Termék kosárba került

Hills PD Canine GI Biome stew 354g

Gyomor és bél megbetegedéseire

PD Canine GI Biome stew – A Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome magas rosttartartalmú nedves kutyaeledel, amely klinikailag bizonyítottan 24 óra alatt segíti a hasmenés megszűnését és csökkenti a kiújulás esélyét.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Hills
  • Cikkszám: 605650
  • Kiszerelés: 354g / Konzerv
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 6 280 Ft / kg
  • Nettó ár: 1 750 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Nagyobb Kiszerelésben olcsóbb!

Leírás

Hills Prescription Diet Canine GI Biome stew – A Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome magas rosttartartalmú nedves kutyaeledel, amely klinikailag bizonyítottan 24 óra alatt segíti a hasmenés megszűnését és csökkenti a kiújulás esélyét. ActivBiome+ Összetevő technológiával készül, amely gyorsan aktiválja a bélmikrobiomot és segít az összetett emésztőszervi zavarok kezelésében.

Mielőtt állatgyógyászati diétás száraz- vagy nedves tápot ad kedvencének, mindenképpen keresse fel állatorvosát, kérje ki szakvéleményét. Az ilyen tápok  használatának ideje alatt az állat rendszeres felügyelete, állatorvosi kontrollvizsgálata javasolt. Amennyiben kedvence állapota ezen időszak alatt romlana, mindenképpen jelezze ezt állatorvosának és kérje szakvéleményét.

Kutyája emésztőszervi egészségét számos tényező befolyásolhatja negatívan és amikor emésztőszervi zavar lép fel, az kifejezetten kellemetlen élmény minden érintett számára. A jó hír az, hogy segíthet kutyájának abban, hogy jobban érezze magát egy olyan eledellel, amely forradalmasítja a rostfüggő emésztési zavarok megközelítését azáltal, hogy az emésztőszervi zavarok kezelésének előterébe a bélmikrobiom- azaz kedvence egyedi bél ökoszisztémája- egészségét helyezi. A Hill’s dietetikusai és állatorvosai által kifejlesztett Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome konzerv eledel ActivBiome+-szal, egy különleges prebiotikus rostkeverékkel készül, amely klinikailag igazoltan 24 óra alatt segít a hasmenés megszüntetésében és segít csökkenteni a kiújulás esélyét.

Így segít:
A Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome klinikailag bizonyítottan 24 óra alatt megszünteti a hasmenést és segít csökkenteni a kiújulás esélyét.
Gyorsan hat, táplálja a bélmikrobiomot és elősegíti az egészséges bélsárképződést
Elősegíti a hasznos bélbaktériumok növekedését az emésztőrendszer egészsége érdekében
Segít meggátolni az emésztőrendszeri zavarok kiújulását

További információk:
A Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome konzerv kutyaeledel minden tápanyagot biztosít, melyre kutyájának szüksége van. Kérdezze állatovosát, hogy PRESCRIPTION DIET eledeleink hogyan segíthetik elő, hogy kutyája boldog és aktív életet éljen.
A Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Stew Kutyatáp Csirkével és hozzáadott Sárgarépával teljes értékű diétás eledel felnőtt kutyáknak a bélrendszeri felszívódási zavarok enyhítésére és az emésztési zavarok kompenzációjára. Ez a diétás eledel megemelt elektrolit tartalommal, alacsony zsírtartalommal és könnyen emészthető összetevőkkel készül.

ÖSSZETÉTEL: Hús és állati eredetű származékok (csirke 8%), növényi eredetű származékok, növényi fehérjekivonatok, gabonafélék, zöldségek (sárgarépa 0,8%), ásványi anyagok, olajok és zsírok, gyümölcs, magvak. Kiválóan emészthető összetevők: csirke, sertésmáj, rizsliszt, rizskeményítő.

A legjobb eredmény érdekében:
Fokozatos tápváltás javasolt 7 vagy több napon keresztül.
Kizárólag az ajánlott Prescription Diet száraz vagy nedves eledeleket etesse.
Friss víz mindig legyen elérhető.
Rendszeresen ellenőriztesse kedvence állapotát.
A fel nem használt mennyiséget lefedve és hűtve tárolja.

Tápanyag Szárazanyag1
%
Fehérje 25.1 %
Zsír 15.1 %
Szénhidrát/NFE 45.9 %
Nyersrost 7.2 %
Hamu 6.5 %
Kalcium 1.09 %
Foszfor 0.57 %
Kálium 0.95 %
Nátrium 0.35 %
Magnézium 0.093 %
A-vitamin 76608 IU/kg
C-vitamin 142 ppm
D-vitamin 677 IU/kg
E-vitamin 834 IU/kg
Összes Omega-3 zsírsav 1.36 %
Összes Omega-6 zsírsav 3.18 %
Béta-karotin 6.75 ppm


Kapható kiszerelések: 354g (konzerv), 1.5kg, 4kg, 10kg

  • Gyártó: Hills
  • Cikkszám: 605650
  • Kiszerelés: 354g / Konzerv
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 6 279.66 Ft / kg
  • Nettó ár: 1 750,39 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Értékelések Írj értékelést!

Ezt a terméket még nem értékelték, legyél te az első!

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb