Termék kosárba került

Beaphar Reflective gyógynövényes bolha és kullancselleni nyakörv kutyáknak 65cm

Növényi hatóanyagú repellens készítmény

Beaphar Zecken und Flohschutz gyógynövényes fényvisszaverő nyakörv kutyáknak – Gyógynövényes fényvisszaverő nyakörv, mely természetese Levendula és Neem fából kivont Margóza olajok segítségével ápolja kedvenceinket. A nyakörv felhelyezése után ezek az olajok szétterülnek a bőrön és a bundában, és folyamatosan pótlódnak a nyakörvből. Frissítő hatású, nyugtatja az érzékeny, irritált bőrt, enyhíti a viszketést. Vízálló, hatását három hónapon keresztül kifejti. A nyakörv fényvisszaverő bevonata messze csillog a reflektorfényben, megelőzheti az éjszakai sétáltatáskor a baleseteket.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Beaphar
  • Cikkszám: 15246
  • Kiszerelés: 1 db / Doboz
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 2 646 Ft / db
  • Nettó ár: 2 083 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Beaphar Zecken und Flohschutz gyógynövényes fényvisszaverő nyakörv kutyáknak – Gyógynövényes fényvisszaverő nyakörv, mely természetese Levendula és Neem fából kivont Margóza olajok segítségével ápolja kedvenceinket.
A nyakörv felhelyezése után ezek az olajok szétterülnek a bőrön és a bundában, és folyamatosan pótlódnak a nyakörvből. Frissítő hatású, nyugtatja az érzékeny, irritált bőrt, enyhíti a viszketést. Vízálló, hatását három hónapon keresztül kifejti. A nyakörv fényvisszaverő bevonata messze csillog a reflektorfényben, megelőzheti az éjszakai sétáltatáskor a baleseteket.

A Beaphar Zecken und Flohschutz gyógynövényes fényvisszaverő nyakörv természetes védelmet biztosít a levendula és a margóza erejével:
Levendula: Enyhíti, nyugtatja az irritált bőrt és gyorsítja a sebgyógyulást. Természetes rovarirtószerként is hatásos, segít távol tartania szúnyogokat, bolhákat és kullancsokat.
Margóza:  A Neem fából nyert, margóza kivonat szintén alkalmazható szúnyogok, bolhák és kullancsok ellen.  A margóza hatása fokozatosan épül fel, tartós kezelésre és az újabb fertőzésektől való védelemre való.
Az illóolajok repellens hatását régóta fenálló használat és tapasztalok igaolják.

Alkalmazása:
Csak közvetlenül a használat előtt bontsuk fel a gyári csomagolást. Helyezzük a nyakörvet az állat nyakára a csaton átfűzve, és annyira szorítsuk meg, hogy két ujjunk az állat nyakához simítva éppen beférjen a nyakörv alá. A csaton túlnyúló részt vágjuk le(egy méretben kapható). A felcsatolást követően mossunk kezet. Három hónap elteltével cseréljük le újra a nyakörvet.

Mellékhatások és ellenjavallatok:
Ne alkalmazzuk 12 hetesnél fiatalabb kutyákon!
Ne használjuk beteg vagy lábadozó kutyáknál.
Amennyiben nemkívánatos hatást észlelünk, távolítsuk el a nyakörvet az állatról.

Figyelmeztetések:
Kizárólag külsőleges alkalmazásra. Gyerekek elől elzárva tartandó

Összetevők:
Linalyl acetate-ot, linaloolt és 2-ethylhexyl diphenyl phosphite-ot tartalmaz.
Allergiás reakciót válthat ki.

Kapható kiszerelések: Beaphar Zecken und Flohschutz gyógynövényes fényvisszaverő nyakörv kutyáknak 65cm

  • Gyártó: Beaphar
  • Cikkszám: 15246
  • Kiszerelés: 1 db / Doboz
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 2 646.00 Ft / db
  • Nettó ár: 2 083,46 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

5.0
3 értékelés
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
100% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
Blanzsa
2024.04.18.
Szuper nyakörv, jó áron! Könnyű feltenni, szuper,hogy méretre vágható és nagyon kellemes levendula illata van. A kutyusok bőrét nem bántja. A bolhákra, kullancsokra mért hatásáról egyenlőre nem tudok nyilatkozni, de ha beválik,biztos újra veszem a terméket!
Ajánlaná ismerősének
Anett1988
2024.01.22.
Vásárlói visszajelzés Remek ár-érték arány. Sokadszor vásárolok a Petnet-től
Ajánlaná ismerősének
Magyarné Feidiga Ildikó
Igazolt vásárlás 2023.12.09.
Tökéletes hatás természetesen és nagyon kedvező áron. Most rendeltem újra a jövő évre elegendő 4 db-ot, az elmúlt fél évben kettőt már elhasználtunk, nagyon jó a tapasztalatom. A Mátrában lakunk, egyetlen kullancs sem volt a kutyusban. Nyáron erdei séta előtt gyógynövényes kullancsriasztó sprével rásegítek de volt, hogy elfelejtettem. A gyógyszeres nyakőrvektől kipirosodott a nyaka, kihullott a szőre, a gyógynövényes hatóanyag miatt próbáltam ki. Az ára nagyon kedvező, 65 cm hosszú, a vényvisszaverő csík is hasznos. Csodálkoztam, hogy még senki sem értékelte.
Ajánlaná ismerősének

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb