A kép illusztráció.

Marina Betta Kit Sun Swirl miniakvárium 2L

Mini akváriumkészlet bettáknak

Hagen Marina Betta Kit miniakvárium - Sun Swirl - Műanyag "design" miniakvárium Betta (sziámi harcoshal) halak számára. Telepítéséhez csak egy halra és vízre lesz szüksége!

Gyártó:

Marina

Státusz: Raktáron
Kiszerelés: 1 Készlet
Egységár: 3690 Ft / db
Nettó ár: 2 906,00 Ft + Áfa
Törékeny: Nem
Eredeti ár: 5 271 Ft Megtakarítás: 1 581 Ft Ár: 3 690 Ft
VÁLOGASSON HASONLÓ TERMÉKEINK KÖZÜL!
AKVARISZTIKA FELSZERELÉS Akvárium készlet Betta Kit Zen miniakvárium 2L Hagen Marina Betta Kit miniakvárium - Zen - Műanyag "design" miniakvárium Betta (sziámi harcoshal) halak számára. Telepítéséhez csak egy halra és vízre lesz szüksége! Marina

Marina Betta Kit Zen miniakvárium 2L


Kiszerelés: 1 Készlet
Egységár: 3690 Ft / db
AKVARISZTIKA FELSZERELÉS Akvárium készlet Betta Kit Fireworks miniakvárium 2L Hagen Marina Betta Kit miniakvárium - Fireworks - Műanyag "design" miniakvárium Betta (sziámi harcoshal) halak számára. Telepítéséhez csak egy halra és vízre lesz szüksége! Marina

Marina Betta Kit Fireworks miniakvárium 2L


Kiszerelés: 1 Készlet
Egységár: 3690 Ft / db

Hagen Marina Betta Kit miniakvárium - Sun Swirl – Műanyag "design" miniakvárium Betta (sziámi harcoshal) halak számára. Telepítéséhez csak egy halra és vízre lesz szüksége!

A Marina Betta Kit miniakvárium egyszerű megoldás azok számára akik áhítoznak egy megnyugtató és elbűvölő látványt nyújtó kiegészítőre akár munkahelyen az íróasztalon, akár az otthoni környezetben. A Betta Kit miniakvárium egy egyszerűen összeállítható és karbantartható készlet, kizárólag egy darab sziámi harcoshal – betta számára. A Betta Kit miniakvárium Zen kiváló kiegészítője lehet egy modern otthonnak.
A betta tartása nem igényel semmilyen extra felszerelést(szűrő, fűtő berendezések). Ajánlott kezdő akvaristáknak és  mindazoknak akik egy egyszerűen kezelhető mégis impozáns "akvárium"-ra vágynak.

A készlet tartalmaz egy darab miniakvárium tartályt tipustól fűggően a hozzáillő háttérrel, díszkavics egységcsomagot, vízkezelőt és kifejezetten a betták számára ideális haleledelt. A miniakvárium tartály igény szerint falra is szerelhető.
A falra való felszereléshez szükséges mounting kit (felszerelő készlet) a csomag tartalma, de a csavarokat a csomag nem tartalmazza.

Telepítés:
Vegye ki a dobozból a műanyag tartályt és alaposan öblítse át sima vízzel (ne használjon semmilyen szappant, fertőtlenítő ill. mosogatószert!) Szobahőmérsékletű vízzel (kb. 25°C) engedje fel a tartályt a vonalig, és adagoljon hozzá a Betta plus vízkezelőből egy fél kupaknyit, mely ideális közeget biztosít a betták számára, egyben közömbösíti a csapvízben található klórt és nehézfémeket. Soha ne tegye a halat sima csapvízbe! Távolítsa el a keretről a kartonpapír részeket, majd egyszerűen ültesse rá a tartályt. A kavicsokat többször öblítse át, mindaddig amíg a zavarosság eltűnik az öblített vízből (egy teaszűrő használatával egyszerűbbé tehető a művelet). Falra szerelés esetén csavarra is szüksége lehet. Ezek után helyezze be az új otthonába a halat, amely pár nap alatt hozzászokik az új környezetéhez. A betta tartása igen egyszerű, de soha ne társítson a tartályba másik bettát ill. más típusú halat. Mindig tartsa megfelelő szobahőmérsékleten 24 max. 26°C fokon. Naponta adagoljon 3-4 pelyhet a Nutrafin Max haleledelből, illetve anniyt amennyit kb. 1 perc alatt elfogyaszt. Az el nem fogyasztott eleséget távolítsa el a vízből. Sose tegye a tartályt közvetlenül másik akvárium mellé. a betta harcos viselkedése miatt. Ezzel elkerülhető, hogy az állat folyamatos izgalmi állapotban legyen. Szűrőberendezést nem igényel, viszont az ammónia tartalomra érzékeny a hal, ezért javasolt hetente a tarály víztartalmának a felét lecserélni( a másik felével a halat emelje ki egy üvegbe), a tartályt sima vízzel átöblíteni, majd a tiszta vizet a Betta Plus oldattal kezelni, aztán az eredetileg kimert vízzel összeelegyíteni.

