Termék kosárba került

Acana Grass Fed Lamb 11,4kg

kutyatáp érzékeny kutyáknak

Acana Grass Fed Lamb Fűvel táplált bárány – Biológia szükségleteknek megfelelő összetételű, teljesértékű, gabonamentes száraz kutyaeledel bármely fajtájú és életkorú kutyának.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Acana
  • Cikkszám: 114111
  • Kiszerelés: 11.4kg / Zsák
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 3 114 Ft / kg
  • Nettó ár: 27 953 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Nagyobb Kiszerelésben olcsóbb!

Leírás

Acana Grass Fed Lamb Fűvel táplált bárány – Biológia szükségleteknek megfelelő összetételű, teljesértékű, gabonamentes száraz kutyaeledel bármely fajtájú és életkorú kutyának.

A korlátozott összetételű Acana Grass-Fed Lamb 50 % bárányból készült. A könnyen emészthető ízletes vörös hús a kizárólagos állati fehérjeforrás, ezért allergiagyanú esetén is tökéletes választás, például egy eliminációs-provokációs diétához.

Új-Zélandi farmokon tenyésztik az állatokat rideg tartásban. A bárány nyersen érkezik, a WholePreyTM arányainak megfelelően a hús mellett belsőségeket és porcokat is tartalmaz. A friss alma, spárgatök és pézsmatök bőségesek vízben oldható étrendi rostokban, melyek még az érzékeny emésztőrendszer működését is kedvezően befolyásolják

Ezt a Biologically AppropriateTM eledelt a legjobb és legfrissebb alapanyagokból készítjük a díjnyertes NorthStar® konyhánkban, Kanadában. Érdemes átolvasni az összetétel listáját!

Mennyi hús?
Az Acana Grass-Fed Lamb nem tartalmaz növényi fehérjekivonatokat, a felhasznált alapanyagok 50 %-a bárány.

Mennyi nyers hús?
A bárány egyik fele (1/2) nyers, a másik fele szárított. A felhasznált állati alapanyagok emberi fogyasztásra alkalmasak.

Hányféle hús?
Az Acana Grass-Fed Lamb egyféle állati fehérjét tartalmaz a WholePreyTM arányainak megfelelően. A bárányhús, a báránybelsőségek és a porcok természetes formában biztosítják a tápanyagokat.

Fűvel táplált bárány – hús, bendő, máj, vese és porc Új-Zélandról.

Csak 4 kiegészítő
Az Acana Grass-Fed Lamb a húsok mellet tartalmaz belsőségeket és porcokat, megfelelve az EgészPréda táplálási koncepciónak, így a tápanyagokat döntően természetes formában kapja meg a kutya, ezért radikálisan csökkenthető a felhasznált táplálék-kiegészítők száma.

Kanada legjobb és legfrissebb összetevői

Az Acana Grass-Fed Lamb párját ritkítóan sokféle helyi alapanyagból készült, melyeket a új-zélandi és a gyár közelében található farmokon tenyésztettek vagy termeltek. Kizárólag megbízható partnerektől vásárlunk közvetlenül, ezért az élelmiszerlánc a lehető legrövidebb. Az alapanyagok emberi fogyasztásra alkalmasak, és naponta frissen érkeznek a díjnyertes NorthStar® konyhánkba.

Összetétel:
Fűvel táplált nyers bárány (18%), dehidratált bárányhús (18%), egész zöldborsó, egész vöröslencse, nyers báránymáj (4%), bárányzsír (4%), friss alma (red delicious fajta) (4%), egész garbanzó bab, egész zöldlencse, egész sárgaborsó, nyers báránybendő (2%), nyers bárányvese (2%), szárított bárányporc (2%), lencserost, tengeri alga (1,2%) (DHS és EPS zsírsavak fenntartható és tiszta forrása), friss egész pézsmatök, friss egész spárgatök, szárított barnamoszat, fagyasztva szárított báránymáj (0,1%), só, friss tőzegáfonya, friss kék áfonya, cikóriagyökér, kurkumagyökér, őszbogáncs, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó.

Kiegészítők:: D3-vitamin, E-vitamin, cink-kelát és réz-kelát.

Természetes módon, kevert tokoferolokkal (E-vitamin) és rozmaringolajjal tartósítva. Probiotikum: Enterococcus faecium.

Ragadozóknak tervezve
A Biologically AppropriateTM termékeinket a kutyák anatómiai felépítéséhez illesztve fejlesztettük ki, ezért az analitikai összetevők tükrözik a természetes étrendben található tápanyagok arányait: a bőséges fehérje és zsír mellett mérsékelt mennyiségű szénhidrát.

Analitikai összetevők:
Nyersfehérje (min.) 31 %, Nyerszsír (min.)15 %, Szénhidrát (NFE.) 29,5 %, Nyersrost (max.) 5 %, Nedvesség (max.) 12 %, Nyershamu (max.) 7,5 %, Kalcium (min.) 1,5 %, Foszfor (min.) 1,1 %, Omega 6 (min.) 1,8 %, Omega 3 (min.) 0,8 %, DHS (min.) 0,15 %, EPS (min.) 0,1 %, Glükózamin (min.) 600 mg/kg, Kondroitin-szulfát (min.) 800 mg/kg

Kapható kiszerelések: 340g, 2kg, 6kg, 11,4kg, 17kg

  • Gyártó: Acana
  • Cikkszám: 114111
  • Kiszerelés: 11.4kg / Zsák
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 3 114.04 Ft / kg
  • Nettó ár: 27 952,76 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

5.0
2 értékelés
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
Orsi
2023.10.15.
Kiváló Kiváló minőség. Az allergiás goldenem imádja, nagyon bevált.
Orsi
2023.09.12.
Megfelelő tápérték Más tápot is kipróbáltunk labrador kutyusnál, de mindegyiknél emésztési probléma lépett fel. Egy ismerősünk ajánlotta ezt a fajtát és bevált. Vitaminokban gazdag és allergiamentes.

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb