héry Parfüm Rózsa Aldehid illatú 50ml

Különlegesen finom parfüm kutyáknak

Héry Parfüm Rose-Aldéhide - Rózsa-Aldehid illatanyagú különleges kutyaparfüm kölyökkutyáknak és felnőtt kutyáknak egyaránt

50.00ml / Flakon Héry

Érdeklődjön!
3 721 Ft
KUTYA KUTYAKOZMETIKA Kutya Parfüm Parfüm Rózsa Aldehid illatú 50ml Héry

Kutyaszag, szagos kutya

Azok a kutyák, amelyek egyébként imádnak pancsolni, úszni, és minden létező pocsolyába beugranak, még ők is utálják a fürdetést. Persze vannak olyan fajták, amelyek kifejezetten kényesen ügyelnek a kozmetikázottságukra, de a legtöbbjük csak azért viseli, mert kölyökkortól hozzászoktatták a fürdetés procedúrájához. Persze a békés egymás mellett élés miatt el kell viselniük, hogy a gazdi megfürdesse őket, sőt, az sem baj, ha ezt meg is szokják. Ám mindig akad áthidaló megoldás, hiszen minden egyes séta után képtelenség kutyát fürdetni, még a száraz samponnal sem éppen jól tolerált macera ez. Ilyenkor kerül elő a kutyaparfüm.

Az ember számára teljesen érthetetlen módon a kutyákat a legkevésbé sem zavarja a büdös „ázott kutya” szag, sőt. Pedig hát az orruk igencsak érzékeny, sokkal érzékenyebb a szaglásuk, mint a miénk.  Valamilyen rejtélyes oknál fogva őket egyáltalán nem irritálja ázott, büdös bundaszaguk. Hogy miért? Mert a kutyák az egymás közti kommunikációhoz a feromonokat is intenzíven használják.

A bűzűző kutyaparfüm

Az átható, kellemetlen kutyaszag ellen egyetlen igazán hatékony megoldás létezik, mégpedig a kutya sampon. Nem elég a slag, a vödör, vagy az úsztatás a tóban, sőt, ezek általában csak fokozzák a kutyaszagot. A kirándulások során a kalandozások, hempergések, ismeretlen helyek felkutatása kellemes izgalom az eb számára, ám gyakorta mindenféle növények, kosz és szemét bundába tapadásával jár. A szabad levegőn is jól érezhető ilyenkor a jellegzetes eb-szag. Ha pedig mindezt még zárt térben kell elviselni, az már eléggé orrfacsaró. Ilyenkor nem árt, ha van a táskában a vizes tál mellett egy flakon kutya parfüm, így a hazaúton, az autóban nem kell folyamatosan az ablakon kilógni, de a tömegközlekedési eszközök utazóközönsége se veszi menekülőre. Így egész viselhető lesz a helyezet a következő fürdetésig.

De igen hatékony lehet a kutyaparfüm akkor is, ha olyan vendégeink érkeznek, akik kényesek minden szagra, így a kutya természetes, minket nem is zavaró szagára. Mivel ezek a termékek állatorvosi felügyelet mellett készülnek, nem irritálják a kutya bőrét, akár napi rendszerességgel is használhatók. Ráadásul a jó kutyaparfüm illata tartós, így a kényes orrú vendégek egész este legfeljebb a rózsa vagy más virág kellemes illatát szimatolhatják, amikor az eb ellibben mellettük.

Amikor tombolnak a hormonok

Tüzelési, párzási időszakban a kan, de különösen a szuka kutya erős feromonokat bocsát ki. Bizony, még a kevésbé érzékeny orrú ember is megérzi ezt a jellegzetes szagot. Ha szeretné elkerülni, hogy otthona állandóan a tüzelés jellegzetes szagában ússzon, használja ki nyugodt szívvel a kutyaparfüm adta előnyöket, persze vigyázva, nehogy az ilyenkor igen érzékeny testrészre kerüljön.