Termék kosárba került

Pro Plan Probiotikum FortiFlora Feline PRObiotikum macskák részére 30x1g

probiotikum a bélrendszer mikroflórájának támogatására

Purina Pro Plan FortiFlora Feline probiotikum macskák részére – Macskáknak bármely életkorban (kölyökkorban is) adható egyedi probiotikus étrendkiegészítő, amely igazoltan segít támogatni a bélrendszer egészségét és mikroflórájának egyensúlyát. Mindegyik tasak garantált mennyiséget tartalmaz a probiotikumtörzsből. Nagyon ízletes és egyszerűen csak rá kell szórni a macska rendes eledelére.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Pro Plan Probiotikum
  • Cikkszám: 610224_C
  • Kiszerelés: 400g / Zacskó
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 34 995 Ft / kg
  • Nettó ár: 11 022 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Purina Pro Plan FortiFlora Feline probiotikum macskák részére – Macskáknak bármely életkorban (kölyökkorban is) adható egyedi probiotikus étrendkiegészítő, amely igazoltan segít támogatni a bélrendszer egészségét és mikroflórájának egyensúlyát.
Mindegyik tasak garantált mennyiséget tartalmaz a probiotikumtörzsből. Nagyon ízletes és egyszerűen csak rá kell szórni a macska rendes eledelére.

A Purina Pro Plan Feline FortiFlora segíthet a bélmikroflóra egyensúlyhiányával összefüggő emésztőrendszeri zavar és laza bélsár táplálkozási támogatásában. Adható laza bélsártól (amely stressz, antibiotikumadás vagy étrendváltozás miatt fordulhat elő), bélgázosságtól, rossz bélsárminőségtől és rossz étvágytól szenvedő macskáknak.

A Purina Pro Plan Feline FortiFlora jellemzői:
- a bélmikroflóra egyensúlyi zavaraival összefüggő emésztőrendszeri problémák és laza bélsár kezelésének támogatására,
- segíti a stressz, antibiotikumos kezelés vagy étrendváltás okozta laza bélsár enyhítésében,
- az immunrendszer erősítésére,
- ízletességfokozóként segíthet étvágytalan állatoknak is,
- vemhes és szoptató nőstényeknek is adható,
- nem helyettesíti az állatorvosi kezelést!
- a macskák számára ízletes: így csak rá kell szórni az eledelükre.
- a csomagolás 30 napi adagot tartalmaz

A probiotikum ízletességfokozóként segíthet a rossz étvágyú kutyák és macskák esetében.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Purina Pro Plan FortiFlora és Purina Pro Plan Veterinary Diets összes megadott javallata a felsorolt állapotokban szenvedő macskák étrendi támogatására vonatkozik és nem helyettesítik a megfelelő orvosi kezelést. Az állatorvosi étrendeket állatorvos felügyelete mellett kell alkalmazni.

Harminc napon keresztül szórjon naponta egy tasak Purina Pro Plan FortiFlorát a macska rendes eledelére. Hosszú távon is adható. A Feline FortiFlora biztonságosan adható kölyökmacskáknak, valamint vemhes és szoptatós nőstényeknek is. Ha a Feline FortiFlora®-t a bélmikroflóra egyensúlyának antibiotikumszedés miatti helyreállítása érdekében eteti, akkor – a legjobb eredmény érdekében – adja az antibiotikumterápia előtt, alatt és után is – lehetőleg az antibiotikum adásától eltérő napszakban.

Laza bélsár esetén etessen minden nap 1 tasak FortiFlorát: szórja a rendes eledel tetejére. A bélsárminőség helyreállása után még legalább további 7 napig etesse. Az immunműködés javításának segítése érdekében etessen legalább 30 napig naponta egy tasak FortiFlorát. Ha bélmikroflóra antibiotikum adása miatti helyreállítása érdekében adja, akkor etessen naponta 1 tasak FortiFlora®-t az antibiotikumterápia alatt, majd a legutolsó adag antibiotikum után még további 7 napig.

Összetevők:
Hús és állati származékok, ásványi anyagok, Enterococcus faecium SF68 élő mikrokapszulázott mikroorganizmusok: minimum 5x108 CFU/g

Beltartalmi értékek:
Fehérje: 55%, Zsírtartalom: 19%, Nyersrost: 1%, E-vitamin: 6445 mg/kg, C-vitamin: 1450 mg/kg, Taurin: 2480 mg/kg, Metabolizálható energia (ME)1: 4,4 kcal/g

Kapható kiszerelések: Purina Pro Plan FortiFlora Feline probiotikum macskák részére 30x1g

  • Gyártó: Pro Plan Probiotikum
  • Cikkszám: 610224_C
  • Kiszerelés: 400g / Zacskó
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 34 995.00 Ft / kg
  • Nettó ár: 11 022,05 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Értékelések Írj értékelést!

5.0
2 értékelés
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
100% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
BKati
2024.01.16.
Nagyon jó termék Màr az elsö adag beadása után majdnem teljesen egészségessé vált a cicám széklete. Nedves eledelbe kevertem, nem húzta a száját, simán megette, pedig nagyon válogatós.
Ajánlaná ismerősének
Krisztina
2023.04.13.
Kiváló Újravevős kategória.
Ajánlaná ismerősének

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb