Hills - 246 termék

Összesen 246 db termék 21 oldalon

Hills PD Canine L/d Hepatic Health 2kg

máj- és emésztőszervi problémákra

Hills Prescription Diet Canine L/d Hepatic Health - Kutyatáp amelyet kifejezetten a májfunkciót csökkentő májbetegségben szenvedő kutyák számára fejlesztették ki.

Kiszerelés: 2kg / Zacskó
Gyártó: Hills
Egységár: 2877 Ft / kg

Raktáron
6 768 Ft
5 753 Ft

Hills PD Feline s/d Urinary Dissolution 156g

nedvestáp húgyuti megbetegedésre

Hills Prescription Diet Feline s/d Urinary Dissolution - Nedvestáp macskaeledel amely hatékonyan segíti az egészséges húgyutak megőrzését, és segít feloldani a struvit húgyköveket.

Kiszerelés: 156g / Konzerv
Gyártó: Hills
Egységár: 3372 Ft / kg

Raktáron
619 Ft
526 Ft

Hills PD Canine k/d Renal Health 5kg

száraztáp vesebeteg kutyáknak

Hills Prescription Diet k/d Canine Renal Health - Állatorvosok által kifejlesztett táp vesebetegségben szenvedő kutyák számára.

Kiszerelés: 5kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 2466 Ft / kg

Raktáron
15 413 Ft
12 330 Ft

Hills PD Canine c/d Multicare Urinary Care 5kg

diétás táp struvit-húgykövességre

Hills Prescription Diet Canine c/d Multicare Urinary Care – A struvit-húgykövek nagy fájdalmat okozhatnak és folyamatosan kiújulhatnak. A Prescription Diet Canine c/d segít csökkenteni a struvit-húgykövek kialakulásának és kiújulásának kockázatát.

Kiszerelés: 5kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 2172 Ft / kg

Rendelhető
12 064 Ft
10 858 Ft

Hills PD Feline Metabolic + Urinary Stress 1,5kg

száraztáp túlsúlyos macskáknak

Hills Prescription Diet Feline Metabolic Advanced Weight Solution – Kifejezetten a túlsúllyal és a húgyutak megbetegedéseivel küzdő, elhízott macskáknak fejlesztették ki, súlycsökkentése, a struvit-kövek feloldására és megelőzésére

Kiszerelés: 1.5kg / Zacskó
Gyártó: Hills
Egységár: 4653 Ft / kg

Raktáron
8 212 Ft
6 980 Ft

Hills PD Feline w/d Low Fat Diabetes 1,5kg

száraztáp cukorbeteg macskáknak

Hills Prescription Diet Feline w/d Low fat Diabetes - Száraztáp macskák számára az alábbi megbetegedés esetére: Diabetes, Colitis, és zsír-anyagcsere zavar esetén

Kiszerelés: 1500g / Zacskó
Gyártó: Hills
Egységár: 3111 Ft / kg

Raktáron
5 490 Ft
4 666 Ft

Hills PD Feline c/d Multicare Urinary Chicken 1,5kg

száraztáp húgyutak védelmére

Hills Prescription Diet Feline c/d Multicare Urinary Tract Health - Száraz macskaeledel amely hatékonyan segíti az egészséges húgyutak megőrzését, és csökkenti a húgykövek kiújulásának esélyét. Előnyök: • Alacsony sótartalom az egészséges vesék megőrzéséért. • Magas antioxidáns tartalommal semlegesíti a szabadgyököket. Összetevők: Csirkehús(minimum 35%): Kukoricadara, csirke- és pulykaliszt, kukoricaglutén liszt, állati zsiradék, emésztési kivonat, lenmag, kálium-klorid, halolaj, só, kalcium-karbonát, kálium-citrát, taurin, DL-metionin, kalcium-szulfát, L-triptofán, vitaminok és nyomelemek. Az Európai Unióban engedélyezett antioxidánst tartalmaz. Állatgyógyászati diétás tápot csak az állatorvossal történt előzetes egyeztetés után adjon kedvencének! Állatgyógyászati diétás táp etetése esetén rendszeresen keressék fel az állatorvost kontrollvizsgálat céljából! A diétás tápot kizárólag a kezelőorvos által meghatározott ideig etesse. A kiválasztott diétás táp megrendelésével ön igazolja, hogy a fentieket elolvasta és megértette. Kapható kiszerelések: 400g, 1,5kg, 5kg, 10kg

Kiszerelés: 1.5kg / Zacskó
Gyártó: Hills
Egységár: 3050 Ft / kg

Raktáron
5 382 Ft
4 575 Ft

Hills PD Canine L/d Hepatic Health 12kg

máj- és emésztőszervi problémákra

Hills Prescription Diet Canine L/d Hepatic Health - Kutyatáp amelyet kifejezetten a májfunkciót csökkentő májbetegségben szenvedő kutyák számára fejlesztették ki.

Kiszerelés: 12kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 1943 Ft / kg

Raktáron
29 138 Ft
23 311 Ft

Hills PD Canine u/d Non Struvit Urinary Tract 5kg

száraztáp oxalat hugykövességre

Hills Prescription Diet Canine u/d Non Struvit Urinary Tract - Száraztáp amely a kutyák nem struvit típusú húgyhólyagköveinek kezelésére alkalmas.

Kiszerelés: 5kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 2466 Ft / kg

Raktáron
15 413 Ft
12 330 Ft

Hills PD Canine Metabolic Weight Loss 12kg

száraztáp túlsúlyos kutyáknak

Hills PD Canine Metabolic Weight Loss - A Prescription Diet Canine Metabolic kifejezetten a túlsúllyal küzdő kutyák számára fejlesztették ki.

Kiszerelés: 12kg / Zsák
Gyártó: Hills
Egységár: 2343 Ft / kg

Rendelhető
35 139 Ft
28 111 Ft

Hills PD Feline m/d Weight Loss Diabetic 156g

száraztáp cukorbeteg macskáknak

Hills Prescription Diet Feline m/d Weight Loss Diabetic - Nedvestáp a túlsúlyos vagy cukorbetegségben szenvedő macskák számára.

Kiszerelés: 156g / Konzerv
Gyártó: Hills
Egységár: 3410 Ft / kg

Raktáron
625 Ft
532 Ft

Hills PD Feline c/d Urinary Stress Reduced Calorie 1,5kg

száraztáp húgyutak védelmére

Hills Prescription Diet Feline c/d Multicare Urinary Tract Health Reduced Calorie - Száraz macskaeledel amely hatékonyan segíti az egészséges húgyutak megőrzését, és csökkenti a húgykövek kiújulásának esélyét, túlsúlyos és elhízott kedvencénél is Előnyök: • Alacsony sótartalom az egészséges vesék megőrzéséért. • Magas antioxidáns tartalommal semlegesíti a szabadgyököket. Összetevők: Csirkehús(minimum 35%): Kukoricadara, csirke- és pulykaliszt, kukoricaglutén liszt, állati zsiradék, emésztési kivonat, lenmag, kálium-klorid, halolaj, só, kalcium-karbonát, kálium-citrát, taurin, DL-metionin, kalcium-szulfát, L-triptofán, vitaminok és nyomelemek. Az Európai Unióban engedélyezett antioxidánst tartalmaz. Állatgyógyászati diétás tápot csak az állatorvossal történt előzetes egyeztetés után adjon kedvencének! Állatgyógyászati diétás táp etetése esetén rendszeresen keressék fel az állatorvost kontrollvizsgálat céljából! A diétás tápot kizárólag a kezelőorvos által meghatározott ideig etesse. A kiválasztott diétás táp megrendelésével ön igazolja, hogy a fentieket elolvasta és megértette. Kapható kiszerelések: 250g, 1,5 kg, 8kg

Kiszerelés: 1500g / Zacskó
Gyártó: Hills
Egységár: 3101 Ft / kg

Rendelhető
5 473 Ft
4 652 Ft

A Hill's-et 1939-ben Dr. Mark L. Morris állatorvos alapította, amikor egyik betege arra kérte hogy mentse meg vakvezető kutyáját, aki veseelégtelenségben szenvedett. A kort jóval meghaladó elmélete, miszerint egyes betegségek kezelhetőek megfelelően összeállított táplálékkal, mára tudományosan is alátámasztott és alkalmazott tényként veszik alapul mind az állatorvosok, mind az eledelgyártók. Ma a Hill's csapatának minden tagja azon dolgozik, hogy tovább vigye ezt a hagyományt, amely több mint 50 évvel ezelőtt egy figyelemre méltó állatorvossal kezdődött. Nem csak a lehető legmagasabb minőségű állateledeleket gyártják, hanem különbséget tesznek kedvenc és kedvenc közt az állatokért és gazdáikért. Ezért választja 1948 óta több millió kutya és macska tulajdonos a termékeiket kedvence táplálására és az állatorvosok elsőszámú választása kedvenceik és betegeik táplálásában is. A Hill's kutyatáp és Hill's macskatáp kiváló minőséget képvisel, rengeteg elégedett gazdi választja minden nap.