Szárazeleség halaknak

Összesen 269 db termék 23 oldalon

Hikari Sinking Cichlid Gold Medium Pellets 342g

csúcsminőségű díszhaltáp granulátum

Hikari Sinking Cichlid Gold Medium Pellets – Különleges sűlyedő, színerősítő adalékokat tartalmaz, amelyeket a Cichlid halcsalád számára fejlesztettünk ki. A megfelelő dózisokban alkalmazott újonnan felfedezett adalékanyagok biztosítják, hogy halai élettel teltek és ragyogó színűek lesznek. A Cichlid Gold a legtöbb Cichlid fajjal és számos más trópusi hallal is etethető.

342.00g / Zacskó Hikari

Utolsó darabok
4 125 Ft
3 300 Ft
AKVARISZTIKA DÍSZHALTÁP Szárazeleség Sinking Cichlid Gold Medium Pellets 342g Hikari

Hikari Shrimp Cousine Special 10g

garnélatáp granulátum

Hikari Shrimp Cousine Special – Különösen lassan oldódó, spirulina tartalmú, aprószemű "TOP" eleség, különféle édesvizi garnéláknak egyenesen japánból.

10.00g / Zacskó Hikari

Utolsó darabok
1 832 Ft
1 648 Ft
AKVARISZTIKA DÍSZHALTÁP Szárazeleség Shrimp Cousine Special 10g Hikari

Hikari Tropical Algae Wafers 250g

csúcsminőségű díszhaltáp granulátum

Hikari Tropical Algae Wafers - trópusi algaostya kifejezetten a nehezen etethető Plecostumus és egyéb algaevő fajok számára lett kifejlesztve.

250.00g / Zacskó Hikari

Érdeklődjön!
8 336 Ft
6 669 Ft
AKVARISZTIKA DÍSZHALTÁP Szárazeleség Tropical Algae Wafers 250g Hikari

Hikari Cichlid Excel Mini Pellets 57g

csúcsminőségű díszhaltáp granulátum

Hikari Cichlid Excel Mini Pellets - különleges napi eledel növényevő halfajok számára. Ez a különleges búzacsira és spirulina alapú keverék vitaminos ásványianyag-tartamának köszönhetően magas tápértékű étrendet biztosit halai számára. amely könnyen emészthető, erősíti a színeket és elősegíti a dinamikus növekedést. Ez a kiemelkedő minőségű eledel alkalmazható afrikai Cichlid fajok és számos trópusi halfaj etetésére.

57.00g / Zacskó Hikari

Utolsó darabok
1 485 Ft
1 337 Ft
AKVARISZTIKA DÍSZHALTÁP Szárazeleség Cichlid Excel Mini Pellets 57g Hikari

Hikari Cichlid Staple Mini Pellets 57g

csúcsminőségű díszhaltáp granulátum

Hikari Cichlid Staple Mini Pellets - különleges színerősítő adalékokat tartalmaz, amelyeket a Cichlid halcsalád számára fejlesztettünk ki. A megfelelő dózisokban alkalmazott újonnan felfedezett adalékanyagok biztosítják, hogy halai élettel teltek és ragyogó színűek lesznek. A Cichlid Staple a legtöbb Cichlid fajjal és számos más trópusi hallal is etethető.

57.00g / Zacskó Hikari

Utolsó darabok
1 089 Ft
980 Ft
AKVARISZTIKA DÍSZHALTÁP Szárazeleség Cichlid Staple Mini Pellets 57g Hikari

Díszhaltáp

Csúcsminőségű díszhaltáp granulátum megfelelő tápanyagokat biztosít a halak számára. Az ásványi anyagokkal és vitaminokkal dúsított táplálék megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagot juttat a halak szervezetébe. Ez a magas minőségű díszhaltáp optimális emésztést biztosít és elősegíti a halak egészséges és dinamikus növekedését. A díszhaltáp fogyasztása egészségtől ragyogó szint kölcsönöz az akváriumban élő kedvencek számára.