Termék kosárba került

Vetri Science Cardio Strenght kutyáknak 90db

szív és érrendszert támogató táplálékkiegészítő

Cardio Strenght kutyáknak – Ajánlott szív- és érrendszeri problémák esetén, állat szívének erősítése, véráramlásának javítása és immunrendszerének támogatása érdekében. Ajánlott még a szív- és érrendszeri stresszre hajlamos fajták esetében valamint az idősebb állatok számára.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Vetri Science
  • Cikkszám: 113883
  • Kiszerelés: 90 db / Flakon
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 233 Ft / db
  • Nettó ár: 16 533 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Leírás

Cardio Strenght kutyáknak – Ajánlott szív- és érrendszeri problémák esetén, állat szívének erősítése, véráramlásának javítása és immunrendszerének támogatása érdekében. Ajánlott még a szív- és érrendszeri stresszre hajlamos fajták esetében valamint az idősebb állatok számára.

Szív- és érrendszeri problémák fiatal és idős állatokban egyaránt előfordulnak. A szívbillentyűk elfajulhatnak, a szívizomzat esetleg nem képes megfelelően ellátni pumpafunkcióját, hogy a vér az egész szervezetbe eljusson, maga a szív pedig megbetegedhet vagy megvastagodhat, ezáltal pedig a szívüregek mérete csökkenhet. A szív egészséges működésében genetikai tényezők, a táplálkozás és az életkor egyaránt kulcsszerepet játszik.

Egyes kutyákban és macskákban a szívbetegség, különösen annak korai stádiumaiban. nem nyilvánul meg betegségre utaló tünetekben. A bal szívfél pangásos eredetű elégtelen működése (folyadék felhalmozódása a tüdőben vagy tüdővizenyő) azonban gyakran megfigyelhető. Tünetei közé tartozik a levertség, az aktivitási szint vagy a mozgással kapcsolatos teherbíró képesség csökkenése, a nehézlégzés, a sípoló légzés, a köhögés és a légszomj. Ilyen esetekben hirtelen gyengeség, összeesés, sőt még hirtelen elhullás is előfordulhat.
Noha a táplálék megfelelő kiegészítése csak egyik összetevője a szív egészséges működéséhez szükséges életmódnak, az kiemelkedő előnyökkel járhat. Van több olyan elsődleges szívbetegség-típus, amely esetében a megfelelő táplálék-kiegészítést hatásos kezelésnek tekintik.

A társállat táplálékának a Cardio-Strength tabletta készítménnyel való kiegészítése az egyik legfontosabb dolog, amit Ön kedvence egészségéért megtehet az állat szívének erősítése, véráramlásának javítása és immunrendszerének támogatása érdekében.
A Cardio Strength táplálék kiegészítő a szív és érrendszer egészséges működésének támogatására ajánlott kutyák és macskák számára.

Milyen előnyökkell jár a Cardio-Strength tabletta alkalmazása?

A szív egészséges működésének támogatására:
• Ha az állat egészségesnek és szívbetegségtől mentesnek tűnik ugyan, de szívizombetegségre fogékony fajtába tartozik vagy ilyen betegségben szenvedő állatokkal rokonságban van, a táplálék-kiegészítő alkalmazása javasolható.
• Idős állatoknál, sport- és versenykutyáknál a szív teljesítményének és az izom anyagcseréjének fokozására

Gyógyszeres terápia kiegészítésére:
• Segít megelőzni az enyhébb szívproblémák súlyosbodását, vagy legalábbis lassítja a betegség súlyosbodását, súlyosabb problémák esetén pedig támogatja a szív működését.

Kiváló eredménnyel alkalmazható a szokásos gyógyszeres kezelések legtöbbjével (szívbillentyűk betegségei, a szívkamrák betegségei, a szívizom betegségei, rendellenes elektromos aktivitás előidézte problémák, valamint, az ischaemiás és perfúziós károsodások).

Adagolása:
Macskáknál: nspi 1 kapszula.
Kutyáknál: napi 1 kapszula/13,6 ttkg


Naponta egynél több kapszula esetén a napi mennyiséget ossza el délelőttre és délutánra. Véletlen túladagolás esetén kérje állatorvos segítségét.

Figyelmeztetések:

Vemhes vagy tenyésztésre szánt állatok esetében a termék biztonságos használata nem igazolt. Amennyiben az állat állapota rosszabbodik, vagy nem javul, hagyja abba a termék alkalmazását és forduljon állatorvoshoz.

Összetevők (Aktív összetevők kapszulánként):
L-karnitin HCl 250 mg; L-taurin 250 mg; N,N-dimetilglicin HCl 50 mg; D-alfa-tokoferol szukcinát (E-vitamin) 30 NE; Eikozapentaénsav (EPA) porkeverék 25 mg; Koenzim Q10 20 mg; Gamma-linolénsav (GLA) porkeverék 10 mg; Folsav 0,9 mg; Magnézium (magnézium citrát formájában) 0,5 mg; Kálium (kálium-citrát formájában) 0,1 mg; Szelén (nátriumszelenit formájában) 0,007 mg. Inaktív összetevők: rizsliszt, növényi cellulóz, növényi sztearát.


Kapható kiszerelések: 90db tabletta

  • Gyártó: Vetri Science
  • Cikkszám: 113883
  • Kiszerelés: 90 db / Flakon
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 233.30 Ft / db
  • Nettó ár: 16 533,07 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Értékelések Írj értékelést!

5.0
3 értékelés
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
100% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
Ildikó
2024.03.31.
Bevált Nagy segítség az idősödő labrador kutyámnak, a fájdalmai enyhültek , többet mozog
Ajánlaná ismerősének
Pamacs
2023.04.15.
Nagyon jó termék Idős , szívbeteg kis kutyánknak adom napi 1 kapszulát, a gyógyszer mellett. Fulladása elmaradt.

Ajánlaná ismerősének
Edi
2023.03.02.
Nagyon jó termék Nagyon jó termék
Ajánlaná ismerősének

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb