Termék kosárba került

Woykoff Arthronis Fázis 2 ízületvédő 60db

MSM tartalmú ízületvédő kutyáknak

Woykoff Arthronis Fázis 2 ízületvédő – Hirdorizált kollagén, MSM és Lactomin tartalmú sajt ízesítésű inak, szalagok és porcok védelmére, regenerációjára szolgáló készítmény kutyáknak. Woykoff Arthronis Fázis 2 ízületvédő egy speciális készítmény amely, Hatóanyagai révén elősegíti az ízületek rugalmasságának megőrzését, az ízületi porcok, porckorongok, ínak, szalagok és az ízületi folyadék regenerációján keresztül. A hidrolizált kollagén a szövetek szilárdságáért, rugalmasságáért felelős rostok felépítéséhez szükséges összetevőket juttat be a szervezetbe. Táplálja mind a csontokat, mind a porcokat, ill. az ínszalagokat, így kutyája mozgása felszabadultabbá válik. Kölyök és növendékkorban a teljes mozgás szervrendszer védelmére adható megelőző szerként.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Woykoff
  • Cikkszám: ARTHRO2
  • Kiszerelés: 60 db / Doboz
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 155 Ft / db
  • Nettó ár: 7 307 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Woykoff Arthronis Fázis 2 ízületvédő – Hirdorizált kollagén, MSM és Lactomin tartalmú sajt ízesítésű inak, szalagok és porcok védelmére, regenerációjára szolgáló készítmény kutyáknak.
Woykoff Arthronis Fázis 2 ízületvédő egy speciális készítmény amely, Hatóanyagai révén elősegíti az ízületek rugalmasságának megőrzését, az ízületi porcok, porckorongok, ínak, szalagok és az ízületi folyadék regenerációján keresztül.
A hidrolizált kollagén a szövetek szilárdságáért, rugalmasságáért felelős rostok felépítéséhez szükséges összetevőket juttat be a szervezetbe. Táplálja mind a csontokat, mind a porcokat, ill. az ínszalagokat, így kutyája mozgása felszabadultabbá válik. Kölyök és növendékkorban  a teljes mozgás szervrendszer védelmére adható megelőző szerként.

Ajánlott:
• fiatal, növekedésben lévő nagytestű kölyökkutyák és gyors növekedésű fajták  ízületi problémáinak megelőzésére akár a fázis1 készítménnyel együtt adva,
• felnőtt, intenzív mozgást végző sport és munkakutyák ízületeinek védelmére, az inak és ínszalagok rugalmasságának megőrzésére,
• csont és ízületi műtétek után a regeneráció felgyorsítására.

Három hatóanyag kombinációját tartalmazza:
Hidrolizált kollagén 700mg, MSM 250mg, Lactomin 150mg

Hidrolizált kollagén (700 mg egy tablettában):
Kedvezően hat a kutyák mozgásszerveit alkotó kötőszövetek regenerációjára. Segíti az ízületeket alkotó szövetek regenerációját, hozzájárul azok rugalmasságának megőrzéséhez. Hozzájárul a mozgás szervrendszerben fellépő betegségek megelőzéséhez, ill. mérsékli a kialakult elváltozások tüneteit. A szövetek szilárdságáért, rugalmasságáért felelős rostok felépítéséhez szükséges összetevőket juttat a szervezetbe. Táplálja mind a csontokat, mind a porcokat, ill. az ínszalagokat, így kutyája mozgása felszabadultabbá válik. Azon kutyafajták esetében, amelyek gyakran szenvednek mozgásszervi megbetegedésekben, az ízületek, ínak és csontok táplálásához szükséges anyagok kölyökkortól történő alkalmazásával jelentősen csökkenthető ezen betegségek kialakulásának kockázata.

Az MSM (250 mg egy tablettában):
Természetes hatóanyag, amely hosszú távú alkalmazás esetén sem irritálja a gyomor-béltraktust, teljesen biztonságos kutyája emésztőrendszere számára. Az MSM csökkenti a gyulladást keltő sejtfehérjék termelését (elsősorban az interleukin-1-re hat), ezáltal mérsékli a szervezet nem kívánt reakcióját, így csökkenhetnek a gyulladás következtében fellépő tünetek. Javul a fizikai állapot, nő a terhelhetőség, ill. csökken a szervezet gyulladásra való hajlama, így kitűnő eszköze az egészségi állapot és a fizikai kondíció általános javításának. Az MSM egyúttal szerves kötésben tartalmaz ként, amelyre kutyája szervezetének számos anyagcsere folyamathoz szüksége van: pl. a karmok és a szőrzet, a porcok, az érfalak, az ideg- és kötőszövet felépítése.

A Lactomin (150 mg egy tablettában):
A szövetek fehérjéinek regenerációjához elengedhetetlen L-Cystein és L-Methionin, kéntartalmú esszenciális aminosavakat tartalmazó 80%-os proteinkoncentrátum.

Az Arthronis Fázis 1, Arthronis Fázis 2 és Arthronis Akut készítményeket mindig az alábbi adagolásban adja:

Kistestű fajtáknál (25 kg-ig) napi 1 tabletta
Közepestestű fajtáknál (25-50 kg-ig) napi 2 tabletta
Nagytestű fajtáknál (50-75 kg-ig) napi 3 tabletta

Az Arthronis fázis 1 és az Arthronis fázis 2 készítményeket 2 hónapon keresztül alkalmazza, előbb az Arthronis fázis 1-et, majd a 2 hónapos kúra után újabb 2 hónapon keresztül az Arthronis fázis 2 készítményt.

Ezeket a kúrákat évente 1 alkalommal ismételje meg. Krónikus ízületi elváltozások esetén érdemes a kúrát évente 2 alkalommal megismételni, előrehaladottabb esetekben pedig folyamatosan adja a készítményeket. Kölyökkorban megelőzésképpen az arthronis fázis 2 készítményt érdemes 4 hónapon keresztül adni.

Az Arthronis Akut készítményt az izmok és az ízületek károsodása, a kötőszövetek sérülése, porckorongsérv, szalagsérülés, rándulások, ficamok, zúzódások, rossz minőségű szőrzet és karmok esetén adja legalább 1 hónapon keresztül. Az Arthronis Akut készítmény az arthronis fázis 1 vagy arthronis fázis 2 készítményekkel egyidejűleg alkalmazható. A készítmény tartósan is adható a tünetek elmúlásáig.


Kapható kiszerelés: Arthronis Fázis 1 60db, Arthronis Fázis 2 60db, Arthronis Akut 60db

  • Gyártó: Woykoff
  • Cikkszám: ARTHRO2
  • Kiszerelés: 60 db / Doboz
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 154.67 Ft / db
  • Nettó ár: 7 307,09 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Értékelések Írj értékelést!

5.0
2 értékelés
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
50% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
AKarcsi
2023.08.21.
Super izületvédő Full OK Bevált a Kutyuskánknak!
Ajánlaná ismerősének
Ashish
2023.03.07.
Most rendeltem először, egyelőre nem tudok véleményt mondani róla Most rendeltem először, egyelőre nem tudok véleményt mondani róla

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb