Termék kosárba került

Beaphar Calming Collar stresszoldó nyakörv kutyáknak 65cm

stresszoldó készítmény kutyáknak

Beaphar Calming Collar stresszoldó nyakörv kutyáknak – A Beaphar Calming Collar nyugtató hatású nyakörv természetes módon és hatékonyan csökkenti bármely korú, fajtájú és méretű kutya viselkedés-problémáit, melyek stresszt okozó helyzetekben tapasztalhatóak.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Beaphar
  • Cikkszám: 11220
  • Kiszerelés: 1 db / Doboz
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 3 278 Ft / db
  • Nettó ár: 2 581 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Beaphar Calming Collar stresszoldó nyakörv kutyáknak – A Beaphar Calming Collar nyugtató hatású nyakörv természetes módon és hatékonyan csökkenti bármely korú, fajtájú és méretű kutya viselkedés-problémáit, melyek stresszt okozó helyzetekben tapasztalhatóak.

Beaphar Calming Collar hatékonyan csökkenti bármely korú, fajtájú és méretű kutya viselkedés-problémáit, melyek stresszt okozó helyzetekben tapasztalhatóak (pl. állandó ugatás, destruktív viselkedés, jelölgetés, együttélési nehézségek). Megbízható, természetes növényi anyagokat tartalmaz, melyek 4 hét alatt lassan szabadulnak fel, ezzel biztosítva, hogy kutyája nyugodt, kiegyensúlyozott legyen. Ha a kutya biztonságban érzi magát a környezetében, nyugodtabb lesz, így kellemesebb lakótárs válik belőle. Ha kutyánkat távoltartjuk a stressztől, segíthetünk a kutyának leküzdeni a szeparációs szorongást.
 
A Beaphar Calming Collar valerianát (macskagyökér) és levendulát tartalmaz, melyek a humán gyógyászatban is használatosak a stressz és az idegesség kezelésére, és bizonyítottan csökkentik az állandó ugatást, rágást, jelölést és egyéb nem kívánt viselkedésformákat. A nyakörv hosszú időn át fejti ki a hatását, így ideális olyan esetekben, mint a háztartásban történő változások bevezetése, gyakori utazás, állatorvosi vagy kennelben történő megőrzés, hosszabb ünnepség, melynek során esetleg tűzijáték is előfordul, és sok vendég fordul meg a házban. Közvetlenül felhelyezés után a valeriana elkezd felszabadulni és körülbelül egy óra múlva kifejti a hatását.

Használati utasítás:
Közvetlenül felhelyezés előtt bontsa fel a csomagolást. A nyakörv kényelmes viseléséhez a felhelyezést úgy végezze, hogy két ujja beférjen a nyakörv és az állat nyaka közé. Amennyiben növésben lévő kutyára helyezi fel, ne felejtse el időnként meglazítani. A csaton túlnyúló, felesleges részt vágja le és dobja a háztartási hulladékba. A kívánt hatás elérése érdekében a nyakörv folyamatosan érintkezzen az állat bőrével, és ne fedje le más nyakörvvel, melyet a kutya visel. Ha vizes lesz a nyakörv, száradás után újra kifejti hatását. Samponozás esetén ajánlott a nyakörv levétele, majd száraz bundára történő visszahelyezése. Ne használja sérült, beteg bőrön.

A nyakörvet 12 hetes kortól ajánlott használni. Nyakörv hatása körülbelül 6 hét.

Példák a stressz helyzetekre:
Utazás, költözés, állatorvos látogatása, vihar, tüzijáték, új környezet (pl. az állat menhelyre illetve szállodába való elhelyezése, míg Ön szabadságon van)...

Összetevők:
2-etilhexil difenil-foszfit, linalol, levendula olaj. Az összetevőkre való érzékenység esetén allergiát okozhat

Kapható méretek: Beaphar Calming Collar stresszoldó nyakörv macskáknak 35cm, Beaphar Calming Collar stresszoldó nyakörv kutyáknak 65cm

  • Gyártó: Beaphar
  • Cikkszám: 11220
  • Kiszerelés: 1 db / Doboz
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 3 278.00 Ft / db
  • Nettó ár: 2 581,10 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

5.0
4 értékelés
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
100% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
Böndör Andrea
2023.12.27.
Mindenkinek ajánlom nagyon bevált😊😊 Mindenkinek csak ajánlani tudom nálunk bevált😊😊
Ajánlaná ismerősének
Vilcsi
2023.08.29.
Szuper termék Nasira jó hatással van, mióta használjuk jól bírja az egyedüllétet. Örülök, hogy rátaláltam a termékre.
Ajánlaná ismerősének
Hartal Magdolna
2023.06.01.
Remélem hogy beválik. Ha oldja a stresszt, akkor jó választás választás Most vettem először, még ki kell próbálni, de remélem hogy hatásos lesz a szeparációs szorongás ellen. Jó hogy van ilyen lehetőség, mert nagyon sok kutya szenved ettől.
Ajánlaná ismerősének
Deák Alfrédné
2023.04.20.
A termék megfelelő. Sajnos 24 órán belül nem tudom értékelni a termék hatékonyságát, az biztos hogy az illata nagyon intenzív, először a kutyánk furán viselkedett - gondolom a szag miatt - , de utána hozzá szokott.
Ajánlaná ismerősének

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb