ExoTerra Thermostat Digital Termosztát hőszabályozó 100W

szabályozóegység fűtőkhöz

-20%
A kép illusztráció.

ExoTerra Thermostat Digital Termosztát hőszabályozó 100W

szabályozóegység fűtőkhöz

Exo-Terra Thermostat Digital Termosztát hőszabályozó – Digitális termosztát, hőszabályozóegység terráriumi, akváriumi fűtőegységekhez (pl.: Exo-Terra fűtőlapokhoz, kábelekhet és Infra lámpákhoz), digitális kijelzéssel.

Tovább a termékleírásra

Gyártó: ExoTerra
Kiszerelés: 1 Darab
Egységár: 12915 Ft / db
Nettó ár: 10 169,00 Ft + Áfa
Törékeny: Nem

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

  • Törékeny Áru Személyes Átvétele - Mindig ingyenes
  • GLS Házhozszállítás - 15 001 Ft felett
  • GLS Csomagpont - 10 001 Ft felett
  • MPL PostaPont - 10 001 Ft felett
  • MPL Postacsomag - 100 001 Ft felett
  • Törékeny Áru házhozszállítása - 100 001 Ft felett
Válogasson hasonló termékeink közül!
Leírás

Exo-Terra Thermostat Digital Termosztát hőszabályozó – Digitális termosztát, hőszabályozóegység terráriumi, akváriumi  fűtőegységekhez (pl.: Exo-Terra fűtőlapokhoz, kábelekhet és Infra lámpákhoz), digitális kijelzéssel.

A hüllőknek külső hőforrásra van szükségük testhőmérsékletük optimális szabályozásához. A legtöbb hüllő vagy a nap által kibocsájtott közvetlen hőt, vagy a nap által felmelegített felületek, pl. kövek, sziklák jó hőtartó képességgel rendelkező felületinek hőjét használják fel. A hüllők komfortérzetének fontos eleme az ilyen specifikus hőforrások létrehozása a terráriumban.

Az Exo-Terra elektronikus termosztátjával jól szabályozott fűtési rendszert hozhatunk létre. Az Exo-Terra Thermostat eszköz lehetővé teszi az olyan hőmérsékleti feltételek fenntartását, amelyek megfelelnek a sivatagi vagy trópusi környezetnek.
A termosztát a forró nyári napokon a túlmelegedés, a hideg éjszakák során pedig a kihűlés megakadályozására is szolgál.
Az Exo-Terra Thermostat elektronikus TRIAC kapcsolója a hőmérsékletet a megadott értéken tartja és megakadályozza a hőmérsékleti ingadozást a terrárium kiválasztott helyén.

Az Exo-Terra Thermostat használatakor csatlakoztassa a fűtőlapot, fűtő kábelt, vagy a kerámia hősugárzó izzót, az Exo-Terra termosztáthoz, majd állítsa be a kívánt hőmérsékletet az eszközön és helyezze a vízálló hőmérséklet érzékelőt a kívánt helyre.
Ha a piros LED jelző kigyullad, amikor a fűtés bekapcsol, és kialszik, amikor a kívánt hőmérsékletet elérte. A termosztát beépített kapcsolója megakadályozza a véletlen hőmérséklet-változásokból adódó ki-be kapcsolásokat (pl. amikor az érzékelőt megérinti). A vízálló érzékelő könnyen használható nedves trópusi terráriumokban és vizes környezetekben is.

Az Exo-Terra Thermostat-ot az állatok igényei szerint tudja beállítani: informálódjon az állat szükségleteiről, majd állítsa be az optimális hőmérsékleti értéket, annak érdekében, hogy létrehozhassa a fajta specifikus hőforrást a terráriumban, így kedvencei megfelelően tudják testük hőmérsékletét szabályozni.

Az Exo-Terra Thermostat Digital Termosztát hőszabályozó:
- Alkalmas a terrárium hőmérsékletének pontos szabályozása
- Ideális fűtő lapokhoz, fűtő kábelhez, vagy a kerámia hősugárzóhoz
- A kívánt hőmérséklet 20°C és 35°C között beállítható
- Vízálló érzékelővel és 185 cm hosszú kábellel szerelt, így nedves közegben is használható
- Az eszküzön lévő piros LED kijelző azt mutatja, hogy a csatlakoztatott fűtő eszköz éppen működésben van-e
- Maximum 100W teljesítményű fűtőberendezések vezérelhetők vele

Kapható méretek: Exo-Terra Thermostat Digital Termosztát hőszabályozó 100W, Exo-Terra Thermostat Digital Termosztát hőszabályozó 300w

Ajánlott termékek