Táplálékkiegészítők hüllőknek, teknősöknek

Összesen 6 db termék 1 oldalon

Repashy Superfoods Crested Gecko MRP Classic 84g

Teljesértékű eledel Rachodactylus fajoknak

Repashy Superfoods Crested Gecko MRP Classic – Speciális vitaminozott, magas tápértékű eledel, mely elsősorban az Újkaledóniai Vitorlásgekkók (Rachodactylus Ciliatus) különleges igényeinek megfelelően lett kifejlesztve. Minden Rachodactylus-t (Rachodactylus Ciliatus-t és más Rachodactylus fajokat) tartónak kifejezetten ajánlott!

84g / Flakon Repashy

Érdeklődjön!
4 694 Ft
3 990 Ft
TERRARISZTIKA ELEDEL, TÁP Táplálékkiegészítők Superfoods Crested Gecko MRP Classic 84g Repashy

Repashy Superfoods Crested Gecko MRP Mango 84g

Teljesértékű eledel Rachodactylus fajoknak

Repashy Superfoods Crested Gecko MRP Mango Superblend – Speciális vitaminozott, magas tápértékű eledel, kiemelkedően magas mangó gyümölcstartalommal, mely az összes gyümölcsevő gekkó nemzetségnek, mint például Rhacodactylus, Phelsuma és Gekko ajánlott. Nagyszerű kiegészítő más fajoknak is, mint anolisoknak, vagy szkinkféléknek. A Rachodactylus-t (Rachodactylus Ciliatus-t és más Rachodactylus fajokat) tartónak kifejezetten ajánlott!

84g / Flakon Repashy

Érdeklődjön!
4 694 Ft
3 990 Ft
TERRARISZTIKA ELEDEL, TÁP Táplálékkiegészítők Superfoods Crested Gecko MRP Mango 84g Repashy

Repashy Superfoods Grubs N Fruit 84g

Teljesértékű eledel Rachodactylus fajoknak

Repashy Superfoods Grubs N Fruit – Speciális vitaminozott, magas tápértékű eledel, kiemelkedően magas rovar tartalommal (30% tenyésztett fekete katonalégy lárva) és 50% gyümölcstartalommal, elsősorban Rhacodactylus Auriculatus-oknak vagy más Rhacodactylus fajoknak, de más gyümölcsevő gekkó nemzettségnek is ajánlott (Phelsuma, Gekko). Nagyszerű kiegészítő más fajoknak is, mint anolisoknak, vagy szkinkféléknek. A Rachodactylus-t (Rachodactylus Auriculatus, Rachodactylus Ciliatus-t és más Rachodactylus fajokat) tartónak kifejezetten ajánlott!

84g / Flakon Repashy

Érdeklődjön!
4 694 Ft
3 990 Ft
TERRARISZTIKA ELEDEL, TÁP Táplálékkiegészítők Superfoods Grubs N Fruit 84g Repashy

Repashy Superfoods Grassland Grazer 84g

Teljesértékű eledel szárazföldi teknősöknek

Repashy Superfoods Grassland Grazer – Különleges növényekből (Gyermekláncfű, Fügekaktusz, Hibiszkuszvirág, tengeri algák és moszatok) készített, speciálisan vitaminozott, magas tápértékű eledel, alacsony fehérje és magas rosttartalommal kifejezetten a fű, virág és egyéb zöldeleséget fogyasztó szárazföldi teknősöknek, de nagyszerű kiegészítő más növényevő fajoknak (pl.: Uromastyx) is.

84g / Flakon Repashy

Érdeklődjön!
4 341 Ft
3 690 Ft
TERRARISZTIKA ELEDEL, TÁP Táplálékkiegészítők Superfoods Grassland Grazer 84g Repashy

Repashy Superfoods Bug Burger 84g

Tápérték növelő készítmény eleségállatoknak

Repashy Superfoods Bug Burger – Teljes értékű táplálék eleségállatok(tücskök, csótányok, és más rovarok) részére. Ez a magas tápértékű és magas víztartalmű gél(eleség és víz egyben), tökéletes a kiváló minőségű kontrolláltan vegyszermentes eleségállat neveléséhez, tenyésztéséhez vagy hosszabb idejű tartáshoz. Használjon Repashy Bug Burger-t a legjobb minőségű eleségállat neveléséhez.

84g / Flakon Repashy

Érdeklődjön!
3 282 Ft
2 790 Ft
TERRARISZTIKA ELEDEL, TÁP Táplálékkiegészítők Superfoods Bug Burger 84g Repashy

Repashy Superfoods SuperLoad 84g

Tápérték növelő készítmény eleségállatoknak

Repashy Superfoods SuperLoad – Szuper koncentrált tápérték növelő formula eleségállatok(tücskök, csótányok, és más rovarok) részére. Ez a magas tápértékű és magas víztartalmű gél(eleség és víz egyben), tökéletes a kiváló minőségű kontrolláltan vegyszermentes eleségállat hirtelen tápérték növeléséhez. A termék extrém magas kálcium, vitamin és ásványi anyag tartalma miatt az eleségállatokkal való hosszabb távú etetése az eleségállatok pusztulásához vezethet! Amennyiben az állatot csak kis mennyiségben lehet eleségállattal etetni (pl. lábadozás során, vagy párzás, tojásrakás idején) használjon Repashy SuperLoad-ot, így elérve a megfelelő táplálást.

84g / Doboz Repashy

Érdeklődjön!
3 518 Ft
2 990 Ft
TERRARISZTIKA ELEDEL, TÁP Táplálékkiegészítők Superfoods SuperLoad 84g Repashy