A hatályos állatvédelmi kormányrendeletnek megfelelően, max. 2cm tesméretet meg nem haladó halaknak, vagy karanténozásra ajánlott termék.

Kapható változatok: Betta Kit Fireworks, Betta Kit Sun Swirl, Betta Kit Pink Zen, Betta Kit Blue Dragon, Betta Kit Pink Floral, Betta Kit Pink Floral, Betta Kit Modern Art

Ajánlott termékek

Marina Betta Kit Modern Art miniakvárium 2L

Hagen Marina Betta Kit miniakvárium - Modern Art - Műanyag "design" miniakvárium Betta (sziámi harcoshal) halak számára. Telepítéséhez csak egy halra és vízre lesz szüksége!

Kiszerelés: 1 Készlet
Gyártó: Marina
Egységár: 3690 Ft / db
3 690 Ft 5 271 Ft

AquaEl Shrimp Set Smart LED 30 Fekete 30x30x35cm

AquaEl Nano akvárium Shrimp Set Smart LED 30 Fekete – Kisméretű, komplett akváriumkészlet elsősorban garnélák számára, mely egy tökéletes, minden garnélás igényt kielégítő összeállítás

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: AquaEl
Egységár: 20950 Ft / db
20 950 Ft 26 188 Ft

Marina Betta Kit Modern Art miniakvárium 3L

Hagen Marina Betta Kit miniakvárium - Modern Art - Műanyag "design" miniakvárium Betta (sziámi harcoshal) halak számára. Telepítéséhez csak egy halra és vízre lesz szüksége!

Kiszerelés: 1 Készlet
Gyártó: Marina
Egységár:
Érdeklődjön

AquaEl Leddy 40 szögletes akvárium szett 25L

Leddy 40 szögletes akvárium szett - Komplett akvárium készlet, szögletes előlappal, LED világítással. A termék csak személyes átvétellel rendelhető, futárszolgálattal való kiszállítása nem megoldott!

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: AquaEl
Egységár: 17999 Ft / db
17 999 Ft 23 998 Ft

AquaEl LEDDY Tube LED pótizzó 3W

AquaEl Leddy Tube LED pótizzó 6W - Pótizzó AquaEl típusú akváriumok megvilágításához. Ez a típus megfelel a korábbi ECONOLIGHT 11W-os izzónak. LED technológiájának köszönhetően 65% kevesebb energiafelhasználással üzemeltethető. A 6W megfelel a korábbi 11W-os izzó világító erejének, így kissebb energiaigénnyel ugyanazt a fényt biztosítja. Színhőmérséklete 6500K.

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: AquaEl
Egységár: 7022 Ft / db
7 022 Ft 9 362 Ft

Tetra AquaArt LED Line akvárium 60L

Tetra AquaArt LED Line 30 Literes Akvárium – Komplett 30 Literes akvárium készlet fehér színű műanyag akvárium fedéllel, beépített LED világítással. A Tetra AquaArt® akváiumok nem csak látványos szobadíszek, de praktikus részleteikkel is kitűnnek. A kábelek elvezetése, a technika könnyű elérhetősége, a modern EasyCrystal® szűréstechnika ugyanazt a célt szolgálja: az akvárium kezelése a lehető legkényelmesebb legyen.

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Tetra
Egységár: 41592 Ft / db
41 592 Ft 55 455 Ft