Termék kosárba került

Marina Betta Kit Sun Swirl miniakvárium 2L

Mini akváriumkészlet bettáknak

Hagen Marina Betta Kit miniakvárium - Sun Swirl - Műanyag "design" miniakvárium Betta (sziámi harcoshal) halak számára. Telepítéséhez csak egy halra és vízre lesz szüksége!

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Marina
  • Cikkszám: 13350
  • Kiszerelés: 1 Készlet
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 3 927 Ft / db
  • Nettó ár: 3 092 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Hagen Marina Betta Kit miniakvárium - Sun Swirl – Műanyag "design" miniakvárium Betta (sziámi harcoshal) halak számára. Telepítéséhez csak egy halra és vízre lesz szüksége!

A Marina Betta Kit miniakvárium egyszerű megoldás azok számára akik áhítoznak egy megnyugtató és elbűvölő látványt nyújtó kiegészítőre akár munkahelyen az íróasztalon, akár az otthoni környezetben. A Betta Kit miniakvárium egy egyszerűen összeállítható és karbantartható készlet, kizárólag egy darab sziámi harcoshal – betta számára. A Betta Kit miniakvárium Zen kiváló kiegészítője lehet egy modern otthonnak.
A betta tartása nem igényel semmilyen extra felszerelést(szűrő, fűtő berendezések). Ajánlott kezdő akvaristáknak és  mindazoknak akik egy egyszerűen kezelhető mégis impozáns "akvárium"-ra vágynak.

A készlet tartalmaz egy darab miniakvárium tartályt tipustól fűggően a hozzáillő háttérrel, díszkavics egységcsomagot, vízkezelőt és kifejezetten a betták számára ideális haleledelt. A miniakvárium tartály igény szerint falra is szerelhető.
A falra való felszereléshez szükséges mounting kit (felszerelő készlet) a csomag tartalma, de a csavarokat a csomag nem tartalmazza.

Telepítés:
Vegye ki a dobozból a műanyag tartályt és alaposan öblítse át sima vízzel (ne használjon semmilyen szappant, fertőtlenítő ill. mosogatószert!) Szobahőmérsékletű vízzel (kb. 25°C) engedje fel a tartályt a vonalig, és adagoljon hozzá a Betta plus vízkezelőből egy fél kupaknyit, mely ideális közeget biztosít a betták számára, egyben közömbösíti a csapvízben található klórt és nehézfémeket. Soha ne tegye a halat sima csapvízbe! Távolítsa el a keretről a kartonpapír részeket, majd egyszerűen ültesse rá a tartályt. A kavicsokat többször öblítse át, mindaddig amíg a zavarosság eltűnik az öblített vízből (egy teaszűrő használatával egyszerűbbé tehető a művelet). Falra szerelés esetén csavarra is szüksége lehet. Ezek után helyezze be az új otthonába a halat, amely pár nap alatt hozzászokik az új környezetéhez. A betta tartása igen egyszerű, de soha ne társítson a tartályba másik bettát ill. más típusú halat. Mindig tartsa megfelelő szobahőmérsékleten 24 max. 26°C fokon. Naponta adagoljon 3-4 pelyhet a Nutrafin Max haleledelből, illetve anniyt amennyit kb. 1 perc alatt elfogyaszt. Az el nem fogyasztott eleséget távolítsa el a vízből. Sose tegye a tartályt közvetlenül másik akvárium mellé. a betta harcos viselkedése miatt. Ezzel elkerülhető, hogy az állat folyamatos izgalmi állapotban legyen. Szűrőberendezést nem igényel, viszont az ammónia tartalomra érzékeny a hal, ezért javasolt hetente a tarály víztartalmának a felét lecserélni( a másik felével a halat emelje ki egy üvegbe), a tartályt sima vízzel átöblíteni, majd a tiszta vizet a Betta Plus oldattal kezelni, aztán az eredetileg kimert vízzel összeelegyíteni.

A hatályos állatvédelmi kormányrendeletnek megfelelően, max. 2cm tesméretet meg nem haladó halaknak, vagy karanténozásra ajánlott termék.

Kapható változatok: Betta Kit Fireworks, Betta Kit Sun Swirl, Betta Kit Pink Zen, Betta Kit Blue Dragon, Betta Kit Pink Floral, Betta Kit Pink Floral, Betta Kit Modern Art

  • Gyártó: Marina
  • Cikkszám: 13350
  • Kiszerelés: 1 Készlet
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 3 927.00 Ft / db
  • Nettó ár: 3 092,13 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

Ezt a terméket még nem értékelték, legyél te az első!

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb