Termék kosárba került

Acana Yorkshire Pork 11,4kg

kutyatáp érzékeny kutyáknak

Acana Yorkshire Pork – Biológia szükségleteknek megfelelő összetételű, teljesértékű, gabonamentes száraz kutyaeledel bármely fajtájú és életkorú kutyának.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Acana
  • Cikkszám: 114211
  • Kiszerelés: 11.4kg / Zsák
  • Státusz: Rendelhető
  • Egységár: 2 851 Ft / kg
  • Nettó ár: 25 591 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Acana Yorkshire Pork – Biológia szükségleteknek megfelelő összetételű, teljesértékű, gabonamentes száraz kutyaeledel bármely fajtájú és életkorú kutyának.

A korlátozott összetételű Acana Yorkshire Pork 50 % sertésből készült. A könnyen emészthető, ízletes vörös hús az egyetlen állati fehérjeforrás, ezért allergiagyanú esetén is tökéletes választás, például egy eliminációs-provokációs diétához.

A környéken található prérifarmokon nevelik az állatokat rideg tartásban. A Yorkshire sertés frissen érkezik, és a WholePrey™ arányainak megfelelően a hús mellett belsőségeket és porcokat is tartalmaz. A friss spárgatök és pézsmatök bőségesek vízben oldható étrendi rostokban, melyek még az érzékeny emésztőrendszer működését is kedvezően befolyásolják.

Ezt a Biologically Appropriate™ eledelt a legjobb és legfrissebb alapanyagokból készítjük a díjnyertes NorthStar® konyhánkban, Kanadában. Érdemes átolvasni az összetétel listáját!

Minden a húsról

Mennyi hús?
Az Acana Yorkshire Pork nem tartalmaz növényi fehérjekivonatokat, a felhasznált alapanyagok 50 %-a sertés.

Mennyi friss hús?
A sertéshúsok egyik fele (1/2) friss, a másik fele szárított.

Hányféle hús?
Az Acana Yorkshire Pork egyféle állati fehérjét tartalmaz a WholePrey™ arányainak megfelelően. A hús, a belsőségek és a porcok természetes formában biztosítják a tápanyagokat.

Yorkshire sertés – hús, máj, vese és porc Alberta sertésfarmjairól.

Csak 4 kiegészítő
Az Acana Yorkshire Pork a húsok mellet tartalmaz belsőségeket és porcokat, megfelelve az EgészPréda táplálási koncepciónak, így a tápanyagokat döntően természetes formában kapja meg a kutya, ezért radikálisan csökkenthető a felhasznált táplálék-kiegészítők száma.

Kanada legjobb és legfrissebb összetevői
Az Acana Yorkshire Pork párját ritkítóan sokféle helyi alapanyagból készült, melyeket a környező farmokon tenyésztettek és termeltek. Kizárólag megbízható partnerektől vásárlunk közvetlenül, ezért az élelmiszerlánc a lehető legrövidebb. Az alapanyagok emberi fogyasztásra alkalmasak, és naponta frissen érkeznek a díjnyertes NorthStar® konyhánkba.

Összetétel:
Friss yorkshire sertés (16%), dehidratált sertéshús (16%), egész zöldborsó, egész vöröslencse, friss sertésmáj (6%), sertészsír (6%), friss sertésvese (4%), friss egész pézsmatök (4%), egész garbanzó bab, egész zöldlencse, egész sárgaborsó, szárított sertésporc (2%), lencserost, tengeri alga (1,2%) (DHS és EPS zsírsavak fenntartható és tiszta forrása), friss egész úritök, szárított barnamoszat, fagyasztva szárított sertésmáj (0,1%), só, friss tőzegáfonya, friss kék áfonya, cikóriagyökér, kurkumagyökér, őszbogáncs, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó.

Kiegészítők: D3-vitamin, E-vitamin, cink-kelát és réz-kelát.
Természetes módon, kevert tokoferolokkal (E-vitamin) és rozmaringolajjal tartósítva. Probiotikum: Enterococcus faecium

Ragadozóknak tervezve
A Biologically AppropriateTM termékeinket a kutyák anatómiai felépítéséhez illesztve fejlesztettük ki, ezért az analitikai összetevők tükrözik a természetes étrendben található tápanyagok arányait: a bőséges fehérje és zsír mellett mérsékelt mennyiségű szénhidrát.

Analitikai összetevők:
Nyersfehérje (min.) 31 %, Nyerszsír (min.) 15 %, Szénhidrát (NFE.) 29,5 %, Nyersrost (max.) 5 %, Nedvesség (max.) 12 %, Nyershamu (max.) 7,5 %, Kalcium (min.) 1,1 %, Foszfor (min.) 0,9 %, Omega 6 (min.) 2,5 %, Omega 3 (min.) 1,5 %, DHS (min.) 0,4 %, EPS (min.) 0,3 %, Glükózamin (min.) 700 mg/kg, Kondroitin-szulfát (min.) 900 mg/kg

Kapható kiszerelések: 340g, 2kg, 6kg, 11,4kg

  • Gyártó: Acana
  • Cikkszám: 114211
  • Kiszerelés: 11.4kg / Zsák
  • Státusz: Rendelhető
  • Egységár: 2 850.88 Ft / kg
  • Nettó ár: 25 590,55 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

Ezt a terméket még nem értékelték, legyél te az első!

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb