Termék kosárba került

Versele-Laga Rat & Mouse Complete patkányeledel 2kg

prémium eledel patkányoknak

Versele Laga Rat & Mouse Complete - Teljes értékű és ízletes, 100%-ban könnyen emészthető alapanyagokból összeállított extrudált eledel patkányok és egerek számára.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Versele-Laga
  • Cikkszám: 461315
  • Kiszerelés: 2kg / Zacskó
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 3 338 Ft / kg
  • Nettó ár: 5 256 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Versele Laga Rat & Mouse Complete – Teljes értékű és ízletes, 100%-ban könnyen emészthető alapanyagokból összeállított extrudált eledel patkányok és egerek számára.

A patkányoknál néha előfordulhatnak fogproblémák. A fogproblémák általában a helytelen, a fogak természetes kopásához nem megfelelően hozzájáruló etetés közvetlen következményei. A kemény, ropogós falatok elősegítik a fogak természetes kopását.

A fehérje és zsírtartalma főleg csirkehúsból és halból származik. Bizonyos rágcsálók mint a patkányok kedvelik az állati és a növényi fehérjéket. Mindenevők és szeretik a fehérjében gazdag étrendet. Zsírokból azonban minimális mennyiséget kell biztosítani számukra.

Egyedi prebiotikum-, frukto-oligo-szacharid- (Fructo-OligoSaccharides, FOS) és mannan-oligo-szacharid-tartalma (Mannan-OligoSaccharides, MOS) jó hatással van a bél mikroflórájára. Ezáltal biztosítható a kiegyensúlyozott bélműködés.
Olyan nélkülözhetetlen vitaminok hozzáadásával készülnek, melyek elősegítik az állatok általános egészségének megőrzését. Az A vitamin fontos a bőrsejtek megújulásához, a látáshoz, a szaporodáshoz és az anyagcseréhez. A D3 vitamin ösztönzi a kalcium-/foszforbevitelt, így támogatja a csontok fejlődését. Az E- és a C-vitamin fontos antioxidánsok, melyek védik a szervezetet a szabad gyököktől. Mindkét vitamin növeli a szervezet természetes ellenálló képességét. Az összes Complete eleség stabilizált C-vitamint tartalmaz. A kristályos formával ellentétben a stabilizált C-vitamin sokkal lassabban oxidálódik és bomlik le, ezért sokkal tovább őrzi meg hatását.

A hozzáadott természetes növényi pigmentek (lutein és ß-karotin) jó hatással vannak az általános ellenálló képességre és kondícióra. Ezek a karotinoidok egyrészt hatékony biológiai antioxidánsok, másrészt növelik a szervezet természetes ellenálló képességét azáltal, hogy ösztönzik a különféle betegségek ellen ható antitestek létrehozását.

A lényeges omega-3 és omega-6 zsírsavak biztosítják a bőr egészségét és a fényes szőrzetet. Az omega-6 zsírsavakat különleges növényi olajokkal biztosítjuk. A Complete termékekhez hozzáadott extra lenmagadag biztosítja a szükséges omega-3 zsírsavakat. Így optimális omega-3/omega-6 zsírsavarány érhető el.

A természetes rostoknak köszönhetően csökken annak kockázata, hogy szőrgolyók alakuljanak ki a gyomorban vagy bélrendszerben.

Valamennyi Complete eleség Yukkakivonatot tartalmaz. A Yukkakivonat megköti az állati ürülék szagát okozó ammóniumot és egyéb összetevőket. Így a kellemetlen szagok lényegesen csökkenthetők.

Összetevők:
Gabonafélék (40%), növényi eredetű származékok, zöldségek (borsó 10%), hús és állati származékok (csirke 4%), gyümölcsök (tőzegáfonya 4%), olajok és zsírok (lazacolaj 1%), magvak (lenmag 2%), ásványi anyagok (montmorillonit agyag 0,5%), élesztő, tojás és tojásszármazékok, frukto-oligoszacharidok (0,3%), körömvirág, jukka (125 mg/kg), rozmaring, zöld tea

Analitikai összetevők:
fehérje 15,0%, zsírtartalom 6,0%, nyersrost 4,0%, nyershamu 5,0%, kalcium 0,6%, foszfor 0,4%

Adalékanyagok/kg:
A-vitamin 24000 NE, D3-vitamin 1500 NE, E-vitamin 300 mg, C-vitamin 50 mg, E1 (vas) 160 mg, 3b202 (jód) 2,5 mg, E4 (réz) 6 mg, 3b502 (mangán) 50 mg, 3b605 (cink) 86 mg, 3b607 (cink) 10 mg, E8 (szelén) 0,2 mg

Kapható kiszerelések: 500g, 2kg

  • Gyártó: Versele-Laga
  • Cikkszám: 461315
  • Kiszerelés: 2kg / Zacskó
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 3 337.50 Ft / kg
  • Nettó ár: 5 255,91 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

Ezt a terméket még nem értékelték, legyél te az első!

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb